嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。4 n. I, m- \6 o5 S/ Q

2 H3 F) w6 R/ l$ b) S大家經歷點啊 ?不如都分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
9 S' S( }; }" o* n" H8 {$ U; i3 e2 `) ?2 v  b% U
看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...
$ Q% g7 h/ M7 @6 a1 B. p, D" H- c8 p4 J8 S8 w
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
3 X5 s2 |' ?3 y: E我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
做自己,唔聽教。

回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
做自己,唔聽教。

我老婆係真女
7 I  ?" u4 G* u# [5 z# u- F
5 k4 f3 t8 v7 f
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   
  h. y; M) o, o我霖,真女唔一定會接受到CD男

回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
做自己,唔聽教。

唔知道,相信都唔接受。
% ~4 _" _& g* p+ l8 F2 f
( O- ]/ {2 A& i* R* C姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧
  ?  t3 `8 Y% z1 d4 ?9 {
& x0 W4 S- _' @
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   ! q7 l0 b# K5 \' t  s7 g5 |# E
佢知道你CD嗎?接受?

回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
做自己,唔聽教。

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?* w2 m' g8 @; G4 @
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及" X0 O4 v3 Z& h0 a+ L' N: l
一來環境因素,二來朋輩關係

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   ( `* ?/ C4 x* P( O+ b) f; W
我霖,真女唔一定會接受到CD男
' @( m. K3 s; r) x$ C
! t: v9 ]0 z- i0 _1 U* g同意妹妹你, v8 y2 z% g  E
女人希望自己男人,有男兒氣的

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   
; {. A7 z2 Y8 S: p比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
" a! E: {' \/ d覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及1 d) P6 y- {! ]1 t! c* P$ q
一來環境因素,二來朋輩關係
! w( l+ r( j% ?$ s# c" N

; o& ^* s; q' m% A; s: d我一個人住的

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   
, w3 M; o+ E0 l: K  R& w7 ^2 ]' k嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
1 @0 c$ C+ o8 }& s
  M- W. b3 }8 Y我一人住,所以也是以女裝生活

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   
" S4 j% p3 q% C男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
0 `9 J7 u/ z6 ~. V* v9 Q/ ]5 F1 p
) h* a1 l, ?1 L8 h/ s看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
  L  t  d, e2 t7 T  M5 {

( Y: B9 ^, u) t% _男人喜歡刺激的
9 P$ a, M( P& S: U我每次見他,也盡量穿著不同
- Z8 Y' j* Z6 `: f8 c4 h4 L. I衣裙和配合內䃿
$ f3 d& a1 ?6 \希望他保持對我感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   ' F; y+ Z5 t- A6 j
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
- y* J/ A7 O1 F: p' n' X
  t; K% X+ K, `6 f' ]$ J  }3 B/ D
以往和他做愛,一晚他會射出二次) ]: V3 {) l8 [4 T
但有時他會對我冷淡的
( Z/ \( V. F+ @( g- r,而我也盡量討他歡心3 Z( e( o0 Z. H' ?7 z0 c* W6 w
估計他也會外出去玩

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
Im bi

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   
9 x) D) V- V9 L6 J# c  ]7 Z1 i; k女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
* m) L% L7 I! R& h) E" O+ B  I4 J0 \0 }2 i
我會把自己最女人一面給他

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   , X- W9 v9 |! o. }, S
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
; N* l. U. l% w6 x$ _3 K2 h! M/ d) V1 n4 R
三個,冇外國人?9 l1 V1 b8 b$ j

F/ q1 I/ v  b- d+ |8 l: |8 Z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020