即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼: @+ N( X/ z1 N& N6 A' j; M: v; m( A
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
4 T; f; v* X  `& U% g+ y( Q8 S其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖3 M: j! _" [2 @; K& h  u% ^' Z
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
$ W. F5 s* s+ F唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   6 {/ B3 e  ?& m& |
Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼1 r! E$ w( J) u; ]( p  r( q  f# c
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
  m( b  D+ P# O3 |9 {, _其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖, F8 H+ ?: [5 `$ f, Z
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂- I( I& b5 z/ u
唔知呢到 ...
- u2 R5 w: j, {& @; w; n
* V( @0 o# P% Y9 p
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見
/ W" h& ^, y+ S' P兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   . T. Q. y& V$ v  B! `- f& j" _

2 {6 j5 {* a8 D# K: e
" E# U% L/ }/ N; p' w5 s. q7 B我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見- q7 |" }  X- [0 p3 z
兩睇....
- U! D4 I  D% h2 N# f
$ _3 N$ Z8 J4 o& U9 i
冰山一角其中一個例子+ O# \* C  `5 Z1 _0 n
% W% X4 O) c" {$ U1 D" d$ V; Z$ Q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   
8 S) A/ n5 n* x- i; \
" e! k" u& `. A: W6 q
" M' ^% X; B9 j: K3 i, I5 k; u冰山一角其中一個例子7 @# W8 n3 C4 \0 b) b6 Y

. s- w" C3 Z' V9 i232748
3 ?6 [7 x4 m$ K) |: ]/ k肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   
/ T/ r4 B. _$ C1 M0 i( d5 H強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
- m/ g, t! n! V. R依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢
. @% N# f0 g2 X) {- c' |
+ r# L9 v$ o1 l$ x- h; ^3 g

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
1 q6 H* q5 m: g7 y8 j我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....( t  D% S. v/ K' }) Z. U+ a
1 G3 v4 q+ u, y! k. ~
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X4 R) y8 J5 V4 M% l4 U, G9 m

: U7 m- i: X- n9 C) H[ 本帖最後由 ant 於 2020-4-1 23:18 編輯 ]

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   5 }- W+ ~7 a0 _) I/ Z' P/ t! k5 J
本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
# H% h# i2 g8 I+ W/ p我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....# `+ ]  G* F2 y# h0 P. y& M

! V  v: h+ U) t8 J' ^我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
2 G% L) l4 Z. Y! t+ b' s
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?
3 _0 a# r0 u8 z& x$ f* ghttp://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
( X8 m+ |3 j( `+ D; e, ?# T定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
( w( `- C1 \( }" N求教
% p/ Y, e' u* q$ u4 S% u  a! ^7 p3 H* B' Z; y/ }2 Z$ v

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   1 J- E) @, W* ~% k$ h. V
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 % B' f& p+ ]* N0 {* E6 [
6 L8 u! }4 q4 K: ^( O
管理統計 - 全體管理人員9 d- k, g2 g' v% {0 l3 R
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律! v# R# G; V7 F7 a) a% N# z" X
可惜某D人唔識自律$ f2 }% h% V9 S' }% `6 U; e
無公德心 , 鐘意做缺德野
1 \( X& {/ U5 V8 N0 T9 v, a. x, b' q# A6 g

! H8 _3 X) u! o
- `- X' A, u( q0 A. m[ 本帖最後由 Nanase 於 2020-4-1 23:56 編輯 ]

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.
' b0 @. G! c* e3 J& j  S' ^好勤力辛苦晒!!
$ O+ r* R, _, U2 T7 }: B. c  C# J1 u3 X
7 }  p/ X$ A7 ?9 l: t1 b3 e7 R
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   
+ O0 H3 ]; Z* D. P  _7 [呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
  N4 S$ R$ W. |0 i3 w6 Z% _9 N9 }% y4 a8 m( A6 C/ R0 _9 B+ V
管理統計 - 全體管理人員
9 q. G% ^2 A* C/ ehttp://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
+ ^0 _9 M& v) A  {一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。# m. N% `: [4 {' A) r' p2 C) h( O1 C
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。% D/ r2 j2 V3 O, Q& I! X+ v3 B2 ^. U

O% _; R* S0 j求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.
+ Q2 I  h/ r8 s- Z時間許可的話就可以幫大家.  N1 y+ B2 l# B* y* z/ ]* U6 P$ m
" |7 u0 p6 q: P8 `, R1 y
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
5 ?; H( @9 M4 Z+ ]
6 g8 }$ @# H1 X0 ]9 R9 Z3 zhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? & S: Q' y* n3 s" d$ q
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html) b- b- B2 e" f
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
  `: O- J8 z! G0 c9 U ...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   " K5 ]/ T  u; J* Y6 b; m

1 O$ x9 q0 _% S$ G: ihide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? ! A+ m+ Z- _$ W) V% X& e( p
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
- l  ?* q) D& U; s- ]9 }) q定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有   N& Y- B& R" M8 z: Z8 J6 G
...
- S- g- p( X# u) G8 l, i+ k
( F' @8 p9 Q  C* I+ C1 A姐姐妳好,我沒有惡意2 s3 ]& Y8 {1 x" [
我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能9 K0 X+ P; G5 [- h% s0 @
版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例
3 S3 q4 s% T4 y# x用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。- L4 s) a/ [* g* d. {
: ]0 }. Z. d, l2 c. F* i( E
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   0 \2 S. {6 }: S" r- ]; K% ^$ C& y
好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
  ~6 x' G& O/ @) R; N1 M0 c一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。; F, }. o' }9 A- u8 s
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。/ n+ _1 z! Y# d2 c/ N# T1 [, W+ e
...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   . E: u: y: U; V

6 n/ p  S7 b7 a  a8 p8 R! v' o% C2 Y
- J" ]8 v6 t7 K$ R0 n7 l, v我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見' ^+ O# i% d# p6 k- n. {
兩睇....
; Q% v+ {3 b" }% H1 x1 i* z2 N0 v; V  z9 |- Z) A4 T
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
- ?2 Z2 E$ c6 n3 R4 I7 ]0 V/ s8 h' r好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
+ _# C) w8 a$ ^% s7 m- P一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
+ X9 ]  N+ n+ u* k# ~  @) t# w' Y7 q有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
9 g. D& n" ~% O6 L& T2 W ...
# I% k4 P6 u% V我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶