嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
5 d- J) `. {5 \: o2 X+ V5 Q有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩
/ [- L1 v6 K4 d5 u* ]# m5 m* D/ @cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,1 P: p9 Z! V- Z) t! `9 T- i
應承你,我當睇唔倒
  ^1 M& v: i5 r
3 \" D9 Z& ]) Y- g% p7 Y* p- O* C: _4 J" }$ e3 ~2 [. ^
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
! g. M( G6 W4 K+ I7 ]4 x有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考4 A, ~5 D& e+ E* d1 B
咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表     O# u# t. c7 t/ N  Z
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
! M3 h4 F) c& }7 o# n! Z+ p) v" G照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考
! ^6 `- E8 \- @0 c' C% W封信都無相,得個名! g# M  H# D% Y" e, J: B
不過有同事一齊考囉 XD"6 X( G* Z7 A  ^2 K
* T4 t; T* c' s6 b' s
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝," u7 }& h( k0 F' y2 R
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
" Y- _, p3 G/ Z; M5 H+ j3 G$ e/ k+ v. D個人會特別精神同清醒!

我係今年考生/ o$ I* d/ O$ L% Y
咁做只係浪費自己考試時間
! T/ T5 }" [0 _5 U. k又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格( h3 I" q+ B% p' P, _* z7 D8 M
1 D+ f* |" ~$ Z/ E8 F' q

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   " D$ o* j0 I# B8 x# J$ m5 E; H
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
0 u3 q" ?" V: m無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,5 \, C- T' G9 h# ]( K, O7 a
個人會特別精神同清醒!
4 m$ A4 F7 Z/ Z
8 I0 h, S9 g3 x5 W5 e
then all pass ?
" @. h6 n! z5 t/ F
& e5 ]  D4 i) ]! H(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   . r3 }) j2 K$ d* L$ C
: O/ Z  s  d+ t. q; u

& X' N' e" f* z( d6 b/ k1 m# V& ~then all pass ?
5 N7 U0 [1 k6 @6 l0 ^' p% c  {7 P$ \! k; ]! ~  C
(o^^o)
0 r' @, q1 ^- X! T: M5 X  U9 _$ G# h" k- i
講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。" q& e. X. y1 ]  f& G
# J) I* N; v+ L" m. O; s
高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。% i+ @3 S2 S$ ?7 I8 D: _
會考果陣真係熱,只可以著女底6 s: J8 E, O: W$ |* x
3 G* I( @  ]1 V
至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,
# k) _; j4 @8 H+ L/ [可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   9 |- a! N* ]. Q. q+ x
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝," T6 }1 Q6 r+ I8 J
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,' d- s/ F6 V" P. J& o. Z+ Y" @
個人會特別精神同清醒!
; w* j4 \0 B$ O& m
你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩 & ^; ^2 n0 R1 d; A( V- Q) m+ _5 o
特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣