嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。% x6 ~* J! w% x& x7 _7 E8 ?3 ]
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。! h& q) h1 n+ D) ~. {( u

0 f( O2 T" i( l; r7 f! l$ Z其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做8 ?) G* }3 s5 n! D
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
$ T) `3 Q( u) N, {3 e# x) c- F. j+ J7 _  z9 r3 x5 G6 B
激光同彩光我都做過
& a& ?1 ~" T& T3 {& B: Q激光做左上下唇
/ G* r+ I( _0 J$ R6 V& `彩光做左小腿$ f6 q6 i$ }2 h$ ?( e1 e
效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   8 i- ?; ]3 P- G! p  H0 [4 y
我本身有做激光脫鬚和手毛。1 a( `% a2 u& i! k% x/ ^
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。8 Z2 S) n6 k; i' v0 t0 w+ D/ [+ A0 }7 R
5 S9 h, |  D5 d1 K
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
1 V4 W) e. e+ {0 j) s2 V& I- Z& m, r. x* ?* Z. h

5 ]9 Z3 ~0 T2 V' b( W* ]# ]7 J我都做左就快1年. }, w- {& n5 ?2 J9 F- U+ Y" y
但冇乜效果
' j6 R6 N- h: _+ \5 v8 E係808激光  j+ T6 J, a3 L) r9 C& v

" k' e5 @. k6 G, R& m下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
6 x: r* P  G+ c
3 l9 j  J8 _4 [( n
% e+ ~2 F) \! Z& L
/ p# W" \4 [) @9 x: T我都做左就快1年
- d9 N! R: g8 P& _4 [5 W但冇乜效果
* C" }5 s* ]) }' Q6 K+ M係808激光
- J: S* z3 V5 L( Z$ J( g  x6 Q; k0 q8 U% ^- R1 Q/ G1 p. q1 i
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
3 [; b! h/ p9 z5 n2 x" ^

7 f& q& q, Y8 F. e5 ^下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   ; E8 @, ]& |! N+ l0 F9 N5 L4 y
5 m7 s# ^8 ^) N/ r, x4 h* B

( o( }  q' b* I( e/ l下面可以冇晒毛?
8 ]3 L( q: m( N4 [1 {

0 b% q+ D/ n# `, n3 L. Z接近  Z9 R) U% [# {( H  a7 I- Y
仲要打多幾次
% [8 p. h2 K2 X+ N9 Q  ^  ?! }得番小小生出黎/ V6 p/ [  O) J  E4 g; {
極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛." w  \6 F: b$ w& S$ _* h
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   ( m) f7 X1 A( `7 Q$ M5 b/ d6 ?
$ n5 s* J. H; N5 A. t3 _
% T0 Y, s. Y1 n3 X3 y9 L
接近
! b) ]" b! E; H5 N' T仲要打多幾次
. K6 ?. Z+ C" e% L; t2 Y8 x得番小小生出黎/ N( U8 H/ Z7 m' `/ o$ ^
極幼既

1. 我在3間做過.: D) r) D: }5 @7 ^# h
2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.. \- [; Z0 w) N- G' F1 d7 U
4 v7 q4 W/ E* e* J' ?9 d6 v; ]  `
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表     `  N: F/ e; e( I3 t, G7 {
1. 你響邊間做
9 }0 z' A: J) d3 y: o2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打3 d* X! M3 N: u8 W, \
: }6 ~: w8 q& c2 {
激光同彩光我都做過
% Q: q( d! x, U/ ~2 _" }激光做左上下唇0 A9 N) x- m4 k0 l
彩光做左小腿- K( ^$ P! ?# W7 `
效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.& T" C0 U8 c5 h0 u
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
9 e( G) c7 H# s. B
4 x$ g- L, Z5 b( R+ g6 ?
# _2 {) f  f  U! P$ B! o+ o
2 g7 A" i3 O+ p我都做左就快1年$ m4 L0 l9 ^; K
但冇乜效果
6 p% t& G1 U+ Q係808激光
9 s: ?/ s2 q# T  q  Q. M
& R, g) v& |3 W* R4 c( l下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
+ F& F9 o3 }: I  j請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
8 T7 ]. J7 |  r
' `( Q: C8 a! L5 |! y
三角位前面同後面# R) W& h  p8 t  [8 u. _
真係好痛  h' t- k; q2 p, P& K# |5 U& b, Q
只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   
! _/ R3 G* g7 ^5 [  B我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.6 V: n. U' }- C/ d# V- K$ u; `
* [# S* T. ~. E3 v755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?