嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 3 J! R* k0 X% x/ f
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
- Q7 J/ t6 T# y  y0 H本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
* p" X* h8 T9 A% y3 A! X亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
5 R& `3 c5 n: O: J2 c
: O* u- Y* U! P! o% g我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想+ b, V, ^  [/ V3 W% I* x4 P
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區& ]. X0 ]& D7 L0 Y* b
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   3 g2 L/ |1 ]- ^, w
幻想有可能成真.............
5 L- S' r1 I& }1 L3 Z- h# M; z% I
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
. `% K4 J& A; I
: J% {- f4 P0 Y5 r: b! ?[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
/ c3 T/ }8 M' N% [( N* C# O" k
! Z9 v2 H+ X: x/ u5 Q+ k- z
' t- U# s( a1 i. _! ]我也有幻想,被輪姦
5 v- o/ ~: u( B' _  h9 u
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
' b6 q% c0 e: z) U& H- v" A. |咁你想點呀? 出post在交友區
. M6 E- ?3 C' ~6 Z7 V- l! P: e係唔係想夢想成真搵個人調教下你
) y' U5 u- k+ ^; |# l哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
3 v9 b' m4 C7 |. c# C3 B$ c3 r7 V" d1 r1 |, z& k
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..# |) P* Q$ U6 D7 D3 l) t- v) f

. D$ A2 \# q& B( w3 d8 I今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
  L  t8 F8 A# R( [2 V& d8 j9 C' [, ?
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   2 g; z8 n& @4 \7 L' S5 z
7 B+ ?  _  T$ @1 D0 e: g
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
' n2 p+ ]  K. S. D3 Z
3 X9 z$ V2 `4 @+ i& F7 r, k) f
以前我都係咁% W/ P! K* W$ [* l# q; V* ~8 t
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 1 |6 c; X# M: f7 b: Q/ O
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style# v) E- Q3 ?0 h! f
" a7 e. w$ n0 C: B

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   5 E5 W# U9 }2 q) h! v2 y$ V1 Y

) ~7 K. q! X9 m$ t4 m0 ?+ v我常常都有咁幻想架 好有feel
) H6 m8 @) a* V# F4 F6 Z7 r. q

H7 }9 s3 C! j: Q* V$ M6 G喜歡女生這樣穿
0 S1 [: J% H7 @% o5 h" }5 r/ \http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
  I# j9 f1 J4 E  S/ n% W: L# o0 d6 l1 _) \9 u* _
$ {$ y+ |9 R2 s/ u/ B
以前我都係咁3 ]+ W9 @1 u7 U( K0 F/ t
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 $ l8 B: z" K' ~# v: _. n
& t( x3 Q- g" n  s" `% z& ]好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
2 r" Q0 R+ G3 v好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
% P& v* I0 @" ]8 `% y
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   ) d8 s) F. ?2 Q; ?) ]: q7 R

' n* w: Q6 c6 k8 r+ t; p  z  a3 M* P5 r, M* B; n6 T) `* r1 s( @
喜歡女生這樣穿# N: ~6 ?5 y! O( v6 z! J
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
& u4 t3 J8 F& g4 N. u戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   ' v1 m2 F9 A) a) R4 e# h; j

# U1 K0 T/ F6 N4 }7 p5 ^戀戀點數唔夠睇唔到
4 p4 ]  D$ f8 a. [& u
9 U( t7 |+ @3 k7 ^- M
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件