嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
4 T9 p# o. Q( o手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
% v" P5 ?! Q" p% Y8 Z! |8 w6 }8 N" F4 x0 w* E# J
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做
  w  d* T- ~! c# S5 X2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
  P" k# g& }5 G$ G2 b
/ S" h9 f3 ^- Y% J! u, G激光同彩光我都做過
& V* V8 l0 v! ~) r' m激光做左上下唇& \0 T+ D& L6 a) y3 ~3 p3 p4 [
彩光做左小腿
$ O; C7 G, D) E效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   . ?* H  `9 D% K! v
我本身有做激光脫鬚和手毛。" P+ Y9 a. v- N
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。. \8 |$ @1 V. f- g% e

3 a/ @' l' H7 m- q% c" ?# z其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
3 {, y5 c7 ]2 x: Y3 w& S, k$ T5 F
% |) _2 S9 r& v* \$ F& m: M: c/ y3 `- Q1 m" w, x
我都做左就快1年5 i' T& E- [9 g+ r
但冇乜效果
0 `0 m8 g; F% @9 F; M! Z) U係808激光' j& F0 X, R4 b( I! L
! o5 O- P/ |- z; p# r( `: a
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   : X' i- f; c6 N9 n2 [) D

' s! x  j- }9 j' Z" \- `/ l8 o+ ]9 }7 f+ f9 N9 k

9 m: I  n+ Z1 U, F  A3 t: B4 w我都做左就快1年! ?0 j) i5 D& V* ]
但冇乜效果, E7 S3 V; W2 O; m+ O
係808激光
! T7 A4 n. s, H" N, R  Q0 s) C7 |
. H$ ]9 U7 U# d2 R' ?9 h下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
% w! m* _0 Q# c- u5 s' |, g3 S. X. u2 V+ v
下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   & p8 r# }: G( m5 F, W2 X7 ]; ?5 I
: K: l4 Q7 n+ K# G1 ^( ~

+ W0 [6 ?/ H9 R! [下面可以冇晒毛?
" D' P& \# b2 f* I
3 @; D$ V: E! E9 t7 J' I
接近
- `" E  @* P) U7 ]1 n% L# F/ U仲要打多幾次- M) S* D3 L* N- u( F
得番小小生出黎4 z1 u- V  V: r" N; H
極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
; V0 v1 U* q% [% c
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   
- P6 C" E% k; [3 Y  d$ I+ |+ k+ B
: @, B$ M- L6 A6 W3 L) P/ a& }5 Z& H3 J- I3 @- M
接近
6 C/ E9 {- P. @' T4 q0 _( A仲要打多幾次
+ d: x/ A' S) v+ C( Y% t0 y得番小小生出黎* Q$ `0 G- \* _6 r  k
極幼既

1. 我在3間做過.; f/ q1 H2 z/ o0 y/ @
2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.
5 ?: v( v4 \* ^) L: a- e7 f . r7 X1 w1 g" u- V2 @
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   
3 r( Y* F& C6 _1. 你響邊間做$ A  O3 y$ ~$ y" q$ `  ?
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打4 ^8 @: y8 V' i+ l+ M- V
* a" u) ]# z# V2 ?
激光同彩光我都做過
, m8 s8 a6 W  ]3 w; _: s激光做左上下唇& j/ d% o) I' s! |
彩光做左小腿( _: s) }6 b( X3 U
效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
( J& a! _% @+ e  W
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
6 c" n  j! x! K' G, V3 [' t: l* Y2 q( |
+ y8 g: ]( `% [: Y' C

& v6 ?# ?  J0 k5 b$ s我都做左就快1年  H/ I. P: X8 ^
但冇乜效果
& s  H& h* L! `" U, r係808激光
" Y! `0 }8 u: `% F$ R. W
! B$ Y* b, S# V+ ]下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
0 L+ x. f$ F. s" h請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.$ T8 V2 A; i9 b* K
4 G8 K0 n2 b2 r8 Y3 i
三角位前面同後面" e2 n$ W- V, C4 F; Q4 W2 G
真係好痛
3 h  K+ h/ e" T' Z( P只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   " e7 E- b, i7 [) \: w8 w" v* B
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
% f% c1 W. ]: F
" I# u# I1 }8 O- N755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?