嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[分享] 想交流下激光脫毛

想交流下激光脫毛

我本身有做激光脫鬚和手毛。" N! e' ]* f" b3 R! H3 H8 R
手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。9 Q$ \$ d7 V- }5 x

9 F6 v3 ]+ @$ V; d其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
1. 你響邊間做0 _. }! ]5 u7 T; ~' _$ l
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打
1 @; F% d, g6 R% R8 U: J; n; {4 S; O. x3 |3 Q
激光同彩光我都做過
; V- K$ Z* [2 S9 y激光做左上下唇
5 I/ v( W/ q; ~" J: V) S彩光做左小腿
" A  N5 C3 C7 h. u9 z, {效果滿意 , 完全唔駛再剃

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-25 06:07 PM 發表   . C5 A% P% ~8 i- o3 z& E; f" |/ K
我本身有做激光脫鬚和手毛。
$ n2 R2 v6 r5 M2 v手毛我就好滿意效果,但鬚做了一年,效果都未及預期的。$ D' I- D2 p; V. v& {

' v9 p7 f3 X5 I" j0 N其實鬚係咪真係脫得清? 我只期望唔洗再剃。
% S8 \" H6 R0 p
6 B+ Y& u+ t# t" a4 V5 ]8 Q4 B# h
( T# H( G1 f# w/ z+ ?
我都做左就快1年
( Z4 B+ c3 E- s% k3 n但冇乜效果
2 d& I$ w" g, N# ^4 f! G係808激光1 X! D+ X# r5 q& u$ ^4 I- M6 C
0 d) V. y9 g! m2 T4 N# `& I( [
下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
bye

我最想係脫下邊D毛, 拔完剃完好快就出番黎

脫得清,但時間因人而異啦,可能要兩三年

引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   ; P; o, N8 Q+ B
9 u" S3 Y, r& y8 ~. u+ C* y, O

1 b& f! t4 j8 G
: \* \% G% L5 {% p我都做左就快1年
0 B+ E; C5 ]8 y# ?* ]% g但冇乜效果" N0 x4 {+ r8 h4 Y4 y* D! d
係808激光; N2 B( X; n6 A- Z

8 X8 R$ d* N- W2 D下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛
! O$ I) v3 @5 W2 u* [

5 w9 j8 g* ~. R4 y下面可以冇晒毛?

我都想問下有邊間激光脫毛好介紹哦

引用:
原帖由 acm2007 於 2020-6-26 10:12 PM 發表   ; O4 w- F6 Q! h/ U

3 n' Q: V: l0 m5 {7 c8 j0 H
, u2 E! h" H! ~- M2 C下面可以冇晒毛?
' J! A. l- W+ M" K. b4 d1 w
& Z. P' ?, u" ~; E9 f: g' R接近" d6 O( v7 F+ |1 j( E% E
仲要打多幾次
& K3 Q5 R5 O2 t2 I+ C/ D, F得番小小生出黎, p$ B! d% M/ f4 }% I% [; ]; }
極幼既
bye

請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.* {7 d! p& U( |9 z
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-28 14:27 發表   
& K/ V; s. [4 {- Q, L5 `
" y- {; {* C/ Z  f' `' ]& Q1 V
/ g) ~9 B* b  g" Y7 h( m接近
. C# f$ a! g2 |4 O+ \仲要打多幾次
+ A% h; m; ]9 O+ @7 B, Q3 y得番小小生出黎8 |. e' B# l! ?! E, W& B- O
極幼既

1. 我在3間做過.) P/ g9 y+ }) ^2 i2 B
2. 通常一下電三四次的. 也試過一下電一次. 但通常d職員怕麻煩同耐, 唔係成日幾咁.0 s* e4 i. H) w5 V
" t+ W% i6 g& p) S5 A
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-6-25 18:53 發表   
  n/ ~9 m; Y" k1. 你響邊間做6 q6 K4 A0 c1 C$ }0 h
2. 打落去係一個範圍 , 定係1條條咁打0 y+ V' D' b; h+ {3 t
+ o5 c1 w6 \- ]
激光同彩光我都做過+ @5 U& l  d  I, e
激光做左上下唇% o1 I$ @9 \8 k, e( E+ O4 R& I
彩光做左小腿- \, d5 [2 m9 O. q" k' x' m. [1 O
效果滿意 , 完全唔駛再剃

我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d.
5 _+ j/ P1 X: y/ ]* r
引用:
原帖由 2018 於 2020-6-25 22:03 發表   % z7 o2 s" |, U, R
, T; b& c# O+ y1 D0 n+ t) m
% k( Q& U' Z, G6 Y( a

! T" |/ n: `; t3 t1 ]8 e% W我都做左就快1年
# Z/ R2 |/ A$ E; S0 F但冇乜效果6 ~4 P6 K: J5 L& w
係808激光
8 U" Z( X7 ^* `8 H& u) Z7 V. w! u
2 `+ P8 S" a/ A9 \4 c/ w$ J* {- Z下面同後面就做左幾次755,幾乎已經冇哂毛毛

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:43 PM 發表   1 V$ S% U7 \4 \  r; N2 v* G
請問你指的下面, 是指全個? 我打算脫三角位. 太下我怕我忍唔倒痛.
" U/ k9 W; Q8 ^1 D% a2 o
9 ?: _1 ^+ ^# e0 K: X
三角位前面同後面
/ G& t. x) l) E0 e真係好痛
2 M2 E9 x  |1 ^只係15分鐘
bye

引用:
原帖由 cecichan 於 2020-6-28 11:49 PM 發表   " L% @4 ]( E+ h5 }9 O4 Y
我都試過面用808, 不過脫左5次. 作用唔大. 755是痛d. 但效果好像好d., X" G) [& E; I% c3 F
8 V' X5 ~3 `3 O/ H5 p$ J" w/ H
755做1次已經甩左1半
bye

通常如果做呢啲邊間會好啲

你们在哪家店做的?