嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   # Q, k; y  z& G* M. ]" w6 n9 N" y
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩 & i" w. c$ h" A1 T' ]7 F5 Y5 k
cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,9 L( u# `$ v' `) n5 M# m% [
應承你,我當睇唔倒 * ~% G3 ^$ v; u! P

6 u  Q: j  n3 o: d0 @" n8 m' S# Y0 x$ t
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   7 ^1 P4 j- ?: u+ ^8 y  b

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
/ ]7 l: U9 a! w( E& V2 a咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   : h  K" Y% Y5 N
0 |) ~& ^7 x( h6 F8 q0 P$ L照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考
3 ?) |; U- s) I3 Z封信都無相,得個名* w: ]& r& r- G: T# k! R
不過有同事一齊考囉 XD"
0 J* Z) O1 z: R) x# v
% Z- G) g* x( L; h, w[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-4-19 09:19 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,' i& [0 d2 A+ I+ ~  \  X
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
. l/ s4 o# B4 \' ~. h2 E; I個人會特別精神同清醒!

我係今年考生. e' S$ P+ d6 k& q5 o$ Y5 `$ ^
咁做只係浪費自己考試時間
" I0 Z5 C* J3 O, o: j又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格
: o2 M3 ~+ u- V" L, z% b! v: u& y7 M/ a  c

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   $ K3 A; z0 W0 h! V$ R
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,% d2 t6 Q: x0 ?
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,: V* \6 ]/ |8 P
個人會特別精神同清醒!
$ {/ r1 o3 B& N( m6 [; k, P

$ M; j$ `# G. N1 J' B& O% jthen all pass ? % h- Q1 L8 ]9 M: D

) |& D  u7 |2 [* g1 j- F, }2 x(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   
" ]( w- K4 }" c7 h5 I. S) |5 d
$ w1 P8 [( q5 R" y. p1 d% @
then all pass ?
/ u9 ^/ j# A% b! M) }" F
- [% h* m- M( `4 o(o^^o)
; O3 }6 e9 `" g1 S! J1 \+ s

0 t5 b( x  }0 I  i' F6 _講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。& {4 H/ F! A- q/ f; U$ h

8 d+ ~. {7 @4 K高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。
. w4 f4 N9 Y+ s/ Q會考果陣真係熱,只可以著女底# M1 X' b9 c; H- a5 L# }) m
4 G/ {% g( L# t* R! |3 m, v: A
至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,
& r$ d% b% x6 s: d  G可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   0 J) \0 r0 V' p8 r( S3 n
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
$ I; R: D/ G: T) q, F; R- Q" q無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,8 b* t) o4 G/ {5 N7 A  x" b' m
個人會特別精神同清醒!
! o* `& R! E$ N. y2 u- U6 A你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩 . }2 E+ W( k: \* B
特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣