嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
3 Q8 [) o  E* c( b0 \  g亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   / G) N5 h4 Q  T3 q
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 / a7 I1 x7 y  S' s  u7 [$ V
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
5 l- P/ b9 H' R

6 U, _# S: k$ r0 l/ q我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
3 ^! {% x( j) b2 d# z+ ?& p  ?(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區6 l8 A1 c7 n$ W" k2 g
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
& G6 o; d& K" T8 K' R/ x, h幻想有可能成真.............
8 n9 E# [- w3 \8 G其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
) r' v. T( ?# h' _3 h5 U- |0 q) F3 P8 r! C3 c

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   + R- h: W8 Q7 R5 E  c$ j0 U- R

2 D3 M: g0 H. H5 B; f) l
# L2 I! J* Z! S! V/ R7 a我也有幻想,被輪姦
( w  @  Z2 I. i8 I2 u% |) Z3 l7 e& ^3 c
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
! b# J% @- ~6 W4 o$ }咁你想點呀? 出post在交友區
8 a' t! I+ e7 x- n; b! v! G係唔係想夢想成真搵個人調教下你
+ ]7 K- G5 j4 r% Q1 s) J5 t
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
9 n7 D) D: \$ L: ^" E: O$ w, m
+ b. i* u! C& L" a: q) |5 N6 o有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..- V2 X" W4 R; f; T

- c  D6 k0 A- H7 K% m/ k# w今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?/ b% W6 X( m6 L+ X* z

9 E4 q4 |- P9 ?) m9 `我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   1 r! ]; p5 \2 L; ?: V) T
( H; ^* D) R: i# t: h) I3 y
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
, s" b- ]1 h6 ?. L% j$ U5 W6 u0 B& T, G8 t* E4 V7 a
以前我都係咁! A. ?7 `1 y5 X
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
" m5 D( w# ]- S+ n4 k
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
, y7 u* c7 J; Z- [4 D7 x6 P6 I4 c5 V' H, n% L, v3 d% s9 O

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   * S7 O# B; Y9 _6 ^. d

! D$ M% {4 c8 y6 u9 L5 i我常常都有咁幻想架 好有feel
* ]# [0 g3 ^" `8 t# z; a! I
- T8 R/ b0 v; f5 u' r
喜歡女生這樣穿
- b9 v- |. f2 n- E  Mhttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
/ }; v( O2 {+ ~2 C8 S9 h* u
. x6 Q. s! v3 s% a+ k( D6 M) F6 A5 z
以前我都係咁: g' [- o7 ]1 j  |7 S+ [- w& W3 W+ `: K
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
! \1 J" s4 I* N236037
- |+ Q9 ^/ D/ H8 O# \) j+ E好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
$ F6 {6 m& y- T( r% N好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
' E4 l% K3 T( T4 w$ ?. u' ]1 H* ]9 g
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   " A1 Z$ a1 L9 D7 f: W1 V: Y
$ h7 E% f: c" D2 r) p

+ d1 g( L1 b4 D喜歡女生這樣穿, S2 \8 x) X1 O1 Y1 F. Y/ r
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
* y8 X7 g4 U. H* a5 S戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
0 L3 e6 D- e0 s9 k7 F
& q' b& p% x$ a0 c) E0 b$ q戀戀點數唔夠睇唔到
7 `8 F2 x' Q% k) |  A
( a# U( r1 I6 N7 X' J8 A現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件