嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

話咁快CD左N年 更新左近照 想認識sporty 或 肌肉男仔

話咁快CD左N年 更新左近照 想認識sporty 或 肌肉男仔

話咁快CD左N年 , 165高 5X KG , 中等體型偏瘦 , icon 係我9 I: Y: Z& Y5 o4 [4 ]" ^
# {) y8 `. m1 p  a3 J2 g
想認識男仔 , 對大隻高大男仔或靚仔冇抵抗力
6 K/ @+ p9 l% H  E3 C7 c/ x5 _6 e
可以PM 你TG
0 Q' @6 P: D* P0 h4 h8 X
# q/ w9 C! g7 ~9 h7 \- A: U0 m) @好少用wechat , 好耐先會覆* M  @( x5 |# S' d1 J) B

- g6 |/ r2 N: F) W時間好寶貴,無誠意認識就唔好曬大家時間6 z5 R3 \; f4 ]/ |) z

4 X& f* X5 g2 ^+ BTwitter: Audrey_trans  D. D* S/ E7 P" a( n, s: n) H

3 n' ~7 a2 N. ]. q7 [7 Q: m$ F1 R2 L$ Q2 N* C" _9 Z
0 G4 t3 \! x; \8 O8 o2 ]5 \' h# E

1 J- H6 l' D3 j) n[ 本帖最後由 Audreyyy 於 2023-3-7 02:52 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

唔算大隻,但想應徵
Im bi

妳好, 唔知可唔可以呢?

有CD既男仔得唔得先 1 H# [: B# K$ r1 X" q+ K
識個朋友無壞既

wechat
% B, i) t& N% }8 T# s: @$ i# T6 enickchin001

plscheckPM

妳有無微信比出來等我地找妳

大隻肌肉男仔,你能受得了吗

hi +我可以嗎

hi +我可以嗎

Me

我可以?Tg:H0WLee

應該唔算好大隻

不過有啲肥...你可能唔接受?; I5 J4 `0 R% ~$ [9 g* w
TG:@SoBoss7 `+ y3 L( H: |) J
希望可以,認識一下
WECHAT ID:Bossofthemaster
TG:SoBoss
LINE:oneofboss1116

PM了, 但沒回應呢?

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2020-7-1 22:35 發表   
% A6 f  U( R; K' RPM了, 但沒回應呢?
8 \+ E  @/ k: |9 k# P我tg 有 say hi , 你無應我咋

引用:
原帖由 milotene 於 2020-6-29 21:10 發表   ; |! D7 G6 x, ?* B
大隻肌肉男仔,你能受得了吗
. B  A5 Q+ w6 R. s) C
點解受不了
0 J  F5 x6 e- _; L3 K0 ~: g9 m3 z7 |

引用:
原帖由 Audreyyy 於 2020-7-1 23:47 發表   ! I+ c, h$ v  e/ |5 x/ O
$ k& j& v1 r2 x
我tg 有 say hi , 你無應我咋
- O$ u4 w' y, k$ S! V
; q5 v$ z2 o9 F' B4 U# {9 y
請再睇 inbox:3 h3 g% c' F$ u) [+ z
  Z. J8 u9 `% n$ u1 B6 B

Push......

TG:lihoiki1220

Push~~~~

想應徵,唔知得唔得

推推推推