即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

回貼不推貼

回貼不推貼

Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼
% q' @! z6 W/ o. j- {& Z而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒% s, h  q, D4 j1 V8 a/ U
其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖
( v" A% P9 v) u+ B6 E1 n1 k但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂7 R7 T$ ]0 a0 f! |) O
唔知呢到做唔做到
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 15:39 發表   + G# O" X# L1 U' p$ w( ]
Cdtv一直都有人喜歡覆舊貼$ f& L, E! S1 p- \  m5 v, g
而且好多時都係洗版式咁覆 , 新貼好快就俾呢D舊Post洗走晒
3 t1 f$ K( o* V+ ^. }5 e" t其他Forum有自動鎖舊貼 , 但我知道呢到發貼唔多 , 所以一直都無鎖5 \6 T* _  a+ y8 q
但有新功能 , 覆舊貼不推貼 , 即係覆完唔會上返頂
% [8 T# z. Y8 d$ A唔知呢到 ...
2 Q9 }! F7 H0 j# E9 O
, ?3 w' N: G8 g
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見% Q: F# j+ _, C7 v/ D; R
兩睇....

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   
* y  F" |4 h; [0 u2 N* R& c! z( F# Z' q& Q1 i" p& `# V
. n! O0 ?6 k; V' o
我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見5 F9 f7 c, B" q# ~# C9 A
兩睇....
. K  B. z2 |7 s5 M

! r% v& ?: ?3 _# R( v3 _/ D冰山一角其中一個例子
4 y, P) e. D) p! b+ N  Y( z+ m$ A5 A1 \0 A5 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-4-1 22:06 發表   
2 _# }$ N3 f! k7 H1 i
( W/ b* D! ]5 r+ x4 J
# m; {& y6 k' p" i/ S% T# a冰山一角其中一個例子
6 k. V2 n  I7 ?& x6 j5 O% c! H. a' t/ G1 t% @
) r! ~9 E' m$ T6 ]
肆虐好耐啦,我都出過post丙左兩、三次 sosad
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 zz67098 於 2020-4-1 22:25 發表   
& g* `3 Z" V9 q0 _強烈支持將戀之天地改成女交女未天地
6 x2 P4 P+ n  }3 ?9 R
依家多數叫本小姐
we柒 : hkcd123456
唔收錢免費任玩,唔洗問我收幾錢

有水抽 , 有花生食 , 幾好呢
6 q: p0 L) B* G( J& i0 t1 s$ V0 h: M4 s

本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。" j+ @( A- c, C- P1 q; u5 g
我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....
7 h3 z( E% Y, r) l( c4 N( @" }! z  m9 B
我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X1 x( k4 n! G  V9 i' J. K
& N" u# T; E! Z& ^

引用:
原帖由 ant 於 2020-4-1 23:12 發表   
* K, e" w9 E2 |本小姐是其中一人,那些“回覆才能看"一樣係逼人置頂。
+ ]) e. S: [) w# P+ p; p$ p" Y我都識啦hide /hide code,你有權你用倒你大晒....1 s& q$ i: y$ P9 p( ?  {5 m

K9 O6 I, q' r. g8 L! T! ^我見到果d post,幾正幾靚都罷睇睇睇 X
' V* p& h; i  A# o0 O0 Q
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? ! b' L1 _0 U& L/ ~  ?
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html, E* x9 L  E: U3 o, e! Y2 M. }
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
0 d3 L$ |/ \; r( e求教
2 k9 S7 ?; _& {! v: R/ k( p6 G! o1 p4 B

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-1 16:37 發表   
- A; f& I) ^) E要叫壇主更改設定。這論壇也日久失修了。
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理 5 Q# w6 m2 W# M8 l

7 J5 @8 f6 ^$ C% |' ^管理統計 - 全體管理人員! x; G: ]/ B( f0 S" I" |( k
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

突手話香港人要自律
* O$ X$ ^' ~! b7 ~4 X: X' X5 \可惜某D人唔識自律: N; b. O/ k! v% f* r1 U5 \
無公德心 , 鐘意做缺德野
2 i- F+ b- p9 ~8 G. F( N
( ?: b7 o% n+ K/ x, p7 c
6 o- G6 [2 X" ~% K5 ~/ _. j; b# t# H  W0 n

嘩!!個統計表,女神全日 online 6.5小時全職版主.0 {5 b8 _" c) a! k
好勤力辛苦晒!!
6 L( S* K# m6 I  C2 D  }1 s6 G' L* e( I# E, ]* d' D. z6 W6 d
  M( j  y0 H4 u  ]0 D
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:44 發表   1 S6 F6 v' C$ b" P& m* z0 b
呢度除左你之外 ,個壇主同其他版主都好似唔多處理版務 佛系管理
, I: E9 _- R5 {' @( {/ Q5 Y5 s' W0 L; g9 ]$ m
管理統計 - 全體管理人員) p6 t4 B4 z: d+ @$ Y7 W
http://hkcd.tv/stats.php?type=modworks&before=1&uid=

好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。  J3 H: `8 J, D9 {$ n5 O0 a
一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
4 ~6 K/ h! G$ i) t有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
& t9 B! E2 i! ?5 ^* H  ^( P
, {( T1 G$ |* j8 [2 i$ L+ l. u求大家賜教,商討。我改唔到論壇設定,加上壇主都不太理這裡。

唔過份的話, Gila 可以幫你做少少編輯. PM我就可以. 但唔好似老馮咁就得.
9 X% d) C' F& z: L) J4 A3 V時間許可的話就可以幫大家.
7 P; S" @3 K0 u" U  s; h# Q& N" p9 ?7 l% B. T% X$ E% N
引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   0 ^5 z5 t5 Y$ v7 m
7 c- D% j! R9 G1 L8 C
hide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ?   b$ f* x; ^7 R, E$ g( @
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html
  |2 v! K* C9 m% b7 e1 N( _定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有
, H7 e( z& S7 g5 M5 l ...

引用:
原帖由 squirrel99 於 2020-4-1 23:31 發表   
" h0 g% H2 i+ K! H( ^: b; U2 I2 l
6 Y( K' o" |% u. yhide /hide code 唔係 VIP 先可以用 ? 點解我見有會員唔係 VIP 都可以用到 ? : @& [5 j7 q1 o; D; N8 L) s
http://hkcd.tv/thread-73844-1-1.html8 W6 ^' M2 I( u" w9 t
定係有道具可以做到本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽 , 但我又唔覺道具商店有 ; o8 j; z4 h' |3 A3 N9 {
...
! X6 L& n; e* ]) G: y: i9 }4 j" X9 R( V1 `: o1 v
姐姐妳好,我沒有惡意+ N' `9 s/ L+ n/ Q
我係比GILA先過目,版主再幫我用這功能8 ?5 w0 t3 Z8 Y% U4 s9 h
版主幫我用過2次咁多,點解會用咗我張帖舉例 % m5 V) h$ K6 t% a  ~
用這功能最多不停置頂洗版應該有梗好例子吧

吃力不討好,gila只說聲支持你吧。1 a. G+ n9 i  n, h7 E& i8 |
: ]1 C0 q0 S/ F# M7 z
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
. [. X1 ~* |7 |3 m2 N, E5 n好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
6 o% w% N5 f# {$ V一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。
2 \/ O  Y" H5 t+ k1 Q有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。; P  J# P# m- R& L( }0 h4 t6 s
...

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2020-4-1 20:37 發表   / ^" h& m. l" Q

$ z5 K, `! N' L" ~# ]  P3 P& H
* Q$ O7 D2 u( z1 \  _8 P/ _我估新朋友睇完我地所講舊POST之後有意見' q3 y( `! ?8 b1 P; w6 H! R1 g7 N- Q
兩睇....
9 n" S) n4 P* j# l3 j6 f
8 V, [, C' f( }$ w: E% ~) }
引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 00:28 發表   
4 `. B8 S+ j1 F5 z好明顯Gila沒有怎樣管理這裡。
) S4 ^' O, \# N3 A一直都察覺問題,但本著發言的自由精神,都已經不太理會回覆內容。+ r4 f/ ]) D8 c* I; Q7 u* P7 O7 I
有部份用戶回覆質素都不見好。(大部份論壇都有這個弊病。)過份管理,就會變得很花時間,而且論壇亦會變成 死寂。
) n7 C3 W$ Z+ N4 r1 O5 w ...
" o# a+ V7 n& {* d6 B" e
我都係咁話,個壇耐不耐要人搞動下先唔會變死水一潭,況且依家難得有心人,幫我地尋下寶