嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

目前買過最貴的絲襪Wolford NEON 40

最近買了雙Wolford NEON 40絲襪,; }, P8 E- X% S! y8 F0 a' G7 `
在youtube上有不少的介紹跟試穿,+ g1 q1 h* y# A# J1 J4 b
一直以來很好奇這麼貴的絲襪跟一般的絲襪有什麼差別,3 e) e* i8 g1 [2 f
買的尺寸是XL,晚上在房間裡只穿了一兩個小時,
! M5 a( C2 o( w6 z也許穿著時間不夠久,還真的感覺不出來有什麼特別之處,' F3 A4 q7 B: \: [! ~# L
之後有什麼新的感想再上來說說…1 y/ V; S, D: E8 a: ?6 x

+ _- O0 e9 j1 I9 l* y
( _2 [2 Q" m& }/ N" I
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# lovessa 的帖子

高級貨品- H! i* E9 L  I6 m6 k1 \' B
期待妹妹穿上

是 T 檔的?
* n9 E; T( C0 E" p+ A- K  J1 H6 q/ X4 a/ q/ A- _' w
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

期待你既報告

我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?

引用:
原帖由 misslady 於 2020-6-21 13:56 發表   
. `5 l2 e, ]  g8 K" m& [; u是 T 檔的?
" W2 y; A  M7 b
) h; d1 t3 ^& v9 I% F(o^^o)
' ?! K; C1 h/ U是的,是T檔

引用:
原帖由 applebaby 於 2020-6-21 16:13 發表   
5 x' A  _  {3 u& R% h' w7 [! ?我未著過呢個牌子。呢對幾多錢呢?
, y; v# C, |( C% p$ k! ^
世界各地的價格都不同,人民幣約250元

今天在室內穿了一天,
  y( j0 p% ]1 J' {% m3 T/ r. `, ~5 N) w在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,1 y# ~* i# w; j0 H( s  e/ J
這種光澤真的很漂亮,
4 S; a. A" o8 b但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,* W, L, t7 [8 x' _8 o) m
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,, C+ ?% o  s5 ~0 N9 {' g8 y
即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,, }' J, O5 H' |! Y; {. A& W; [
日後還會再買Wolford其他的款式來穿看看,
9 u& V2 A: Y4 P7 w5 \# A7 M謝謝。1 X8 ?- U' l, c+ _2 I! I: X

6 W: P. c$ `9 ?: ]' R; m2 u9 n; C7 o/ \# ~; c/ J* ^/ N
2 ^& b+ N. q$ Z' g
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 1# lovessa 的帖子

真係幾貴。

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 16:56 發表   
$ Q5 Z3 R0 W3 y9 Y' N/ M( U) H( B( h. Y  f8 H
世界各地的價格都不同,人民幣約250元
: J; u$ s% |4 e! K- r' ?. m9 T5 T. K& `
這個價錢真的不便宜~

引用:
原帖由 lovessa 於 2020-6-21 17:05 發表   
0 ^% {, ^; `; I+ J3 Y" @今天在室內穿了一天," I2 a+ [$ H1 S  o: V
在靠近窗邊有陽光的地方拍了幾張,: x( Q1 P# `5 q; K1 s- _9 n
這種光澤真的很漂亮,
6 C) z; K0 b( j但雙腳磨擦的感覺沒什麼特別的,- U3 z* g% @3 _4 ]3 A9 j3 g
沒有特別滑順,也沒有特別粗糙,
( |' T5 n  \, c, e, r5 Q即使價格很貴,身為一個絲襪愛好者,# `) _1 U4 ^$ E, f& ^
日後還會再買Wolford其他 ...
( V/ X2 q, N% K' p太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
4 Y; P- {3 ~7 i7 \我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   , R7 i0 i# q$ J9 g

3 x" t6 W& ?) X1 C2 G太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!( X1 A$ t2 \  }, h$ C* P
我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
) ?, e9 c1 X, t$ D4 w! ?: e
的確,neon 40 在香港穿實在太吸睛,衹適合在外國穿,我都開過一對著,但真係太閃,衹有在家穿,但我既感覺就好滑,不過無得著出街,攪到我仲有幾對都無開過, |6 u1 I  O8 G1 f4 V1 b
9 K3 x5 o- W, _- m/ f! [+ n
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

引用:
原帖由 wky 於 2020-6-21 22:08 發表   
7 J' s6 K2 ^) F7 u8 t( h( Y+ w. _1 N( a3 i' _# [% B
太閃同太厚,著出街實會所有人都見到!
* b! o! T/ N. a) S/ S$ |$ |我今日著咗對CdR Divine肉絲襯短褲出街,除咗陽光下有微閃之外唔算好覺,我老婆直頭唔知我有著絲襪,係返到屋企除晒衫褲先至知道我有著
; Y( b- h; E" |) s

9 ?5 I: i6 v* e& @7 |老婆唔摸你大脾嘅

so shining.
  [9 {$ Y( F$ x8 J

我自己都有幾對wolford嘅,fatal50 同埋sheer15 都著過。wolford其實睇你買邊隻嘅,sheer15 真係好薄,好舒服,同埋好滑,好啱夏天著,因為真係感覺唔到著咗絲上身。wolford都有好多種嘅,仲貴d都得

真的很貴,買不下手!
純戀女性內衣褲鞋襪

Neon 40 我覺得你要買黑色會好睇好多, 會顯得無咁閃
" l- u3 j1 x$ ]% h' _( K. E
0 C5 y% }# T7 u4 ^. M6 u" a同樓上的姊妹所說, 肉絲都係揀番pure, sheer 類好少少
Heels Fetish

回復 15# levante 的帖子
. Z! r  z- M% L+ T6 G' s9 I9 f# a5 B, A1 ^
你意思係街頭定屋企?/ a' U- G* t( F, F' H& Y1 L

9 M1 s8 U' |1 t* b4 y[ 本帖最後由 wky 於 2020-6-22 13:30 編輯 ]