嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。% @  ?0 M$ x# R6 i% v9 V
% ~3 j% w3 B1 x5 P) y' J
大家經歷點啊 ?不如都分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
( S7 D& z) K" d: l8 ~- u9 I1 I$ v5 y, n
看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...$ @+ h+ T% `) ?+ l7 m$ y

/ n# f0 ?- j4 f0 H8 q( e
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
1 W# L& ^% n7 Y% V5 L/ T我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
做自己,唔聽教。

回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
做自己,唔聽教。

我老婆係真女 : s: J8 N; k2 e

: O- {/ S) Z+ J- j6 G6 t
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   / ?1 M2 j; f" F* ?1 [

回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
做自己,唔聽教。

唔知道,相信都唔接受。
: b; l, S4 l$ Y% L1 x, M5 ~! h# ^3 @, I; l1 X" t: E
姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧* w% i( J3 m4 j  j2 s/ L' ~
/ J& s, O" Y& P1 V& U& X! S& n
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   
+ ~" ]" u+ i- W/ A" f3 ?佢知道你CD嗎?接受?

回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
做自己,唔聽教。

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
% W3 f" ?& J/ J1 ]; p8 V% _2 c覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及$ A3 B1 U" ~- a+ }3 v6 \
一來環境因素,二來朋輩關係

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   & v; a$ c& A; h% S8 \) w" S
1 w5 O) s( s4 g( L& Q0 U* Q1 u0 V5 j1 ], K
同意妹妹你" K$ q& L$ S% O% U6 @" x! A0 o1 @
女人希望自己男人,有男兒氣的

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   
' x. ~+ t; j3 m比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
: O* Q- s( e; p& e" l( y# ?! q覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
$ |5 @$ F1 F7 s  I: o一來環境因素,二來朋輩關係
- I: D. z$ h' o7 H
9 T8 t6 l% q" ~+ ~1 b+ J我一個人住的

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   * p, W- p9 A$ l0 a' S( T. x
嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
" f! s7 x8 X" K
' L. m; O, t9 Q' S我一人住,所以也是以女裝生活

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   ' d3 m6 g* ^. M' l& A4 o
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
  y2 x4 j/ c6 [8 C7 X
  ?7 o% q, n+ _  ?5 D0 Y看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
- p+ o* ?  X+ d$ h8 B: K( |. l' F; D$ E: e7 i/ k
男人喜歡刺激的5 j2 C$ N5 J  s
我每次見他,也盡量穿著不同7 Z. t! B6 ^; v8 I+ M
衣裙和配合內䃿
8 k3 e0 J1 F7 o  }2 e1 ]6 y' j希望他保持對我感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
4 s; x7 F, o# K& b我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
, i2 E3 R& _5 j% {7 O6 X4 v6 j) C5 [& o. j6 n3 m' E0 k! T
以往和他做愛,一晚他會射出二次
/ ]  l7 |2 B/ Y# s! D& f+ B7 t! Q7 J# Y但有時他會對我冷淡的
; e  E$ H) m5 m$ b1 Y; l$ Q; A& S,而我也盡量討他歡心8 x$ B; \: E' t% h
估計他也會外出去玩

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
Im bi

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   - p8 W3 \' f" u# k3 Z" ]
女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
  h7 B6 o9 G. Y% N$ d

# g* F# U" A, T6 {' e我會把自己最女人一面給他

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   # U' S$ \9 F/ b! `& f3 M4 l, F
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
+ B. a, r; ]6 r0 a( Z/ f& `4 p1 S4 O  @; m# N
三個,冇外國人?
" R* M7 t& C% W( D7 ?
( N1 Z% C4 c- f; y(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020