嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。/ s9 Q# K5 V7 o2 \
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。" `) t) v% e+ S& ?; L' r4 @5 T

5 r0 X6 d% |1 f# h4 J4 R, L2 F/ i其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做
' Z' A( M* ]( H8 c. s) x+ ~0 }" C2 O2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打/ C% k; F2 \9 l- O

& `+ `  o2 E4 W: Z激光同彩光我都做過
) u6 t9 p3 j& X激光做左上下唇
9 r: o' U* K0 q) `  T2 L$ s彩光做左小腿3 Y; F/ |5 U* O  }! W
效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   - o9 h' k) a4 J+ Q6 X9 ?
我本身有做激光脫鬚和手毛。
/ i3 h% K, j: V- _- |4 D手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。" _' Q3 A0 S  _) X' J4 m

! k4 ~' V7 v$ q" ^其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
" R3 b4 J9 }' ?. ^3 z
/ l% s8 O3 @: k$ P9 h, D

. [2 S+ t. }' O8 \+ q& b: N8 ~我都做左就快1年
6 Q* s6 q; m; G但冇乜效果
8 `: I$ w1 u& i* |; f2 j! L% ~係808激光; ?# o) u% b. |( A  P; d! u; [  s
6 n! b: g! B7 x8 _$ `; H
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
; d/ N) }8 r. b& S; {6 ?# d4 r& N+ N* J4 f- X, C
/ @& ]1 O9 A1 f. N& F5 Z; }9 f

2 [4 a8 V7 U0 _+ {: U% ^我都做左就快1年% s7 \1 D9 M9 a  d
但冇乜效果  m3 e2 @2 y; o/ @) m9 P/ G
係808激光
1 o- E( A6 w, U8 K
0 u0 t- }% x* }: ^0 Y' K( R9 |& D下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
3 ]" p6 [8 ?/ E0 d  k
& W  K3 M8 e7 `! ?% |8 `8 ?3 i
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   
! k& \8 K1 W0 ?. U- F0 N# V! j
3 e0 w( H9 Y! S! z( f; W+ p: f1 x0 P0 D3 `' n6 `7 R
下面可以冇晒毛?
* L3 K4 p/ @- L3 L7 x' @. L& S9 H3 s- `
接近
/ D* ?3 e6 o/ K2 x3 u& `# q仲要打多幾次
6 l" R) J( w  ?) a得番小小生出黎
, N5 D. c0 n/ g極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.+ V8 S. D5 j& Z0 s- m7 d" E
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   7 J6 s# B3 a% I/ O9 \7 [
3 b0 V! j9 _# b( q% e

. }2 C' L. o9 ~) S- ^7 K: M: @接近
4 d  i3 _% X( H( [  _8 r仲要打多幾次. c' r+ N: j4 e" G# N9 R# p0 p
得番小小生出黎
; o0 V7 ]7 ?4 A極幼既

1. 我在3間做過., K: w6 v( p' p
2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁." Y; O5 {3 X' [, d3 W

: u+ K2 g5 X3 a5 d  H% Z6 r
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   , Z! B# Y+ E; {7 {
1. 你響邊間做
! R: V) f" G; [2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打. D, n$ N9 o$ _! }8 G6 ^! o
* i0 q3 x4 ~8 }) s: d
激光同彩光我都做過
: q7 T4 v) O/ _+ f2 C$ q: N  I9 a激光做左上下唇# [; S* k6 t) ~- X7 X- x: D
彩光做左小腿) C  z# k4 B' v! e, S
效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
8 ~+ S5 \% S/ O# V
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   6 R4 n+ b# k% U6 ]# l8 m. [
3 d8 G7 x8 a* y, A/ O
# y) e" |5 i% n' r3 _
, O5 h$ E" B$ Z+ G% H/ f
我都做左就快1年
; O9 l; B( l" u6 z( J但冇乜效果9 ~* O, d# `4 M$ I4 W8 X
係808激光; S6 h0 p3 L! H- n
( q' l3 _  n" m* ?. n
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
5 z. f1 V$ V! }9 _6 c/ R( Z請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
' A! X1 k) {! O4 G! k1 s0 ]
4 F- k3 S! q/ |0 }  h. \
三角位前面同後面0 ?5 z9 h- o% N) n
真係好痛$ T* g0 j$ W. c' w4 D7 Y- I
只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   7 L; T4 R9 Y" L' }
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.6 g+ _& G3 k7 ]3 T1 r# i) I; ^
! ~( W" Z: T$ ^" x- }* u$ W6 r755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?