嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 * F* c; s6 [- u% B* K, \) Y
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
7 U8 H+ U% e0 B8 j) y本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
  w# A5 S2 E( ^) z亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
: Y1 H- p( e! k8 u) l
( ^) [, l0 V8 r8 j9 \1 a我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想! N# @, ^% ?3 }' H
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區! f/ c8 D; x; |. ^: }$ n* O$ O
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   $ |$ N& n- T9 `3 z# o
幻想有可能成真.............
# r* A# ?7 m3 i4 |8 q+ j其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
' n7 T$ \6 L; B2 k( a- l# V$ p
1 k' T7 |3 C, z4 D[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   + @5 t9 r& Q9 `5 j7 a' l
# p- h- ^9 Z9 M

* o0 B2 }# ~9 T我也有幻想,被輪姦
; m8 R# t6 \& b0 h% q
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
; P, N. ]: `- n咁你想點呀? 出post在交友區! n. C! q. o9 t5 V' }
係唔係想夢想成真搵個人調教下你
- |+ [+ D3 ~4 r6 E4 h$ U% i1 y3 G哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.$ w+ m1 y/ F9 y  o

$ ~+ I- L; I! {/ J" C5 k6 h0 o' F$ E8 ^有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..3 H8 D, i: b1 W1 @$ r; p

$ T5 @1 G3 J1 B4 W+ G今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
6 I2 X9 c: E8 R+ S- P0 _. k$ E, n; I9 \
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
+ V! N% U& ~/ M  r0 G& e# [- _' Z8 }! X9 o6 `
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
( o9 o% c) }, p* w/ c! W# Q: ?3 b6 j& @/ Q3 B
以前我都係咁
1 i( `! w% `) F後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
9 ~" s# G) a' ~9 Z' f; X
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
( Y" w( B, z' A1 b5 u/ p" i3 q1 [9 q; R

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
/ a, a9 B7 D+ w; @# {& L: ~/ m4 C% i& v2 }1 |( ?6 _/ V4 @$ L$ _
我常常都有咁幻想架 好有feel
% z" W( ?! A# f9 Z) g" ]
  C4 U) `7 n" w) X喜歡女生這樣穿3 n) I/ B; O9 i. {0 f
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
+ {/ K4 Z! H) e0 x: U! m- y7 E9 L5 n& c) T$ c+ H0 W$ P. L
0 t: Z+ x4 G, O
以前我都係咁
3 V' W7 x1 r4 p2 H) v1 _後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
2 N6 J$ h( ^1 `! N* d236037
. Y4 g. z: l7 q好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
$ W7 k& V( J0 R9 @好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
- g2 I  {( g. i( x- r; O; U
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   / H! V. k% ^" G$ Y% s# A1 B

$ x' h: {( N+ G7 X' R3 a
) ]6 P6 W- h9 @: I, v- o喜歡女生這樣穿- c# h5 p* D0 [% U7 C
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
' @' h: K" U: g0 i, ]3 r6 k
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   6 k! Z# D/ ]' N, O

L9 x- i9 F3 X# r, S. j戀戀點數唔夠睇唔到
$ r+ D2 J2 h3 ]' }
. T* s0 D3 m+ w1 M- y. f) g2 C
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件