嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。& \' k/ V6 J* K( {4 y! c- U
- |3 K6 Q4 @3 R
大家經歷點啊 ?不如都分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。8 e/ [5 f& L3 q/ Y' k4 s( |

9 K) V( w+ u! k; H看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...
/ @4 K/ d* a+ T! O  K
9 S' g  c8 i+ f
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
( d% w3 D. q' X4 ^2 y9 f我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
做自己,唔聽教。

回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
做自己,唔聽教。

我老婆係真女
8 `- `  ?$ Q: d: {8 l4 Y4 X- g0 W! n- @* a
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   & R5 g, R" `3 |1 v* A5 u. T
我霖,真女唔一定會接受到CD男

回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
做自己,唔聽教。

唔知道,相信都唔接受。
5 [$ C/ z5 l8 P$ @# ^. {9 A; x* [6 V* Y2 w
姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧
" m6 ?' v5 }$ W1 F3 W4 K0 e2 [
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   ) a8 K2 P& K, j
佢知道你CD嗎?接受?

回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
做自己,唔聽教。

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
- d+ c& E+ `- B2 I2 V覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及$ Z- a( L  q2 d8 f
一來環境因素,二來朋輩關係

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   
! H4 b6 |& {( q5 u; m! Y我霖,真女唔一定會接受到CD男
- X8 P; z1 i4 v% t3 ^. T

9 X# ?8 A2 w4 Z3 f: e6 l同意妹妹你
' ?; s; c. G+ o7 ^+ G女人希望自己男人,有男兒氣的

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   5 w7 m; x. G1 Y$ D- Q9 y( V
比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?0 w9 _# m$ P  T4 x7 _; g+ R
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及7 y1 j, N% |0 R& c2 {
一來環境因素,二來朋輩關係
+ T0 ]# P1 m3 L" w$ W* a6 |/ w8 v8 b  F! j* B9 {( M8 O: o
我一個人住的

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   % u7 ?8 q- H8 g# l. ^8 K1 S  S
嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
4 M" X2 B; b+ e4 `  D: u. I. W0 a* L# y# X+ H  s; C$ ^. X2 K# ^
我一人住,所以也是以女裝生活

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   7 T6 e6 w, e  j; r
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。* O4 V5 u1 [/ ]

; w- q8 P8 L& O" }看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
! b8 @: x# C% X1 E& \' ]
+ @$ t3 A4 ^4 h0 K男人喜歡刺激的
& E8 s0 b8 A5 R7 c3 Y我每次見他,也盡量穿著不同
$ j, O: I- c* @. i9 W- X衣裙和配合內䃿
6 M) s7 n) D1 _& k希望他保持對我感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   % v+ O' U, Q+ k7 X2 I
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
8 }/ E. `/ w! z) I2 @' ^6 F+ y

9 m; d( o# H; J/ W5 b以往和他做愛,一晚他會射出二次
3 @/ H9 N2 V) R0 C但有時他會對我冷淡的
% P  d! R, W$ o  @; i,而我也盡量討他歡心5 p4 [) a1 a% ]# r* K* P" {+ x
估計他也會外出去玩

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
Im bi

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   ! X0 u, @- B" Y5 o1 ^
女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
+ u+ p; B0 \! H8 c6 z2 c

6 C. w* |! K7 u. e; L( f我會把自己最女人一面給他

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
0 }3 ~8 W9 D3 d9 S我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
  W5 T+ `, T- v2 x4 t

" {. h5 F2 L7 h6 [! g" K0 W三個,冇外國人?  p6 c5 G. j( y: V1 b, l$ H! j: ?
0 i' H, W4 d6 D
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020