即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
$ d: z3 a! S( k) |而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
; E" t  ]1 D  B9 r. {  P$ i) c其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
$ {& l$ D4 b& w/ z* P' Z6 Y' {但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
/ s" k" P% f; @! F! f唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   
' a! m, _4 e/ F  TCdtv一直都有人喜歡覆舊貼: n% i. N0 E9 ~' Q, Z+ N
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒+ n% X/ ]+ Q: T# P) z
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
" x, W' `9 U! B& g但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
$ a. Z- a# v- a* A) v* p  I唔知呢到 ...
: i% a8 X8 t8 T
$ ~% e6 X/ s2 Q
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見* V0 m2 c+ M! U9 R$ I( R  M! W+ m
兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   4 z, L  Q3 a1 {' u  P

: \1 h; p9 a- I# U  o, Z
( R# ~, L* v, C我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見0 u6 J, x' B$ J0 e+ K
兩睇....
$ j0 r0 l# {. i
' {- P$ I9 f9 ]( \" c- h2 x2 w9 c冰山一角其中一個例子
: a, f8 |# E) H; c
% w  y1 E) H- G
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   " w) R; w* |# m! ]! G8 q
0 n) _0 c* T5 b4 r& P% O

- N7 Q9 R+ Y6 Z+ o: y0 Q冰山一角其中一個例子
  {: h  @, K8 f5 A; C' Y! D* A! Z
* q1 X. N+ ]  R. H6 U6 ^1 \5 s3 ~: o
肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   
# r/ N  _5 i# E- G強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
( n9 `/ T- r5 j+ x5 b依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢
* g, P1 B9 ?3 m7 L0 R* \9 e
1 w& J  k. b, a7 r9 F

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。' B; s8 b' X+ J$ l# D% \0 v9 Q& u. m1 U
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....9 d: p5 }  A2 O
4 O' h! b% ]" N2 h( x
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
/ ^; V& }9 X  a/ a! f  L
$ r% s! j3 R% i% M[ 本帖最後由 ant 於 2020-4-1 23:18 編輯 ]

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   % S. n9 M- N" a7 ]; \
本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。( ?6 ~3 z2 q! Y4 n2 g
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
1 p" ~5 P6 d7 F* N  x) \1 r
. k; h0 q  `# O, {. C; D我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
8 |" ^- Y: J3 A2 b* fhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? ( a; p7 |: l  r* ^* B& z0 {6 Q/ B
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html: B) D* Y1 Y5 ?4 Q2 B
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 ) o$ q6 b, C. s. l( [( M0 e
求教
  {$ u- G, E; _; ~. J3 o/ V; T. {/ i+ e0 R' o

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   
3 J' n! U" A5 O7 Q. T) C5 j要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
4 M) |, a4 T+ q! X0 k( C! w8 u: _* ^4 m* _$ R5 O
管理統計 - 全體管理人員/ I! }0 w1 J6 l% b
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律* |0 Y0 |5 S! D0 J. e
可惜某D人唔識自律
( I) r$ g# M, g7 I  t# R無公德心 , 鐘意做缺德野. \0 d2 a+ ^2 c! {: e5 E. E
, v) L& p% V/ [4 a

" k/ T$ ~& W+ U' A5 a) Q  @/ V7 I! G7 Q* A( ]( s; p$ i

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.
5 i# f8 s. k4 w" ]; c好勤力辛苦晒!!
, [6 ?. A+ ~  _# d; J0 ?2 I6 ?3 g8 N, C; V9 j# }2 d8 C

' e, r& `; A* }$ }& H. @
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   
0 H7 _5 b9 A2 j+ }. y呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 # @  Y) Q- r( M, A+ U" s! h

- H' N8 t2 K0 L" O2 h" c* X3 D! e管理統計 - 全體管理人員4 D% d5 b9 U2 {% p4 k& W8 r
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
+ ~7 N; N4 F7 @. E; l3 a. n一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
& H3 o# `+ H" M  s, N  r. [有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。1 D4 W- x( I  Q# G$ a4 h1 J

8 N, n3 }! w8 q6 A, L" d. f) V求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.
& X' Z+ n3 y7 A+ P9 Y時間許可的話就可以幫大家.8 m/ P; q# C; |/ h
; V6 J# h8 K4 q9 i1 b+ s) h
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
1 `) ]8 v9 ~. ?3 K8 y& y/ d9 s( W) o) @* y
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? ; c2 b! D% \8 h1 @' @
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
5 g9 N8 l, V# p, V2 L定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
9 |2 L# Y$ S1 Y7 A, ~: @4 M8 i) ^ ...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
1 q, m' J# a7 `7 X3 Q" K+ S7 r8 Z# O+ x! {! Z. S
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? ' X, q: u1 o8 g- g, X" z
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html) B+ j, Z. M. d  T
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
+ Y4 m7 M, e# O+ l& ^8 f- B ...
; \# I; s( [8 w8 J# ?: V+ }& ~2 P2 [8 N+ {: x5 A2 U, n  z
姐姐妳好,我沒有惡意
; _( _$ Z* h' @" p" U我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能
) s: S, u4 N! X& B版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例 ) z% u' U1 B2 H: ?- c  y
用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。+ x' r5 Q) X4 u" a/ I) q$ p
5 e$ S/ Z2 k: ]/ m5 Y, S
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   1 U- `1 {% S5 h3 P+ _6 G8 C
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
" f4 a) i4 t9 |! R( d: F/ c. l一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
$ P+ ~' i& Y# M$ m: s有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
, h+ }2 i" U3 Y) O; \2 i+ l ...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   $ e1 @+ M! `' c3 k
' }6 Y! Q1 _0 i* f5 o1 d
; q3 R: S- S3 m& T2 {* D
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
) G/ \3 V. w7 s0 S; W兩睇....
& f% F9 q. Q, ]( B( E
8 N7 w, L  S6 g$ a  F6 w
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   : @/ n! _/ ^* A! D4 p1 v
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。& Z# q, l# l' }$ Z3 |% O9 P
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
+ V4 x$ b% @# j7 N有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
7 D5 ^1 P3 R2 m ...
" k6 g6 v: k8 T4 N: ]
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶