嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

bi想認識CD/TS

bi想認識CD/TS

26 170高" p% }/ L/ E1 Z( E
想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向% C7 n# X7 `7 Z: R- |
希望可以係依到認識到你地啦
" ]9 K; k# y" Q& l8 S- g等緊你地PM喔
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   9 N: q0 R& |: _# D6 _) O4 ]
26 170高
5 A/ c, J8 g( `$ ~2 g想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向
+ |# u3 r# K% Z! A希望可以係依到認識到你地啦" M. a5 G; x* [" d5 a- e
等緊你地PM喔
0 }$ L0 _5 i, w  G9 I/ |* ^/ S* k0 p) u1 H
你喜歡什麼打扮女生?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

搵朋友嗎?

你係想搵CD/TS朋友嗎?" R! N  P) L+ I' |9 W( `" t
你真係了解?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 19:29 發表   
, _) B) @0 W! s3 d7 m0 l8 A0 W& e& C; k7 t; h

4 D) w, q# y: d' D# J你喜歡什麼打扮女生?
# o! x4 P3 s' G0 {我無特別喜歡

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-1 22:43 發表   $ Y: ~' _' K# ~! w- y2 j+ t. W
你係想搵CD/TS朋友嗎?# [( U' b5 G. a9 t! G8 X* P" w* J
你真係了解?
) f5 Q' K2 K9 \
我想搵,但你所講

回復 5# 我是肉肉控 的帖子

pm我,解釋你知

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-2 17:04 發表   ( m. T- D- o/ \& s: j$ {
pm我,解釋你知
" ?' S. ]6 i* A# y6 zPM了,你說的了解是什麼

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   , \- s  X9 Z( c9 C+ ~7 {+ i* J1 P
26 170高5 B% M; t$ p0 U! g0 Q
想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向; K# P. [' y: n( M: F
希望可以係依到認識到你地啦  p4 b) i1 q2 G: E% s
等緊你地PM喔
) q1 ^2 u0 P: n
2 V8 ~7 k0 X. F2 b8 P# U. u; V' D給我新裙子你看

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 19:43 發表   
- ~' H$ {2 ]: o
- ^, y% w9 S6 y6 F' E5 d# }' r3 ?, e9 ~8 F0 E& `) c+ g
給我新裙子你看
0 Z4 H) W  n) X
對腳會唔會太靚,好有女人味

其實係唔係好小CD係比較有肉地

有冇CD或者TS交個朋友

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-4 23:27 發表   6 j, x  q% V$ k# z9 i& W

0 ^- b2 Z5 P( o+ @/ z) g' Q3 m對腳會唔會太靚,好有女人味
" f( }+ j$ {4 @( C" m. N9 X5 x6 j  P. C) I2 d
給我穿黑絲你看

有無CD/TS有興趣做個朋友

會有CD/TS想玩嗎

有無TS想玩可以大家認識下喎

有無未完成手術TS,有興趣交友啱傾再約0 I1 G/ l4 o1 ]  n7 m. Y
想識有胸但未完成手術

好看

有無TS想交流下

好悶呀有無人傾下計

有TS嗎交個朋友