嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
: @2 X$ w1 X% _有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩 ( w! w+ v" r; R  @
cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,- w5 h; `: x5 d& H
應承你,我當睇唔倒
8 C6 ?! S- V6 ^* T! o3 t2 t
1 z( o8 ]/ T: m* I; Z' m* K  e  I( |: C
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   " q% F; F9 Z7 g' C. q7 W) ?! ~
有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
9 ]# p8 O& L/ X! M7 j4 M5 }咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   2 h4 Q( ?& g( |1 g9 M
8 _. Y0 Q1 s8 S% T: a1 u# c照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考4 i8 i7 z3 w% q  \( I
封信都無相,得個名
' ~4 c- [6 }+ G3 k不過有同事一齊考囉 XD"
$ A0 E4 o* J5 m" T
! ]+ z3 q4 H% y# T  P[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-4-19 09:19 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
* y8 N. G% y2 L1 v無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
- r( O' a2 s; Z- y6 d個人會特別精神同清醒!

我係今年考生
( \# B- _! |+ {4 t& i咁做只係浪費自己考試時間
" v3 j' h8 R7 W  j/ {3 }又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格8 \- q9 g8 q, N0 ^$ w5 y; D

* i" b/ _+ @! [/ Y& J  m[ 本帖最後由 wky 於 2020-4-19 21:15 編輯 ]

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   - v/ ]7 ]0 u- }7 h
7 _5 {- L5 l/ V% l無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
4 f/ C8 o+ u& |個人會特別精神同清醒!
3 \, v. r& T' Y, {  h
9 l& V7 V$ ?. S5 xthen all pass ? $ B* |' o. J0 F

% P! J) \9 A7 Z, h; P(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   1 z; @- T, [) _  [( \! u

H2 t( ?! u8 @, L6 a
/ |6 m; {0 D' m- _then all pass ?
  @6 Y4 j# ]' i6 ^& }/ f/ L: D3 \* k! t6 E: A
(o^^o)
6 `7 G, |5 Y7 X% |/ N# ~( x0 D: r8 k1 ~2 E" j# X
講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。
; i' _1 m* O  U' k5 R
6 s0 o2 ?8 u: Y4 M- }3 g高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。* V! p5 T: F* g
會考果陣真係熱,只可以著女底2 B& |( c: |4 A
  A: g$ {- ?* K6 I$ _
至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,6 ^4 s. b2 T/ b1 r$ j- g
可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   * l1 Y) J0 q- c1 z- q
( ?9 [7 M, C) T! d! M( P5 j無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,/ Q0 _& \0 c2 @& Y' T4 h2 _, R5 Z
個人會特別精神同清醒!
! H# o2 H6 |; C* i5 H你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩   H+ q+ q4 M7 L5 Z4 e$ r' u" k
特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣