嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

專一?雙向?你哋點認為?

我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男人喺同我一齊,不過我都成日會霖會唔會最後都會同個真女而離開。
+ g3 p) B7 v' v8 O+ `& a. T9 K; D8 ^' i- W, y
大家經歷點啊 ?不如都分享一下
覺得好的就按一下感謝吧~~
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。
3 D- T* |" d- ~' C
/ N6 H3 {" u( t' y看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。

其實唔單止CD, 跨女都會面對呢類情況
直男,想了解跨性別世界。No sex
Line+Wechat+Telegram: Spottedcrocuta

真是cd嗎?可能有日是你為真女離開佢...% r* ~; ^1 ~* B: J

" ^9 y2 L' g8 N$ B
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   ; |4 R  h7 M& |) p+ ~
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...

回復 2# gila 的帖子

喺啊,依個真喺好現實,都係享受當下啦
做自己,唔聽教。

回復 4# connye 的帖子

我霖,真女唔一定會接受到CD男
做自己,唔聽教。

我老婆係真女
- ?7 X( Q! H" M7 s+ A8 h8 w% P# Q: F# s# b+ F8 R
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   
* S, P& U! f# p. B我霖,真女唔一定會接受到CD男

回復 7# connye 的帖子

佢知道你CD嗎?接受?
做自己,唔聽教。

唔知道,相信都唔接受。
. z' n0 N: A. r% F
0 B( o6 e/ R% E. G4 h+ E' T姊妹可能已女裝生活,或許未來要再選擇選個cd吧. Z7 A* k/ R! i% ^' G
- p3 P; u/ }/ N7 q0 @7 C
引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:28 發表   
' k* a4 I$ f3 \" b( [2 N佢知道你CD嗎?接受?

回復 9# connye 的帖子

嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
做自己,唔聽教。

比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?
: ~! N2 V" M$ b' n覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及: {6 U% R9 r. l( T. e
一來環境因素,二來朋輩關係

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 14:16 發表   ' e! l& Q2 E6 T# I
我霖,真女唔一定會接受到CD男
+ t; S, W4 e5 N% E' O: l/ Q; p) w* K; c2 }* O
同意妹妹你
) ?: D( i6 L3 M- g女人希望自己男人,有男兒氣的

引用:
原帖由 wahwahwah333 於 2020-4-2 16:32 發表   
1 ]& G8 y6 e+ [" }7 O; f比較想知道你是如何面對家人,親戚還有朋友圈子的?5 ^  z; U3 g5 P0 [# m3 b
覺得能真實面對自己跟別人,這一點不是每個人能及
& ]9 @" e$ c" q- w! [: S一來環境因素,二來朋輩關係
2 z6 H6 H% ?; y! E: m! U  \* N8 Y, l' z$ M9 x8 Y2 ~5 k2 P, T6 F  Y/ P
我一個人住的

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 15:16 發表   ( M) E- [( `/ T' d6 T7 Z
嗯,我平時私人時間都係女裝生活,翻工就中性咯,不過裡面都會有女內
; M  S+ ]% H" q) O, m
, L1 ^, Z( @7 T' H0 h1 F- x
我一人住,所以也是以女裝生活

引用:
原帖由 gila 於 2020-4-2 13:40 發表   ' ~' C9 @+ u  p! F# z, z) R0 B
男人始終是因為新鮮,好奇,刺激感而喜歡CD多。當然當中亦有例外,不過不多。* W1 P& C3 O# X) d

% s( A0 j* Q1 ~: f看看目標是什麼。如果只求有人陪伴,也許可以接受。但如果想要孩子或一個家庭,可能最終都會為找異性而分開。
( b& p1 K0 e2 g, Q3 f. y% w
4 _" w% J" W( i- a6 V/ \4 k* T男人喜歡刺激的9 p- e% l. _# w
我每次見他,也盡量穿著不同
( V" p8 a+ n. V, Y+ X  o衣裙和配合內䃿
' x" j( `* b7 ?9 B3 w1 _8 d希望他保持對我感覺

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   , O( P) f/ }4 O& y" T8 F
我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
& ?0 G: ?; v- ~# X( x
7 L5 ]' q- i7 c( ^$ _  L
以往和他做愛,一晚他會射出二次9 i- ~& |4 g1 X. l' f
但有時他會對我冷淡的
! r3 \3 m) u" N8 \$ i8 u: v7 k$ ]# h3 i,而我也盡量討他歡心$ m4 F7 |# v  k( T
估計他也會外出去玩

女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
Im bi

引用:
原帖由 魔裟斗 於 2020-4-2 18:04 發表   
" ]' x$ g+ U& p女人永遠唔明白男人,反而cd/ts先會明男人要乜,cd/ts always win
/ {+ i  [) s7 M5 X! C
$ V6 u, Z% i5 f
我會把自己最女人一面給他

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-2 13:29 發表   
$ ?. b0 |/ w9 R0 |: q" x我好細就已經開始CD,然後讀書就有男友,到宜家做野都經歷咗3個男人。但喺我都唔知,男人究竟喺真喺鐘意CD?定喺只為刺激感,新鮮感?前面兩個都係有真女女友,即係雙向。只有宜家既男 ...
9 T* {6 P2 Z- S& e( H0 X2 [& T. y! K
三個,冇外國人?4 M( x, p. \- T- U) g+ t$ A6 A
: E3 u; @% L3 X- ]2 \
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 10# cicilam 的帖子

我都係結左婚,她吾知我CD,當自己ㄧ個時我也會是女生。
Wechat:howau2016
TG: Hello Mag2020