嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,
* R( u$ g1 C1 `% [在youtube上有不少的介紹跟試穿,% L% l1 j7 x- }; \, N
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,- E* E( ?+ r( ~6 K* V
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
0 l5 N2 ~5 f- E. K4 M0 |也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,* C4 @$ o; p, T4 p: [
之後有什麼新的感想再上來說說…
6 k4 n* F4 B( W+ X! v
& p- l4 E8 w1 i0 l; v! j4 S0 g& o+ p6 N( k+ Q8 a+ k" b: _) d

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品8 k4 u2 f4 f3 E) k. \* ?+ d
期待妹妹穿上

是 T 檔的?* e9 C0 K4 w* W5 K

* w8 H% `; C8 c5 u7 W1 j, A(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   + Z5 A0 a( H% p& Y: C  ]
是 T 檔的?
6 h3 r+ e1 G% L' s0 Q- v6 A+ W- M0 {- \
(o^^o)
  D" |# M) w/ U  g" K
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   8 \  Z8 r" z5 V0 y
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
$ _. }, \( w5 ~6 p0 J! {
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天," f& _- y+ b$ E4 k' m
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
; B0 l+ W1 O+ @' E, h. v' o# Z這種光澤真的很漂亮,3 _2 n$ E, h7 f9 b1 p- b0 F) Z
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,$ N$ s0 R2 ?1 A0 K9 L: U
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,) z9 X0 b3 o' m8 R. S* f
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
$ B- R& v5 V+ {7 z日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
$ [5 \& U0 h& G0 M$ x" a0 x# }謝謝。3 H& H8 |) J1 r2 q+ \

2 e  h3 f) @' E5 ?7 X  e3 K9 y3 l) B! Y! J8 B2 Q; k1 r

/ }; U& m$ e% q
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   $ _5 S7 c" O4 R
  p: v+ V# V- b5 ^/ L: r7 t4 m
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
& E4 |$ h8 S% L+ ^

; z5 _% O4 M5 R' q這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
2 Z; ~. Z: n, i: o6 d今天在室內穿了一天,
8 f- M3 N3 `- A" Z在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,  v- b' [: `: W  e3 X9 C" R
這種光澤真的很漂亮,* x8 H' q5 S/ m- _0 E; Z1 `
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
. \0 i9 ^# V' X) B沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
) O. [( `& d, {: [即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,9 F  \; H. q* n0 x4 H3 V" D
日後還會再買Wolford其他 ...
+ e2 O: K# j' r: v) ~太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!2 _/ p& G! h; a4 U  W# s- [
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   $ R2 X* t* S" C4 R# B* c2 l

+ i& p# A: |. |3 ?太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!+ d. }6 w+ Z+ D+ k3 K2 ]  ?/ N
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
+ \: K# R( k, f4 j: H+ x2 X( t的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過: i. a( Q( z% {. _+ E
5 o( {2 }# Z; f) N0 V: x4 i
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
& ]# a! u9 y$ F# O) c" w) N# Y$ C* X1 u4 i; {" m. V
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
- _( ?' I% {& F, L我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
; {) e, @# g& @5 Q# y; K# C

1 z) ^4 r! w2 Q老婆唔摸你大脾嘅

so shining./ Q! ]: q, D+ z/ A# e3 [

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃, T- [2 S2 y3 n$ y
& @- `0 A0 }" a4 D/ v
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
, o) o3 A6 n4 A% R9 U9 \, r  M% r% x4 Y
你意思係街頭定屋企?
" y5 I! a6 V* ]4 N* u1 R/ a3 ]! I& x