嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

bi想認識CD/TS

bi想認識CD/TS

26 170高
. \  w/ F0 j8 g4 A- z想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向5 W4 h( u( m% ^) B# Z
希望可以係依到認識到你地啦, ~7 g( p& m' e+ j
等緊你地PM喔
覺得好的就按一下感謝吧~~

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   
5 L8 U2 A" f9 C$ n* C* v) k26 170高  _0 i% u2 Y/ \( p2 H# N
想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向
: t) ^: z5 K1 X3 d希望可以係依到認識到你地啦/ V' G$ k, Z+ _$ G" h7 V, J
等緊你地PM喔
8 j" F& j- G& B) s: p0 E5 M

7 u3 n/ ]" [5 l7 T3 ?. p6 i你喜歡什麼打扮女生?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

搵朋友嗎?

你係想搵CD/TS朋友嗎?
9 ]2 f% R! S+ z! A8 W你真係了解?

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-1 19:29 發表   
, G: x( j: r, |8 R1 r4 ~1 |! W: s$ Y- q1 i$ Z2 E$ z
% p2 b. N# b2 Y3 {* Q
你喜歡什麼打扮女生?
% X  x, D( R/ K' Z, }
我無特別喜歡

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-1 22:43 發表   
( Z3 e; Z& S2 R你係想搵CD/TS朋友嗎?( k% z- u) C1 u; ~2 ~; a& E# h
你真係了解?
4 w; v9 n/ O8 V! ~我想搵,但你所講

回復 5# 我是肉肉控 的帖子

pm我,解釋你知

引用:
原帖由 ph~rh 於 2020-4-2 17:04 發表   5 j" G5 r: o. p+ _
pm我,解釋你知
7 k' s5 L- y1 K6 A: V( a3 K& BPM了,你說的了解是什麼

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-1 18:11 發表   
( T3 J* [( s! y3 d5 H; {26 170高
2 a" r. T# U/ C+ e" I0 p. c2 P想認識CD/TS,近年先決心正視自己性向+ N) E: j! \0 |7 f- B* \- v
希望可以係依到認識到你地啦& v% [. d; P) ~: v# ], z  ?& ~2 i
等緊你地PM喔
2 T+ C( }+ `0 f5 Z

9 P% J8 Z, I/ ?4 ?6 W給我新裙子你看

引用:
原帖由 joey221 於 2020-4-4 19:43 發表   7 m% S$ I7 H9 J6 |2 f5 i! j$ W: b

; T8 `& w$ W% u* l. v. C2 q# t; @, B. k5 T( y) N$ v, T
給我新裙子你看
* W! C; Z; c: q; q對腳會唔會太靚,好有女人味

其實係唔係好小CD係比較有肉地

有冇CD或者TS交個朋友

引用:
原帖由 我是肉肉控 於 2020-4-4 23:27 發表   
/ d) w7 Q. D% U. b2 z& W  O% U+ }: H! b5 W
對腳會唔會太靚,好有女人味
# ~/ r" a, h3 ?& `/ `1 q% ?" q% b/ U- C% y% H+ M
給我穿黑絲你看

有無CD/TS有興趣做個朋友

會有CD/TS想玩嗎

有無TS想玩可以大家認識下喎

有無未完成手術TS,有興趣交友啱傾再約
3 g- y+ _6 T) L$ K7 c想識有胸但未完成手術

好看

有無TS想交流下

好悶呀有無人傾下計

有TS嗎交個朋友