嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想

幻想

本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方
/ E  b, q7 V" W亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
覺得好的就按一下感謝吧~~

幻想有可能成真.............

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 04:58 發表   ; e' ~  q. T$ F7 o
本人唔係cd,但常常幻想自己係cd,看av都會代入去cd/ts方 + g; M! K! U) m. k$ l
亦都喜歡sm,幻想自己被當成m調教
1 B6 u( M* x2 W
; F) I% ?& I8 X5 ], o: @1 k' {* ?我也有幻想,被輪姦

只要有,夢想
; w) u/ W+ S; E! P$ a(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

咁你想點呀? 出post在交友區+ d" L( X& I% ]% G+ u4 o
係唔係想夢想成真搵個人調教下你

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-5-16 09:50 發表   
. i. r& V/ S  g8 h! W幻想有可能成真.............
1 b* T, D3 S: `# I) u其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感覺真係好有feel 不過實在太驚被發現又驚自己會撐爆D衫,高跟鞋亦好細對,就無再試* S5 g% e* n1 z9 `, ~8 k) R

8 s% a7 H. M6 u[ 本帖最後由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:26 編輯 ]

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-16 11:13 發表   7 b5 B" Q  \" x! Z0 K

0 V, K, ~3 J  V' F; j5 Z& X
6 k  s* t% u* j  Q* S我也有幻想,被輪姦
6 `/ |" \9 C. b6 X8 P( K! ~) N) P
我常常都有咁幻想架 好有feel

引用:
原帖由 Jessica2019 於 2020-5-16 13:07 發表   
9 K" a& L; i: I6 v咁你想點呀? 出post在交友區
- p2 t, ^- V; o係唔係想夢想成真搵個人調教下你
0 Y+ w7 _$ w/ Q. M) B6 R哈哈,都想架

我也是戀物

我也是戀物, 尤其是D女著過上身既胸圍底衭仔。收埋幾大膠箱咁多。因為太多, 但丟又可惜, 多數送俾D又中意玩胸圍底底既朋友.* g; q) k. M& E/ `. f
- m+ f5 Q. j" s" ^( b; l
有時有D朋友上到來揀到中意既來玩同聞, 亦有人忍唔住要即場打飛機添的.   也有人叫我一齊打埋一份...大家都感得刺激又問心..( c0 Y# R, d4 R, f$ A1 T+ Z: I8 |
- ?/ |, M. _  T" l' ]  k/ J
今時今日爭取多D開心才是重要...你同不同意?' f6 A; M4 @% E9 {  y# M5 f6 z

. t. |0 s# x( w* @我wechat : chat_me_hK

很普遍的,習慣就好。

希望你?想成真!

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   ; Z/ R) p, Y/ Y+ G

" Q' Z5 X* K+ V4 P! N! x7 P: G. U其實自己好耐以前都有好簡單咁cd過2-3次,以前讀書時,屋企人出哂去,就偷偷地著家姐既tank top,裙同埋絲襪同埋高跟鞋 不過佢好瘦,只有一 二件著得到,又唔感亂搞佢D衫驚會被佢發現 個時著女裝個感 ...
3 @* U' O7 |9 `) r0 Y) H! Y+ [
  q! f, h) E/ b以前我都係咁1 X$ b# d7 k/ j  b8 E: C: O1 s& a
後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 ) N$ D" {8 K2 }: ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# ChrisBB 的帖子

我都幻想過著女裝比人輪姦!

回復 12# tintaitai 的帖子

我都好中意呢個style
1 r9 Z' G# T% J$ t5 b# h1 G
4 H5 ?/ d8 P; m4 K8 H* O# j[ 本帖最後由 cdgaga 於 2020-5-25 23:52 編輯 ]

回復 13# Sam_4939 的帖子

好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-16 15:23 發表   1 W5 Y* m+ h1 i) R5 E
2 S. R7 _; `9 x9 |  h* ?) f7 I
我常常都有咁幻想架 好有feel
5 \2 y0 p- C8 K, m  R; I1 C2 J3 K0 @  T# d; y
喜歡女生這樣穿
: \  n# T0 J- x! }' Q3 e1 L5 `http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html

引用:
原帖由 tintaitai 於 2020-5-23 14:34 發表   
; R" @+ V9 S2 M: J* T( z/ G& g8 ]" K, j+ t
" \) P" Q# y/ m. X& [: \$ f4 R
以前我都係咁
! G4 R; Z: a4 Y. t  \7 u! x( ]* [後來有錢就開始買高跟鞋, 黑色尖頭OL款, 超鐘意 2 ?9 s! C2 I- `/ w& v1 V# }# Q% C1 y2 X
. o8 p, \/ r7 }2 t1 w
好靚好好睇

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-5-25 23:51 發表   
# P  ^, y! \6 t3 ^! G好耐之前同同學仔試過,我後面痛左成個禮拜。。。
9 c( V$ n" ?) o1 E' n* s, S# U同學仔 俾幾多個人輪

引用:
原帖由 joey221 於 2020-5-26 00:23 發表   
) O( p2 D3 }+ R, [  k/ t# C1 k+ m. ^/ U; v+ k
5 U2 _( P+ y( P9 Z
喜歡女生這樣穿$ h$ z& E! [1 z# Y+ V+ S5 t
http://hkcd.tv/thread-74508-1-1.html
$ I9 E; [& T4 f: X! i1 \% D戀戀點數唔夠睇唔到

引用:
原帖由 ChrisBB 於 2020-5-26 17:33 發表   ( F/ {* h4 R' |' M6 P  r

( P) g4 R" v5 t3 x戀戀點數唔夠睇唔到
. V7 c; {, S0 F* X
( R, B- m. d4 K6 Z/ ~現在看啦⋯⋯
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件