嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。; ]* _. n* O6 \3 K5 d- p
5 A  L& Q& k7 L* x
大家經歷點啊 ?不如都分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
2 B. L0 W. t6 u2 {3 |
5 E: \# Y  U- N6 w4 G看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...
5 U& }0 s; ?$ S8 v: _; M$ r* H. ~( [3 L) I1 F; P& n- \
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
  d4 h  J4 l- A% |( B" [. `' z1 S我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
做自己,唔聽教。

回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
做自己,唔聽教。

我老婆係真女 & W/ |( _7 g. Q' H

" b6 r4 r' S$ E, t8 u8 l. K* X) i
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   6 g% Z9 t7 I+ u+ l$ Z
我霖,真女唔一定會接受到CD男

回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
做自己,唔聽教。

唔知道,相信都唔接受。8 M4 E) B0 b  |# O
/ {! d4 S! y8 k/ {
姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧
: o8 K$ A) ]$ p1 ?2 D/ n
5 w7 M8 ]) l  R5 ^
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   3 ^/ u7 k5 E$ Z  g# _( I. P/ y
佢知道你CD嗎?接受?

回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
做自己,唔聽教。

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
8 s' Z$ _3 Z/ c# X; k$ g; c/ w覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及8 ^8 K" l( w) J$ N( h7 P5 x' G
一來環境因素,二來朋輩關係

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   
, L& l/ V/ N  j  G, T我霖,真女唔一定會接受到CD男
$ X! |5 P5 D$ i8 p7 n" ~. f6 j  I4 _
同意妹妹你& W: p# t1 N" T. C+ c! V7 |% @
女人希望自己男人,有男兒氣的

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   
7 T0 w* S+ c0 v$ R比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?! W* `: T0 J  B, j
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及8 Q* u0 K( l9 L$ Y4 [, s& e7 M
一來環境因素,二來朋輩關係
. R( J. U# H7 @# Y
8 g- S, s$ ^" `( E& I我一個人住的

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   
- R, b$ H5 i/ f9 a5 e2 \1 p' t嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
  ?6 ^1 m1 {1 g7 Y

9 V# K; D  X3 F: u我一人住,所以也是以女裝生活

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   ' {# b; q& b5 \% l! m3 u) ~& S. ]" S
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
1 R, [) t1 `9 c' C/ h/ z* i* j" M! {: x. Y6 u
看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
% x! }5 A) Y9 s/ f* Y

% `0 F3 L8 Y; \  I- N3 z- B  E男人喜歡刺激的
1 @0 s$ o, Z* S* n2 H- ]3 v. v我每次見他,也盡量穿著不同0 }8 B; N) ~* V+ A. k9 ^
衣裙和配合內䃿1 u: g2 s. `9 _
希望他保持對我感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   $ b; s- R! ~- \! r0 {& a2 `& c
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
& s& B. N+ y% S, X- k' I2 k8 v9 ]% a  c3 h& ?3 |9 ^, T. n  s6 J
以往和他做愛,一晚他會射出二次
6 b3 p/ e6 ~0 R但有時他會對我冷淡的$ S' S+ [5 [3 m
,而我也盡量討他歡心
3 _7 R% [$ i0 W% G% `# Y估計他也會外出去玩

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
Im bi

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   6 h( o7 Y/ u/ T* g, l
女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
6 S4 H3 r, A% w( B

) ]% ]4 {* ]. G5 P6 j( W我會把自己最女人一面給他

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
. c3 j  ?% A% q& p, ?我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
# i2 \. U9 ^$ p! @

5 c1 N* X4 J, e) F3 p3 ]+ e- J# W( {三個,冇外國人?
! r6 M2 c7 N! G5 @& l" S
5 i0 M& p- y/ j/ t# g5 \(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020