嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
- d- i. i% ]+ q+ `" D) _亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   
" @3 {2 j# _* L4 R. e- A+ h3 I1 D本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 ' j8 p2 X4 [  p$ n7 l
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
$ g* `0 a2 ^. @9 v" }
8 ^% T- c' @% L: I
我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
( z) p0 v- t: _: O(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
5 c% j) l7 a$ q/ Q% l9 L係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
9 c8 I0 m/ m- S6 o+ n, q幻想有可能成真.............
, r8 k+ [/ w$ j) Q) m其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試
' R& Z; v) \3 ?6 \8 H4 i
7 m) o+ O8 x  S[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
6 y2 H0 \3 H- h/ A1 l4 q0 a
: R2 l" ~7 v  @# W0 ^- ?4 p& U- u. L' `1 p2 e" T7 v3 _
我也有幻想,被輪姦
; x9 U5 ?$ i( y( K我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   & F6 ]3 E/ ~2 J* W+ f: D
咁你想點呀? 出post在交友區) {, H/ w3 }) s* [  S* p
係唔係想夢想成真搵個人調教下你
0 v& [5 ]( a7 y3 `* J. `
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
. C) U& w* \5 Q2 r1 ~- x( W
6 u3 C$ @6 Y/ F. \有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..
$ F' K; ^1 {; Q1 c# Z: Q. x
& j2 w- }0 B( w$ z; Q0 `& _% u' f今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?
" C- N9 M/ A" I$ x" J
  B6 c) T9 Q6 v9 G1 B3 s3 B我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   4 O- Y, P+ [: |6 q& n$ M9 T5 t0 S) t
9 Z% \* |( H7 j$ y7 N1 O6 o
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
# T1 A+ S  Y" c
9 S3 H  j$ [2 }. x! v/ x
以前我都係咁4 Y7 [4 t" H5 d, m& ?0 C5 t  |
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 ! D, j, E. y$ y3 b- V( S2 F9 N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
" v' S& u7 |6 d/ F$ X/ @; f6 j$ H( l

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   
) y! _$ y& I' i- f( J+ I7 q: Z$ o) B; y2 M- d
我常常都有咁幻想架 好有feel
' \$ `+ Q) ^/ @
0 v) V, e, J1 s) M, Y8 a7 W喜歡女生這樣穿
3 w- r" c) d& Ghttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   ' O1 I; Z2 u) o; C1 c! h/ Z
+ h& f' B5 ~# e3 U5 }
" J# |: P9 t& I' }% D% J' O7 g2 ]
以前我都係咁
. ~+ @. p! Z: K2 ~! P後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
+ V; `5 _6 O, r2 f236037
' W1 n+ V* n" y2 ~/ ]. p+ I好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
& |. v+ d8 {$ k" N, X% h1 j8 o& `好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
& `" X- e) F* ^* m+ q' S4 t6 C, y同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
. ^" F+ r% F0 g/ e
$ F5 p  {& O: `5 k
% O4 O! L7 c% _: z4 R4 x2 A8 D  w喜歡女生這樣穿
2 Q& J3 X: C! d" zhttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
3 p, q5 M* P, W* u$ W" S戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
# e0 T, M7 B- ^- h2 p# p5 N! ^' X- }' L7 D9 ^
戀戀點數唔夠睇唔到
  I6 O( {* b* o4 P( _
* }- M2 u: s& I; G  i
現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件