嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 6 h; b1 [$ B" _; W3 [
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   4 E: J0 N, k5 W% Z6 G2 ~
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
  U4 X5 s7 J1 Z7 `( A+ \1 ~* r1 J亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
! T$ P1 T* S. ~0 R7 k

! \6 _- I& K* f! i/ R# H: r我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
# t; I/ ~5 w' `( Z(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區
, n6 H% A# y( ]! J3 a7 }係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
* b8 e6 O( t2 D( O3 t: ~1 S幻想有可能成真.............
& z$ t- C" Z+ K, M+ _3 _" a
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試, @* q5 t; D0 z
, }4 C$ R# V7 d  O3 U- {- n

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   
! p) U8 ^+ n; u) e  G0 Y& {/ b6 s. l, o6 L) A) r$ A

: V6 E, `1 U- n我也有幻想,被輪姦
/ B- ]* r3 z5 O) |. j) o! ]: p9 @0 C我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
- f- f  [  R) n( h7 I" O咁你想點呀? 出post在交友區
# g7 H: o) ^. J' t) N' L$ ]0 C9 _7 F/ z係唔係想夢想成真搵個人調教下你
' E8 q4 \) E) i- b& W' L- \7 r
哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.
* ]+ X  @" d+ ~8 r
- G: V# I7 V& U5 b) }; h% ^有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..' `9 Z! h& w* [# s7 U. O

, r1 U0 }) V" w# ^今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?& x. ]  \9 m0 G+ {6 E
* I( k2 Z- L' f7 F
我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   ; Y0 ^5 x# M% y, C) v
, m" d4 {8 a+ P$ l( [
其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
% Q. H5 I7 Q! ^" r" b- P' V& h
3 c& }# R# j2 i/ h
以前我都係咁
; p9 D8 \* F% s後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意
& j3 K8 f3 ~9 M
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
$ n# I. \. M2 x3 N3 j
- r& \, y! P4 g1 s[ 本帖最後由 cdgaga 於 2020-5-25 23:52 編輯 ]

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   . Z# k& A/ p% o3 J  G# }

0 p+ Z( A9 V9 D$ c  w  ]我常常都有咁幻想架 好有feel
! d5 @$ q5 M  o# h8 ~& E
1 S8 R3 |+ N$ z) T+ f; I喜歡女生這樣穿
) `6 r7 ^, M+ yhttp://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   4 \+ q, B- G5 I- t2 v) M0 `
5 M4 Y+ D$ t  R6 M+ `4 @

, [" G" R  o: |8 d# q8 [  ?" A以前我都係咁
& s! |" y3 k5 s; b: i3 G, a! s$ r後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 + h! o9 \  s) i5 f& [3 x5 g% }
" [* \4 P4 {. A' W$ P1 U& c2 g
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   9 q4 W5 O" a# q& V9 t. D  K
好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
" M+ p( h2 ~. G- P" A同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   - M7 A% F7 M8 J& N9 S
+ m; x% N! {+ w* \% J

- Z) Y2 F1 S$ q* C8 a: r/ y喜歡女生這樣穿0 x' y4 G5 `3 E. U. h
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
+ B- ], S% ]* C
戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   
9 n+ p9 [$ ^% f: x, F  ~! O' d+ Q2 ?, v  K. E. e
戀戀點數唔夠睇唔到
4 S8 }* E$ D) Z. p& _
# n  P; K9 S/ S現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件