嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
, l4 a4 H; d# w因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用; W7 n! h4 d; v1 G
想試又有D驚驚
4 b5 w; O  [) X' f5 C( w2 v7 y, ]6 y2 M  |4 M
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
" y( i# S! E; t3 {/ c" v  A' ^有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
& J8 O7 Q0 j) g) L- o' |0 l, g2 I9 i* v1 B% |! j
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.% f8 v( B8 v. e3 x  @2 O( O
: }8 |; j# \8 b
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
- n1 h5 F! z3 p想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?& m: @+ n) C7 H  X
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用+ Y+ |, O# m5 i8 d
想試又有D驚驚 8 C, U; q) O7 M  d1 v2 V5 ]. P
0 v% P) w! X  |) }$ G
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
+ d' ]% w0 c$ M+ q有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由. t& f& D& E! R! x
! L5 [& @% p5 {( n. @. J+ V4 @
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
" {$ n6 K1 H( A0 C( B- t  F其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
4 I; J' E7 U2 @& ~
6 r# P) b" {$ a+ W8 I1 k順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
; h) }) U( `( t& d, b2 B令皮膚滑D同毛少D
! ~* }- h$ Z. C. H呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   " Q/ U, g; u! i
% }' b* u" M0 G4 F1 X4 K- G) |
令皮膚滑D同毛少D
- t+ ]& e5 l7 k  u2 _呢個已經係原因
) o% J* I8 O) O1 H4 J* R0 ]. }
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
0 `7 O& v7 N( L& j9 s8 X3 _  e- ^  n# e2 T9 f" K
令皮膚滑D同毛少D
& J8 P4 M$ ~6 N' a5 J  P  S* n呢個已經係原因
: Y! `& ?* ^0 U. W2 [' `0 K
附送黑眼圈添.....
# _' z7 \/ \$ V9 L唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
$ }7 \  ]6 ?3 B& A* D( _1 Q6 M
$ v9 L# d0 h8 W( F皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
) F) t2 J3 r8 `& b$ _
: i+ Q2 w  Z1 h/ T[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 14:44 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? , w" u1 h5 i. f8 v, q! A( y) m
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  # O& L8 m3 J0 ?: L" v
/ A* L: l5 ]; Q3 B
食藥得既話 話美容行業要關門8 O2 k$ X5 B2 `3 @, f  u! c8 q
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既( G: ^, F7 p" k
1 `3 V) F9 P4 }( W7 d* M
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?2 n: @$ ~' m3 l. u8 ~9 R2 `) o
或者問你拿醫生處方; j9 d7 T1 h) ]% M8 W) S& I
(原來係香港字食左字
: j  d! Y7 b1 n* ]. r  w* ^2 B6 }( ]* V- x( q& L" m

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   3 O' C; k  _! U
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
, q( K$ j) D* s) k* b想清楚會 斷欲望做聖人  # F$ x$ s7 k0 M% }1 H0 l# }. X1 r
: K3 h5 L3 ]( D( r6 j) D
食藥得既話 話美容行業要關門
' ?; N& C* B  m皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
" }+ d: N4 A3 u' _1 r
3 ?+ \! K! r, l% e6 D" f去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?$ Z) y9 O' J. M6 q6 d
或 ...
4 x* b2 x/ z7 ?" M無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛  Y/ n% J: y2 M$ d% J  Q* B/ _/ K
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
: n0 Y; L6 a# l0 r: b- g/ d" d; c係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧$ Q. r! ^& J! m+ V
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
9 B7 N" X- i' g+ ?5 V# Y6 h# L$ ~甘樣仲衰仲辛苦
- N" Q; ?3 R; D5 ?' u: G同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎/ k5 p( k7 B; x" I3 {
當然你有將來又要付出真心
; }( M& I  w  B; W# e  A: P1 @7 ^0 ?; [月入無5w真心唔好做男& u% \$ b+ M( F, N

2 `: @" m( a+ x& o, t" ^2 K[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   ' x1 {' H" u' n4 F% Y5 ^* h$ s/ ?6 i
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥8 u3 z: G7 c2 J( P. F0 E+ {* C
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧' ?# i+ l6 Q  F) z' x! t
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女$ z, G4 C& p, w& X
甘樣仲衰仲辛苦
5 A; n  L- p/ B9 m6 ?) Y# r同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
* T! l6 N7 \$ f  d當然你有將來又要付出真心 ...
4 W0 L9 S) k+ c; _
食完藥唔見得有成就囉. O" M& x$ [1 g6 h

: l( f7 P3 M+ X# N同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
; x3 u/ }- R, h) u就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
2 r6 y& ]- W1 G5 I* Y8 R* M3 O( O# v, x+ y9 a9 A7 E4 ?

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
/ `+ W' t3 S& Z3 `已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
3 I) y3 U: s% h6 l2 M0 I, Z係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
- V8 N1 [! i( O5 e( W6 ^感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
( }$ _8 G8 C* ~6 L7 T% X甘樣仲衰仲辛苦
% d# K# m0 p4 s1 d6 t  |! F同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎" ?: Z8 `  l5 h5 M( V
當然你有將來又要付出真心 ...
' H: X: n0 n$ [: F) i, `, D
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。# i/ \) N; r' _2 z- W$ c/ v
8 h# ]$ p* U8 F
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
; c9 J: `7 v& P: A1 c2 `4 j已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥* `) m1 s$ S. q7 [9 d
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧* [4 b- |1 p4 u" [- Z
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女* m( ~4 P" ~7 J# u. y
甘樣仲衰仲辛苦
, W' D$ B# W( @/ C9 [8 ~; _( N同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎. _1 n4 D) F5 {* ]1 ^( t5 a

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
1 ]- |9 C* `! ?+ Y( n不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
! L+ _! y4 D0 a5 t- E- X% H% Y( J已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥7 v- d0 @" a' ]4 [- T2 Y& m1 d
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧. h$ w3 @0 r9 L
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
$ W+ K' m! {: Y/ [甘樣仲衰仲辛苦 , i& |5 }' T" ]+ x
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎" i1 y1 x: u# |5 ~" Y3 N
. R  [& t1 d. J7 x1 m3 e
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
$ }; w) b( m' Z+ X' g# B- K, ^9 M) v: \( M- o5 ?
食完藥唔見得有成就囉
: e. T+ H: M" O% P; s& c) B7 G* b$ O
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?7 V3 b0 J/ W" h
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
( a% G8 e  p3 D* f8 W
& h9 h: C- L. t: ~

! [$ H. [  d3 M" B8 w佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無; }2 ^0 [* k4 k: E5 C( j

: ]) r" @+ |" w6 M1 z8 G
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   ( H) z+ I" N2 N) C: c
2 B. c: A5 P( h' Z- s
日日想女 性慾依家野係好難控制
* n( R0 ?7 |2 Y! n5 c0 u
" r. q3 h  _7 |! \" x" ~* t+ c3 U
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
% J, u6 V' F$ v- h0 j2 [5 w% }3 z% U* V2 u* ^+ D. g
* r  M1 Y* C% _& c  f' |
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
# {5 D, }! O7 m: g4 t+ G
0 u0 X: T1 O; @1 Y9 U6 l; Y乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
* y( Y2 @4 y" d3 B! s
  [2 b% p* P, a0 W6 k: _( q
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖* ~$ l  H( y* C7 q% X2 Y4 u% r
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
7 i! f3 n4 f! a9 u, n! T, N# C4 e' i$ w! l* M7 J: p

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   7 J! b( W/ u3 @6 f& t+ F+ m' S
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
0 b% i" O) ?+ N: j) x* u* K7 k$ b/ R5 T1 |
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
; Z9 X* z; M9 i0 o! ^" |. \* s+ a0 S+ U2 V6 _, o' T1 |2 ]8 z
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖* u2 F3 C# Q& O" p; \2 m. b5 d
後天保養/天生 ...
  S1 c$ Y4 @. t6 x
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser  V8 v! E& u( H  c
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
$ z! z% r7 i$ O' `) M% U
! i3 Y8 t/ E: w. e% ]8 e: H! |# M其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表     R$ M) V& b7 {% _( ?' k) |: T
% r- G" j2 g9 x9 i8 O) U$ \  P
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
1 x/ X: c' M+ C& h( C唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?: W8 P2 G, Q0 Z: [2 |
% J  F+ a- H- s, o% d5 c2 v
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
" D7 M5 O. d: p3 Q+ L- k2 o
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi