嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

專一?雙向?你哋點認為?

願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   9 y6 p0 n: C4 V  h5 s  s6 Z
願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
; b5 q$ Q. U; j, ~$ g! b6 M% T
. ]" G% Q. [8 b* Y4 r0 {% q
我的另一半,多時對我忽冷忽熱

回復 21# ba拉拉 的帖子

戀愛都係求開心,求合體,求舒服啊,唔開心就算啦,我都同意唔可以遷就太多
做自己,唔聽教。
偽街、出TRIP、COS,就係翻唔到轉頭

日常女內,唔知有無人撞到過

回復 19# misslady 的帖子

無啊,點解咁問既?
做自己,唔聽教。

回復 1# cicilam 的帖子

只能等待真命天子!1 u% D7 t9 b% p
" {' S7 X  C% y* \% b8 ]: B
真女都可能keep不住另一
9 |# l* s" s- s7 G半!
4 n7 v7 |7 n2 n. ]
$ K$ T+ v/ o/ V7 B5 Y% E: _做自己吧! 開心便是!
hannah...

回復 25# hannah226 的帖子

有时CD就系会特别想留住自己
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 ba拉拉 於 2020-4-3 16:59 發表   
' x+ q7 R3 z7 J3 X願意同居,普通情侶相處就係鍾意。大部分都係覺得新鮮想玩玩下。我覺得無必要刻意迎合男人,唔理係cd抑或ts都唔應該係玩具。相處的開心就一齊,唔開心就byebye
9 D. k/ |/ b+ R5 U! r% h, b  f5 W. C) n
( R; m6 S! ]8 G2 v$ J) X, f: G我只是和他,有感覺
5 V1 P  P) U. Z2 V9 }對其他男人冷感

引用:
原帖由 hannah226 於 2020-4-5 03:41 發表   ) `. ~/ z* I: e7 |
只能等待真命天子!  \4 Q/ ~( c2 ?$ |+ l
" y6 n  a/ w+ r/ p& e2 y
真女都可能keep不住另一
- c8 {9 t. t: s$ J8 q  O半!
) E3 l' a7 }1 j( M( f+ A* |1 [$ C
做自己吧! 開心便是!
+ H# G. r! i$ O
4 L9 ], p) Q/ t$ j  W2 X0 |  Z同意姊妹想法  W  j0 ]0 ~# z, k  Z
我每次見他* F4 [  m& p: S' t3 @; J# l5 s
也會緊張打扮$ J% M6 L0 W1 l; a9 U5 ~8 H
也在意他性興奮

喜歡CD又沒什麼,真心就好

引用:
原帖由 zxlznln 於 2020-4-6 23:23 發表   2 Q1 \: _. R9 U4 |) L4 m6 O" |: g
喜歡CD又沒什麼,真心就好
" `/ [/ n6 L& f" j) m( s4 W
1 h7 M$ M/ |% |( [* p' r
所以我把自己最女性一面給他

回復 30# joey221 的帖子

我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
做自己,唔聽教。

回復 21# ba拉拉 的帖子

CD會比TS更有自卑感,所以心理上會出現奉迎感,我就唔會刻意去迎合,不過都會重視
做自己,唔聽教。

引用:
原帖由 cicilam 於 2020-4-8 09:26 發表   
/ U+ h/ A1 c, G/ t" V- v. a我喺佢面前都係女,無男過啊。不過你哋會唔會覺得,男喺咪鐘意果種男女TS既感覺?
6 F& X2 W+ E7 Q* m' H0 x( {. K: `, w  P
我覺得男人,喜歡cd 原因是,比真正女生更女人

回復 33# joey221 的帖子

我想試試做個調查,喺關於直男對真女,CD,TS的感覺分別喺咩?關注點分別喺咩?吸引焦點喺邊度?
做自己,唔聽教。