嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD女裝去考試?

CD女裝去考試?

有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
肯定會趕走,準考證要對相架!到時考唔到試,俾學校同家人知道自己女裝就麻煩!
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
" S' i" w" b5 J有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

拎自己前途咁樣玩
+ c7 F1 x' L  D2 R4 r9 j3 @cd 左去考會power up ?  定係諗住擾敵 ?  

你試下囉!如果遇到我負責個試場,  C( i% F* g* Z" r
應承你,我當睇唔倒 4 Y2 T9 Z5 r# z: @5 g2 ^
- |/ Y6 h* M$ Z% q

& _  F$ E% C# C0 y0 M" y
引用:
原帖由 hks-sumsum 於 2020-4-18 18:27 發表   
  n" L& W. |( s1 u0 X有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?

日本就會有CD 去考車牌, 連張相都係女裝
Heels Fetish

已經過左海既考生去重考擾敵得唔得?
晴晴Jessie

回復 3# 松鼠狗狗 的帖子

當然係擾敵啦

回復 6# wchingw 的帖子

照大家咁講,只要準考證上係女裝相,就可以著女裝考
8 _! v: i  A" T0 g; ]咁你係repeat,應該可以嘅

引用:
5 |: F7 E) [1 a' I0 E有無cd係今年考DSE,會挑戰下著女裝去考?但會唔會比考官趕走?
9 x; J- {6 l/ w8 i- M" j& P照你咁講,我當年去考牌個筆試都應該女裝去考8 A$ y/ }$ l& B8 I, m
封信都無相,得個名% |4 k" x' o- D$ G2 V3 `+ {- A6 L* V
不過有同事一齊考囉 XD"
2 `/ O' b3 f  T" o* u' n' ]5 w) {* a# |: I" {
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
/ I7 Q2 n1 S+ R: I( P無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,$ x" u6 }0 @6 v
個人會特別精神同清醒!

我係今年考生
. {8 ^9 Q- P/ D咁做只係浪費自己考試時間
' k* m3 |: L! I. h: r9 V, p% ?又要同examiner解釋

如考完那時. 學校裡面換, 看上好一點嗎? 但考場是女校嗎?

唔好講CD去考DSE咁重要的考試,我試過著住絲襪考日本語能力試都集中唔到精神,結果差一分先至合格: \5 _. e1 K; ]* l

3 I( E' a9 X) u[ 本帖最後由 wky 於 2020-4-19 21:15 編輯 ]

我考通識嗰年都醉著女裝熱褲,腦筋清晰百倍

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表     o9 F) k: j& W: N) F
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,
# i: \  e' Y  M6 ^$ p無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,
) {5 E) ^0 B& m  C個人會特別精神同清醒!
, D7 h' z! ^$ I

: E  ~# l, }+ r& p" P" Vthen all pass ? % A% b$ b& C# u6 W* o6 @" m
, I8 c4 _. h& @4 b
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2020-4-21 00:07 發表   + A$ t+ o7 U/ m* r; v* T

. x" t' \9 ?4 @, {% O, o" d6 ?2 I: I; d+ l% S5 u
then all pass ? . g; L. f) a* X
$ E& i, f, E: f" |
(o^^o)
0 {+ y, F, r& A/ G

8 J% M4 v8 N$ ^. P7 D: O講出黎都覺得自己老,我當年仲有會考同高考。7 m0 p5 J2 Y: _* {- q

0 w% Q5 u- w- v9 |高考比較比會考早,冇咁熱,可以著埋絲襪。
! d) J* s" r( ^2 u7 Y: d4 C會考果陣真係熱,只可以著女底; P  e) ]. _7 r0 v( Q3 n( H/ m

1 j1 e9 q) S2 D# A9 I& P  C6 b至於考車,我呢種人,1A牌都要考幾次,
5 P7 d8 L8 b2 g6 p  o+ ]0 ~% F2 \4 U可能我比較適合做女人,俾人載

哈哈,我想也未想過

其實可以著女裝去考,只要個樣同身份證一樣

等睇報告......話說到時要去廁所點算..

引用:
原帖由 1677 於 2020-4-19 13:29 發表   + }$ {4 A+ J; J# q: _2 r$ o
我未試過全女裝考試,不過我考試通常入面都著女裝,) F3 n3 @! Q: S
無論讀書定考車牌都係,著左女裝內褲同絲襪,$ |$ I$ r* m- ]* H' Y" L
個人會特別精神同清醒!
) b; e1 h$ H( e) v9 D7 a
你地cd住考試、考車唔會分心得仲犀利咩 7 y4 u. `: G  o3 p, i1 c4 B. ]
特別考車比真係cd渣車要守足規則乖乖咁渣