嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。2 V+ D5 ^4 ]* x% g
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
7 l  j1 l$ J1 I
/ ^6 v5 k5 R% ~) q5 \1 w$ E) _其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做3 q. Q. W4 z" [; u2 p
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
, l$ n9 o9 n, e. c1 p0 J7 Z6 @
/ k  }2 b9 Z6 S' }' H激光同彩光我都做過
% h2 D! }9 k# L* c7 ?0 @激光做左上下唇( @) M5 a! T3 ]# n0 ]
彩光做左小腿; p1 R# H. _% j  G6 z7 D# A3 {, C
效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   * [; _7 R1 c$ @  w
我本身有做激光脫鬚和手毛。1 P/ ?4 g- i9 o) O) Q7 \
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。% {! L: a$ s7 t7 H0 O
, O/ D8 x: Y" W1 W. U" T' D
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
; }5 O* Q! C. \: g; O+ l. E$ M
% R* M4 Q, t, z% R' R; j+ m
) q/ v0 J. W* k我都做左就快1年3 F0 k( ~0 y; I& D# ~6 X" J( ~
但冇乜效果
* h) j& g3 N* }# W係808激光
: s1 v7 p# ?6 j+ B8 h* m" T/ j: L3 a
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
" B& _9 [0 d7 O- {) H6 c4 x
, s+ k+ a5 s* Y: K- {0 l1 Y
: e1 X7 J( X- K* a7 \, A" T, @: N9 L
我都做左就快1年
6 K6 c0 `1 {) S' k但冇乜效果
6 s; W: X$ u0 s係808激光
. ~: J) f8 f' M7 w  |/ I# x
  b5 B; x5 ^2 N# [下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
) i5 A% n- \+ K2 B0 e1 a; W" q& K; M: E' Q  `& n, h& R
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   ( z; H2 A$ ?9 F$ }

: _. F) N# m0 h: _0 p
  K1 W/ ~; Y: P1 b下面可以冇晒毛?
$ T9 C' _% u% I1 K1 b6 n; [
0 g* k; B- h9 G/ n7 x接近
$ h. S8 }/ p2 G6 m# D  M& U% v仲要打多幾次% t  W2 G7 P2 |5 w. T; s
得番小小生出黎
6 N, }; C" Y/ Z/ K極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.$ ]2 V5 w5 s$ p$ p
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   
6 q9 d* S3 G4 \7 h7 J( e3 `7 c
4 a; s0 G7 N1 m6 d' }  K& [8 O. t0 m' g' m. z( e# h1 N) y
接近7 ^: J: o( \" M
仲要打多幾次& _, E) N( O. h0 u
得番小小生出黎* o; K+ x7 T7 q; x3 j+ G# p$ O
極幼既

1. 我在3間做過.0 ~$ \4 e2 |2 P  B' N
2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.$ Z7 e4 S. r" W3 _7 ~
1 \- x6 A7 P. s
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   : d$ c' f) z7 D3 ?4 G
1. 你響邊間做* O9 _7 h' g& `5 c' n& ?2 P% a9 B
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
6 K! h. D7 Z" s/ o5 }8 S' L; y, S( e5 U, Q- {0 W- X
激光同彩光我都做過( ^% A0 i( o+ J1 d
激光做左上下唇
# h, m( c, E3 I0 P* d) l: v7 k彩光做左小腿
0 q' ^. O; c4 m) a" C: I, p效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
, K- O8 f. U5 g8 l; W
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
7 F. G9 d. L" A2 v) F# G( C3 k. M3 C. `7 }5 m6 r; T. l

& K1 i; J9 y+ x( k( Q) q2 O7 p) v+ f$ k& U. L1 o
我都做左就快1年
) A7 ]- h5 M$ r但冇乜效果, p( Y% W; b  k  k8 p- i
係808激光
$ m  h7 O- O: q6 ?" {( c
$ X* l# s! p# a# S1 _下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
4 z% v8 K! C4 @8 p( D0 Y請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛./ W! e* o3 Z# M1 N' @
8 X7 \- N4 c, z. I$ x三角位前面同後面3 v' Z- l- Y7 r2 `; }) P( _) ?$ g3 c
真係好痛+ \8 N$ T7 t& l7 H6 X: M
只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   6 G+ O+ [' B; Q0 k( Q
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.$ k- x5 u" \5 n
% J% U3 }  r" ]! ~
755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?