嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,# v' K& ^( b/ _" A
在youtube上有不少的介紹跟試穿,6 P$ Q6 B1 G) |& l0 t" E5 i1 I
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,
9 B6 o6 }9 L' m買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
: Y- d( D9 n& C3 _' i也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,% u$ q7 v" ^7 Z  g
之後有什麼新的感想再上來說說…
- P+ n7 Q( V9 E4 C8 m" X/ ]1 y/ S. g
* C# x. w9 {9 t  U  B

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品8 ^4 D1 K- N' Y% C
期待妹妹穿上

是 T 檔的?
# Q; W2 k% H: U6 A6 Z8 t: n9 O" K9 n% |$ b3 S; t/ z& z
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   1 m5 u1 L& R8 @6 E
是 T 檔的?
; y- E1 D$ |6 U( \, d
9 }- C) I1 t# [+ D% E2 S(o^^o)
+ o0 j4 ~) Q9 g0 D$ g- K
是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   2 Q, M) j& m* Q
我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
+ k2 c9 t: @3 h- G8 H1 s, I: D, [世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,; S1 }* w: \7 u/ @/ C( h
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
( t7 a& A3 p& J: u" M; r這種光澤真的很漂亮,
2 @. T9 [( H3 u3 r' Q5 Y4 Y但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,$ G6 N+ P. }* R1 \& O  a" L
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
& |& k% l% e' N+ Y8 h即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
& M# D: E0 Y0 s& F* S7 w$ a: i5 D日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,2 V  W& p4 z, b& }" u3 j/ Q
謝謝。
  l3 U' X7 J6 V; R& x7 q/ o1 O6 D/ L+ H+ ^& H! F
6 o' }$ D, M/ {* k3 r+ H

& b: x6 ?' v5 t( j8 E9 N
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   & o  v4 N. A. `& S' v4 z0 a' M

/ q4 R: M, V8 L: n0 i世界各地的價格都不同,人民幣約250元
9 g: g  f& b2 I* v4 l2 Q' \
5 _$ H1 f, m$ T; V! @
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   2 I9 c" I9 x- t- n# @
今天在室內穿了一天,
" @4 C3 b" |, D' q" ~. [在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,
1 X# W3 e1 f1 I' V這種光澤真的很漂亮," g2 d) r. Y& \5 Y" S+ }1 I
但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,
. X. X3 n/ b9 U' q9 z" v% |1 `9 |沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,4 k% g  n8 H) ^3 m" k3 C
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,
% Q* h4 y3 ?4 M8 m: [& o* j日後還會再買Wolford其他 ...
; y% G+ `, W+ _0 H" y  f* r4 l% ?太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!+ i: ^$ a/ P5 N* }' K* B8 n
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   & u& t* m& v3 e8 i0 n& H0 g6 `1 ^
0 s# \  H6 f' I- ]) ~
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
0 X. I# `. G( v/ v1 m" A2 p我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
) r& `1 _% Y- ~" e的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過
" H( |; A; k5 @' c# V9 x6 f8 b) x/ R  ^
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   ( B* Q- X* S, [5 P: d; }

4 D' ~8 P. Y: D2 }太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!1 h' v$ ]6 g& ]: j& \
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
( [+ O0 `9 ~7 Y- K$ u) L# d

0 z4 h+ \/ ~, ^* p$ @% A1 y/ H老婆唔摸你大脾嘅

so shining.  c  m- l% j+ `: v* M' L

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃9 t* ^9 q* P, e& d1 \! y" R
4 L! Y+ @/ r5 `. u* s5 Z% i8 e4 H
同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
+ w! ^7 y# q& H) }$ O9 [7 G* D1 l9 ]+ K1 K- W1 b9 j, y
你意思係街頭定屋企?
4 A; V# L1 H6 Q; q
# o9 P$ k9 \3 p[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]