嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
' d, H) O5 R  A, q9 C手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。8 ]' E8 _# o- _+ [( ~5 |( D
9 r& S. d" O! u1 I( ^
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做! G  O* n3 x6 j
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打/ l" f8 @" e2 T: u$ M6 r  v; ^- G

8 v" Y/ B/ Q! y3 K* E激光同彩光我都做過
6 e9 E' X$ _$ K& N8 _- w9 I激光做左上下唇
8 X4 `; D: f5 @5 g$ P- g彩光做左小腿. E& z9 n# `# }7 Y3 M1 p6 E
效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   $ G2 ?) }% G' h1 a& l4 ~
我本身有做激光脫鬚和手毛。
% a( r( R3 L& c; ~' t3 @手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
* V! i1 ?) N+ [1 q7 O; V% A! }* @% C! |3 B& s2 k8 J: D" z7 @& [4 T# T+ v
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
" y7 ~& M5 G* ?& W

2 _' D. h8 p  N. s" T: Q1 [* h1 z+ C! C' d; c) a  e1 L4 P- V
我都做左就快1年
0 Y& V8 w  H# t但冇乜效果, [: c! v! P+ O6 ]
係808激光9 M2 R- L! u% p+ K$ y
+ M* |1 g: b0 _2 Y+ x  C: u
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
# O% ~( ^2 d8 ~& b5 y
$ V# c- v8 ?2 B2 x" a8 H9 e5 `9 |/ E& x: i7 \
0 I9 W) H; V) v# \5 ?% n
我都做左就快1年
, E8 Z2 `3 T+ d1 L1 ]% ]但冇乜效果$ V) ]+ H9 V4 @  p- O
係808激光* R: w( @: \6 l" x- N! q# e2 @0 t

# g" b9 `: r" w+ x7 y( D" B下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
; f* w" S' i4 I- J. _1 q- c; C2 r9 L

( I! u8 x) A# s4 D% S4 a6 P下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   
* j& M& u& R) A+ Q6 \! _: q8 }; q- i! N+ \9 B
0 }$ w7 o4 D+ t( L9 G8 B% \# M
下面可以冇晒毛?
" g# ]- Y" I& A3 W7 H- ?8 O0 {( q$ s% v
0 m( X3 y6 K9 Z, b$ v" \
接近5 P7 [2 N1 R9 f* Y* I
仲要打多幾次
; p: Q+ ^) O4 F$ l  }% i: X得番小小生出黎  _! l4 }- t$ A/ `- s. X
極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.* \* h3 k) x" U- x
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   ! f0 t. ?' S! J8 u, M8 \& A% |
# t. j& P7 n$ z! K; H' B

5 }0 x& ^7 H) m6 b9 M8 S8 ^接近
1 y1 V" z4 \3 r7 r1 t仲要打多幾次
* h$ k& t/ E) {7 D, H得番小小生出黎' _6 ~+ V+ Y( ?5 L4 e$ O
極幼既

1. 我在3間做過.
- B' ], G+ B( o" g! G6 y, Q$ I' y2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.
7 ~5 |4 f) A7 w, _
* O+ E' r+ }7 R* e0 \# i1 Y
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   : K4 h3 P0 V) F. |( T$ h
1. 你響邊間做
2 |! H( @9 f& z9 c8 @1 r/ X+ q2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打, X9 `# i) D, M  D4 A
* M. ^0 q0 q7 N  ^# z
激光同彩光我都做過
. t. p: T8 w+ z, O激光做左上下唇& J1 d* C% v$ B* M, X# a
彩光做左小腿' q( I5 G  G3 J) @
效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.% }' W& Q/ M1 o, _) Q
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   
/ s  {- _6 F) w% b, ~3 a+ t9 q! M* ^! L. @' B4 b; y
$ K; B( r4 A( X/ `. N

z6 v2 q  O: M1 h3 O我都做左就快1年
8 \. w, Q! a+ N+ r1 n: j. Q但冇乜效果7 ^% U9 Y9 C: u3 {% X  z
係808激光; j5 c: ]3 _, ]7 [
6 ?7 y) C# f' x" a+ \! L! Q
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   ' S" V" Y/ I- S" c
請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.+ w* a0 z5 y1 j% f& ^- F
" F6 I" S* A+ d* m' Y" Q三角位前面同後面& g2 g$ ]  i, W  @" {9 f: c# G, y' p
真係好痛
( a6 ]3 Z, V& r7 R# [只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   9 R/ |$ L1 G5 D) O% Z) M
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
- G6 J" h8 w8 C3 R" s
6 K9 J" W9 f0 n; o; g3 s755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?