嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   $ }. Q, o2 ~0 x+ O# y
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩
' ]0 P: k3 [- @cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,8 p2 I4 u$ Y+ @: }* I8 S* p, f
應承你,我當睇唔倒 / ]7 n* u$ X2 n' j  Q6 B

# m3 u& ]1 y  x) Y  a/ h
& P4 z: `3 o; [
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   / j2 l- n0 d, C/ ~( J3 x* B- w! q

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
2 x+ v: G: D- X6 ]) }* b" c咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
: l* o0 t9 T/ m1 S6 V+ }: }有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
% S- |6 C' I7 {% T/ }, `. {/ r照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考& e/ S' H; d- F% P
封信都無相,得個名8 H5 @% b3 C, ]8 V3 f5 g  V) Q( O/ ~
不過有同事一齊考囉 XD"
! e& w) B0 k3 _
/ }' Q2 m, S3 ]7 Z* r[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-4-19 09:19 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,1 B$ d+ J4 h  n6 |, T1 Y: P
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,) E9 L$ `( A0 ^# I8 f' R
個人會特別精神同清醒!

我係今年考生
$ n- z8 B9 c4 w7 I8 n3 Z! v! ^咁做只係浪費自己考試時間4 C* b0 t, `2 ?1 b5 r
又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格# d  B1 |" n- F) G/ [' S% E% m
! X' o+ ~7 k+ m: E5 O% [

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   5 z0 O) p: o$ {- v( P/ @. M9 H
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
, L4 c7 X/ K+ v. k$ N! p* u無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,# m2 @  @- m5 g% e
個人會特別精神同清醒!
) [. ^+ X  P* I
5 d- Q# i9 \& e% S( `% {
then all pass ? : u7 H* W+ o$ r$ A6 r
6 U: o4 N1 K: y2 w$ J; P
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   6 b# I& |) U- S) Z

2 w: M4 _$ j( q9 K' t! z7 h
& Q( q" j$ o* F/ @  G9 othen all pass ?
. I, f) W4 R+ ^" v- A
6 E( ?2 i+ ?, [  G5 e(o^^o)
$ d2 E0 h6 |0 H0 l* W1 A5 L/ D6 ?( ]1 g7 X5 g1 l3 l
講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。( n% a& E9 ^7 j, Y( P  q) T
6 \, S/ V2 ?& a- ?* i' x3 Y1 r, Q
高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。
$ {# c1 Z  X& a/ _0 ^" y會考果陣真係熱,只可以著女底
" Z: w2 C+ E1 `& c
  y3 e- [  ^6 S% K" ~8 x5 ]至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,
% s0 r/ I7 o( G可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   5 ]' |9 f9 R1 v8 f( f( U
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,% j5 e% _3 e, B( m' g$ s5 X
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
0 K0 @" Y/ M0 Z4 c個人會特別精神同清醒!
: ^' [. i& j+ p
你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩 0 b: U8 o2 I  f; S0 n+ s$ m
特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣