嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 0 K  D% O& r4 C  {. }- F
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
9 D# _4 S: F1 b0 V" C: E0 g4 E本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 0 t% B6 s/ w) n" V% W
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
# I: N5 V& f  B8 j1 L
& {* Y7 S3 K) }& P% W
我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想4 l! z0 z* d  v5 z' ^9 ~
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區3 [' w8 K1 C+ [! i( w* Q
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   / \7 r. d( c& [) W" s1 Y0 [  d
幻想有可能成真.............
2 z$ Y* U8 z& j  `0 B' c3 L
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
4 U$ z7 q) j1 q$ A* f$ q
$ E. m0 w4 ], d& S, `' z- R[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   , a% I4 T, b% t& r1 a" u# V" C3 P
& Q0 O' P: i' N7 |8 ~
& w7 }! N: O# `, g% W) }
我也有幻想,被輪姦
1 f& n* y' C9 w( s" G* K我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
, \3 n8 x5 b% q/ ]/ v! Y咁你想點呀? 出post在交友區
/ q; _+ y. c. i9 @係唔係想夢想成真搵個人調教下你
! r2 ]& d; P  i/ d/ Y
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
. |* l+ ]) v6 J& U7 h
# J! o, S9 `' s有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..; k3 s/ I$ D/ O& S5 F# V2 f7 Q
$ Q. q% g$ p# B8 `* c& H
今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
# a/ C# K, h' A5 \# L0 D, Q9 ^$ l( K! x/ U; q  C$ F' T# \: t2 h
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
/ g8 W+ C* x: v9 |1 Y1 `0 H7 h
$ }8 Q0 B% }1 b' j6 K其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
" M  x. o7 @6 ]& k5 Q: U1 q* r
* t/ |- F' W/ y7 u" r- C& G以前我都係咁
8 L9 X9 W" }3 g( m# f& y後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
- A/ C+ N  k* f2 C4 P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style. P+ t( p- x* Q( V7 E# `, }% y

3 o* i4 ?7 G5 }& |( X[ 本帖最後由 cdgaga 於 2020-5-25 23:52 編輯 ]

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   8 M9 E# d) ?; n8 M7 ~$ Q$ H! t
3 ?$ d, r/ V* E9 }
我常常都有咁幻想架 好有feel
: Y: j9 Y3 }7 t* v- x
: g, H& A9 R) N% n
喜歡女生這樣穿
( F7 Y, H! }' U1 A4 v3 Q7 W9 jhttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   ( ]1 t+ a- f: J$ c  v3 o. k
0 {* q1 a7 \0 w

5 O9 Y# T6 y; H5 [6 G以前我都係咁% d+ h  r4 a/ R
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 $ I' v9 h) @$ C7 V$ ^$ S
6 O& P# P2 }: b/ O! R4 }) t0 V好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   , m5 ^- I7 u: ~* X
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
3 m9 q: C6 O  e2 A同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
* T3 l" P8 \1 `( w9 x  o, E- R( ?( s3 G

; s- v* ^: Y% C% b& b喜歡女生這樣穿0 I$ f0 ?6 K" `* X. W% a2 R" w7 V
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
% f* B: o2 ~3 o- A9 c5 c' O
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
! t7 S+ u7 U, K4 \  R9 T# j, L2 F9 g, n, k6 \! @( e* F/ F' X1 B
戀戀點數唔夠睇唔到
3 F' \: ?4 _+ h$ E; u$ u' Z* b% C2 r1 W) C
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件