嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

通常去邊到cd(要人小或無人地方)

小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
8 u3 ~% Z. P( }; @0 p同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
覺得好的就按一下感謝吧~~

我之前行大埔海濱公園,有時在家c完直接出街,有時去殘廁c,而家已小左行公園!

大埔海濱,青衣海濱,沙田艇會…。2 |4 T6 u  v: U: H4 K: r& j3 V& L( e
出左去才換衫。
3 C8 _9 p( a! A! g& b( ~7 c
5 ]) @/ w- e+ f7 P[ 本帖最後由 BETTY 於 2020-5-6 07:58 編輯 ]

可以影些相上來- y- \- w% O* m: D5 @- O% u
大家俾意見妳執好才出街

去荔枝角公園,近鐵路站和球場才多人,燈光昏暗,藉著現在潮流興口罩,衣著唔奇特都可以的

我最鍾意行商場shopping 😜

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   9 D; \* \3 K/ `- L0 Y% I
小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議5 F; \! p/ B; S6 r4 j6 P
同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
' y6 f! t) e$ Z
" O) n  ~" ?$ m
機場依家暫時冇乜人. 機會難得.

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2020-5-6 10:50 發表   
; E) B+ R: }6 V* W- T, H& a可以影些相上來
6 s& k/ C) U! ?' d4 C大家俾意見妳執好才出街
, l1 Q$ |% R! @$ H$ ~! G1 C) C
我會努力 影相要搵機會 唔係成日有機會可以cd

引用:
原帖由 jessicas 於 2020-5-6 06:56 發表   ! G+ G8 c; |- {6 j
小妹暫時未敢見人但又想出街試下有咩好提議
5 z! r- K# s- E8 Q* |  c" L& r; _" z同埋大家通常係出左街先換衫家屋企直出
3 H4 W1 a4 H6 r% M, ?4 l  \

) o2 E& N' T" `: Y, v0 k我在國內生活的, 以前會行小商場

我每次出街通常都係行商場,去内衣店、服裝店、鞋店、化裝品店) g% P  o; g- _# l& m6 @6 x3 F
滿足我無窮無盡既購買慾望
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)
1 {+ j& K, g& P) t其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你, o. J- K) v- l
如果冇,或者唔介意
% F; w% B6 k5 ^; a就可以由家直接出發

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-5-7 00:59 發表   & Z2 ], ~$ h4 n3 o) m* c  f
其實如果深夜時分,到處都少人(LKF果d地方除外)
2 r. ~9 a4 h' C7 r' f+ t其實睇你屋企樓下有冇保安大叔,或者你介唔介意佢識你
- M$ n7 B) ?4 X0 \, `# {+ }如果冇,或者唔介意# u, p5 Q4 l  B% d: G* W( i. L
就可以由家直接出發
, \1 K# a1 B! I
. m( [0 p; ?: T! _  |1 M6 h
保安大叔係一個問題 因為一定認得我

屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD0 i  A, P& W9 v1 J" w

. H: X& Q( J8 D3 Q: h& ~' p2 H" Z不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 09:45 發表   
- {+ n- Z4 ~8 x" e4 O% P9 k3 T  C屋企附近有個地方係一塊細細地既空地 (大約20M*20M 左右大),而附近又有個公廁方便換衫,所以最近一年都經常去呢度CD' ]6 J+ s3 ^8 P6 _
( j4 n$ n7 g2 b6 R( o. W, t
不過個空地係會有極少量叔叔姨姨做運動,但佢地都唔介意我既存在,仲會間唔中仲會傾下計 :tit ...
9 g2 W9 u) r. X9 b" T& `" a禁好 起邊到?

回復 14# jessicas 的帖子

個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇. k! O" h9 `" t5 ^; u$ m, k* [
其實打扮得好,去邊度CD 都一樣

引用:
原帖由 zero2000 於 2020-5-7 12:57 發表   8 ~& D4 V& b3 D5 r
個位置係一條橋既橋底,但詳細地點唔方便公開講喇
" Y8 J' x) V' C6 |7 H! a. Q其實打扮得好,去邊度CD 都一樣
- [. Z+ ?  h! L' e, B  E: c/ o- ^都身形問題

見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?, Z( k: p* s5 }8 H# G5 }
BTW:我就通常去旅行先CD

引用:
原帖由 gila 於 2020-5-6 13:00 發表
, G/ L9 l1 m( ^* K4 U  O機場依家暫時冇乜人. 機會難得.
客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
暫停寫入

引用:
原帖由 sasa13579 於 2020-5-7 21:00 發表   
1 y3 v+ n) u8 _% T6 u8 `見有2位SIS都去大埔海濱,想問下算安全嗎?
. o- ?/ I1 ~+ b4 v% t) G3 Q4 YBTW:我就通常去旅行先CD
7 H3 Z' D3 d$ u8 ]2 t9 ~; T
% `, Q7 f4 ^' c' F. A& _4 y我試過幾次都係11點零鐘 sport bar 著外套 加短褲黑絲legging 都唔敢太直接女裝行3 B% R9 V: l& S0 M
第一我身栽唔好(超肥) 第二都幾多人跑步/ Z! Y  Z8 p1 _" U# t  A& Z
無人既時候先敢拉開小小外套show 個 sportbar 出來8 C2 P; ^4 q/ [/ |2 }% h5 [% D# A) k
如果sport look 都可以諗下
5 C" I# w8 M% i, k/ c5 d7 {著高跟短裙就好似唔多夾個地方7 j5 Z2 V) v# c8 m
因為試過有一次著裙加波鞋 總覺得怪怪地 最後行左夾硬行左5分鐘就換衫走人
1 J8 v. H! @6 y0 R6 b途中有情侶坐左起到 我急急腳行過左佢地 跟住迎面有個放狗男 當時黑黑地我帶帽連假髮 應該都睇唔出係cd 😄

引用:
原帖由 uniformx 於 2020-5-7 09:29 PM 發表   
7 J/ y8 ?! z3 C& h9 O, Y- [; s客運大樓不是要憑登機証或職員証才能進客運大樓嗎?
: P# ?% [5 n  i. R  m1 \

1 u1 a4 w' w& p( f* M依家仲要咩? 記得之前係社會事件限制, 唔俾咁多人入去。
Heels Fetish