嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 6 e' V$ D! _# y) r) q5 w- ?
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   : ?0 Y% {# h9 ^3 ?! s' x: t, h
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
5 n. g" O. M) O7 I& O亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
% l: u' b$ y- J: c* d1 F8 c$ ^' Y3 q

! P# S6 M+ z9 z$ |我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想& q% n5 B! [9 A$ Q* H' w$ P7 L
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
( p* m; [' G5 C) e* z& r係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   8 i. I1 }9 R9 l+ _: O2 ^( q! O4 w
幻想有可能成真.............
& A- c$ k% }! D. W0 ?: g$ ?, ~其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試; b& S# G1 l" K/ V1 a
9 N& Y8 x! V9 P

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
1 p. E! @) ^1 ?) h' h7 v2 g+ G; f  G# B9 K: o

7 ?0 ~1 K! R) m3 B我也有幻想,被輪姦
& ?! s% @3 ]$ e我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   5 y1 E% q7 F/ e% E, g5 `$ B3 `
咁你想點呀? 出post在交友區
2 i# R8 [) b" d) }- `$ l, |係唔係想夢想成真搵個人調教下你
9 n) p0 T$ d( u4 j. \2 B2 {哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
) ]2 h/ i- j9 M, O# _9 h1 y% z( Y* M$ p/ ~) K5 E( |0 n
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心... n& k8 I/ f5 e: g7 |5 L) M% S1 H
) W, E, Y# Y6 X. N! q" D! N
今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?) S5 Y0 h7 L) M0 E/ {1 k7 f

# R' m- A/ d/ [3 a/ n6 Y我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   ! U( D6 b6 p7 F3 q" u
+ W$ n# x! n  r/ n& J1 }" a$ o4 H
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
; Y/ M1 S+ k$ _4 U, L4 m6 J
7 R$ `! n9 X, k( I
以前我都係咁5 I7 h: b( @+ k: C3 ^0 }
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 " @8 b$ P/ N7 J2 M8 z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
% Y% G% K1 Q( C9 b
' V& G  a8 I5 i/ U5 E8 D! W[ 本帖最後由 cdgaga 於 2020-5-25 23:52 編輯 ]

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
! ~" P/ u* e% p4 K; e3 @% u
' T5 _' Z5 [! q! o8 ~! g9 A3 s我常常都有咁幻想架 好有feel
5 }/ p; q9 l9 F  t: ~
1 S) E. s& L+ s$ L. b喜歡女生這樣穿
7 V; m- f" d" hhttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
* j. N  D( R. a! P5 U+ [/ }  J. v9 F0 K7 u  H4 ~8 u+ S
4 M/ a3 W# V1 z- S$ g
以前我都係咁1 l  @& F+ B5 {, p5 _
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
4 D5 E) Y) i' O, O% j6 H! J236037
& \! s3 t0 k. ~4 g8 V$ t0 p
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
2 Q5 j1 L2 O& ]& k* _* ^好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
  ~) |5 S5 K& E
同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   . u. P  \" k, t4 H- O

9 ]2 s( d* ]9 W4 y/ @; S& |0 z( \  z! D
喜歡女生這樣穿
/ }; @% ?4 t/ G5 N3 Bhttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
3 D+ l/ q9 {: x7 k4 _
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   6 F) `# f9 w3 x) C0 @" |
1 \# d- ?. Q  q% g5 K+ U
戀戀點數唔夠睇唔到
' q& o+ D/ s3 U, f1 ?
8 F) }+ d9 B" [& U# b" h
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件