嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。
, g; }( \- |0 {- ~+ R0 _, i手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。
* L6 r" P* W9 u: ~1 v7 s9 w
, V* S7 ^2 C( j3 {. {$ z) J其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做
' L/ ]1 Y- l+ b- K& q( e2 [2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打+ g4 v2 s2 \4 L/ q/ C
$ E" u1 b5 L4 q0 c& ~0 J
激光同彩光我都做過; P7 y5 X8 r3 G& o% \6 x! P
激光做左上下唇
) c9 U7 l' z, f' l. v6 ]: ~0 F彩光做左小腿
+ p9 |. i* k* p5 ]' f& {' B效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   7 |$ @. ]' R7 |" k2 C3 O! F) c* q0 b
我本身有做激光脫鬚和手毛。
  v, I5 ~) o3 ~' s& \% \, m7 A5 H手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。( w% V$ y: E9 `0 K) l
% V& [* T5 u) k9 E' M
其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
# q: m/ l  {- n; |0 x  Q
1 |) s- V# `& h9 z6 J5 M% b
- v' Z* D8 e. Y2 O; C  ~! ?我都做左就快1年
# p( G1 F" E5 P; g4 B但冇乜效果
. A: c8 ~2 U. T) W7 s1 _# a1 ^( `7 A; q係808激光1 {3 [2 j. Q5 }$ y
2 N  {6 s# w: r
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   * ~2 |5 b5 F& B7 M; n( l& m" F

, `4 N& l8 [& Z9 |8 q2 k2 y8 J% t4 t1 a" |7 i; r# H
  I7 \- r4 z2 C$ O) A0 N
我都做左就快1年! u. C' L' X6 a/ p2 t+ p$ F5 O
但冇乜效果8 {" j% R6 H) q2 b6 Z/ b0 c" b
係808激光  p! \9 G* w+ ?) [" a$ d/ G
  C4 X/ X, H; K6 ?9 S6 X
  E$ G* ~, \& F4 k. L

3 p0 j( K% f: `& I( m4 n( H. |下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   
; T& u  T2 s/ u! ], o% ~4 [; K! e! A. d  O# X2 g, z
, _/ R' l( r5 S( l7 Y
下面可以冇晒毛?
$ @# w- d2 Y. y/ E5 W1 R9 H! D  ]$ |( A, t
接近
7 r- \9 l' m. o& c: r* o仲要打多幾次: S; }! i* j3 r) n
得番小小生出黎% [  [4 D. Q0 e* P/ V6 G  U; Z* M
極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛., c( I0 u* ?, S+ @4 D# m6 ?" q1 @
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   
! ^; r' p% {( Z) W" \  M( Y5 F
! i# g$ X" b6 e: H
1 {+ |: L8 P$ U8 `) U- E接近
: ~( u' V4 I6 w仲要打多幾次
9 Z/ W, [) n- [! d( o得番小小生出黎: t5 X: @1 i- q- t2 J  b
極幼既

1. 我在3間做過.
5 i) H& a( X+ B3 j0 Q+ p" U0 [2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.8 G5 }$ r* F& R' c; Z2 G
4 Q" ?1 Q, ]: Z, M4 O
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   
) S% E+ D' [8 V, j5 |" x9 O1. 你響邊間做" _; Q/ A' y: z
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
3 ~5 [5 ?$ [' V4 V, J) z8 h2 }
  M7 c+ J0 m/ \4 l% D( `8 Q0 A激光同彩光我都做過
: Q0 W7 d# G: w$ {/ l# u激光做左上下唇$ v( \! U$ k4 M9 U/ C
彩光做左小腿
1 y; y1 A3 W1 Y- V: X6 A0 s效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
% l0 w6 s* E# Y! k! D
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   $ U% c1 M3 L: i8 A8 L* y3 E

8 L* G& E) L1 d- H0 j3 Y* ~6 e; }$ S4 d. J3 I
3 H( M; E8 P- G  d
我都做左就快1年
+ R. h7 Y; _3 }* M: B" o但冇乜效果
" F; t+ c! h, \係808激光' F2 \2 X8 v- R* r5 V4 K
; G/ m, p2 D% M

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   
% Y2 `( ~) A& c5 M. W請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
/ ]( d. m9 f( O0 Z# `0 o
) D  T' j8 r+ t( {3 k9 D
三角位前面同後面
% ^! m/ J# s& ?% ^- a真係好痛4 y# n8 K5 j5 V7 h
只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   6 ]( g9 w# I$ m7 }1 I
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.4 g6 t' r6 s& S; d0 [$ `- U
8 [' Z+ b2 m% L! z/ N7 i755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?