嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
0 v7 }3 f- Y4 w因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用3 F+ S$ z% Y' Q0 ]5 O0 A! f1 m- v5 a
想試又有D驚驚
% d% X7 s  ^( a2 Q# q- ^9 [: C+ ~
% o# W( m# v( S: H& I5 q1 Q係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
5 g' d2 m3 n! I* P& O有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.1 y! x1 v: e4 [

+ ~7 W5 ~% l. ]+ [9 k0 z- W' e食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.+ T+ Y% n: ^4 m- ^

2 B# H8 n- w+ ~
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
6 e0 E, A) ~+ d' C想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
5 ^( P7 x5 b+ ]因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
8 M3 E+ r$ [" a! G% O2 X想試又有D驚驚 $ k" o2 I/ j4 R: {

7 N+ Z/ _+ R4 f/ m係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
5 T1 v$ |5 g/ X0 B1 H# X有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由6 c5 [- \) Y% c/ l4 O$ J
4 Z# w- W: e" K6 L% r
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   2 M+ _6 q, w. h0 F' {
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
1 M& r# G  t5 M& s7 D* f/ f% S/ g
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
. Y! R, v0 L4 u9 S令皮膚滑D同毛少D( i! }# `7 T0 p5 Q
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表     F6 r" @) M/ V( G( @6 D

* x' T" W9 Z( _" N' O, L- m3 g令皮膚滑D同毛少D
9 U5 \4 r4 i/ N, |: Z呢個已經係原因
+ q, J) Q! @; s, S  R9 Y* r0 n但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   0 [7 |( ^/ [; _
4 K3 J  _  i6 m* V
令皮膚滑D同毛少D( x9 A0 B5 c. E* F3 n
呢個已經係原因
0 V2 T. J& ^9 A5 n
附送黑眼圈添.....# H  c: W% F9 R2 G5 y
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦/ [7 J1 D1 ~+ k# W% s

) }  a8 R* U+ Q2 _& X$ ~7 l皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩! B& [  V: H, t# a( S! p. L5 O
3 ~" U0 H4 M3 A+ r9 E* Z6 w: R
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
  A; _; S/ M3 J1 O' e& A0 F/ u4 H4 K想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  8 N" i; b# D: \6 W8 r% m

z. h/ U# g/ P* v1 g, \$ m食藥得既話 話美容行業要關門
) i. j) s( b% A5 F3 U皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既3 Z3 C3 Y' L" G0 A. M# ^$ z
* |4 q$ Y2 w+ x" |. Q6 |
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
3 f# q: Y% u: M( h或者問你拿醫生處方
; I0 E( _5 t% N& u% N/ z. \7 O6 ]; k  h(原來係香港字食左字7 I- Z$ }# I7 D# e0 t9 e0 W. y

9 l0 F: e/ s$ B[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   
( b0 r8 u( ?) H2 _! B邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
, {; r8 }8 f5 O9 P想清楚會 斷欲望做聖人  ( Q  o0 {* s' w0 M4 U9 G/ c/ Y

+ F  K) _2 ?3 \$ i/ @% c& a1 _食藥得既話 話美容行業要關門
# [' o( J1 k' ?5 r5 j皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
7 c  ]# X& H9 }; ~* s" U) u$ e5 v1 e+ `
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?  S' p- e" l; O1 y/ J, r
或 ...
* g* ]7 |/ V. Z
無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
$ Q% h/ m8 [( Y真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥$ U6 @8 U- h( c9 {
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
8 \# D/ H& S/ V1 p% n' \感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女' L; Q; `6 m$ w& S$ ]( b" v
甘樣仲衰仲辛苦
, h3 J+ D8 I. T& w同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
4 F8 y# v- g0 t# |當然你有將來又要付出真心
* J2 O; v' K! l" n. T月入無5w真心唔好做男" W& ^  |8 K5 b" k

. }% `! K4 x$ T% o( X+ ?: B[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
  _5 T  h1 ?# N8 z- o) h6 P! y已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥2 w6 [9 B+ b* N: v* Q
6 U; A* F3 {( J$ ~: d/ w; f感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女3 Q3 U: D! s' A/ w6 d
甘樣仲衰仲辛苦 , z! j: s; a: d% A
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎5 n& }6 H, v6 ^, Z: }6 \
當然你有將來又要付出真心 ...
4 J/ f, V' g- I
食完藥唔見得有成就囉
/ b. j3 Z2 h( C# x5 C4 I8 d  W+ Q2 K. E) n
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
6 t  v# H- t# M! J- ~就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
, W) @/ n; d! {& m5 N# x- U
+ d% ]7 p) t: e' J- g0 ?% g  z& @& T[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
9 |7 q8 |/ E: A5 Q$ X已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
+ K: C4 w9 C' |% n/ B3 o係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧" R, R, h6 G' J  u/ ~( T- k* K
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女  H5 \8 |. a5 |& q3 C% d& W
甘樣仲衰仲辛苦 & W) d, Z' G$ Y# l7 r3 R, s
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎. c' r* [: n5 N+ r' ~7 E5 C
當然你有將來又要付出真心 ...
( v9 Z' }( h8 J) p( b* D8 h7 c
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。+ J. P" H5 ^5 L4 l  }7 r( c/ X# b
& v: Z) M) E) Q; }- [4 v
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   & ~  ~2 `0 j: l/ |9 d4 j4 o2 E0 G% F
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥# x0 z; I, G3 Q! x
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧- S6 q! w+ v4 @# D- g6 ~
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女: e1 }8 @* i% c
甘樣仲衰仲辛苦 - X- o9 g4 `3 O$ Y4 d8 L4 Q
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
/ J! K+ g5 N5 b; k: u) ^1 q1 r當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既
- x* p+ U7 a, A( S, C不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
, g; j: k+ U' A' I已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥2 }/ c0 I, U  l* M6 ?
8 h$ Q$ h! ^1 e1 i& @1 X感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女. q8 f0 F( z' o, E! C9 a
甘樣仲衰仲辛苦 ! E* l% _/ y5 K
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
9 G3 U& Q( W, v* N5 c& U當然你有將來又要付出真心 ...
# H2 ]* K. ]3 W1 K日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
7 A. K9 q& x/ c! b2 Z! S  ^/ g' y) B0 Y4 K; _
食完藥唔見得有成就囉
/ m$ |4 v) E* a* v, e0 X5 }8 O0 }2 F; U! G+ o, S% S
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
3 R: F- d# G- I( q2 v就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
! M& Y  }/ `/ h' Z
! ]# f% o! Q1 U

9 U, F* P' m, n佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無  \2 |, r2 x5 p9 |: z  B4 T$ M

4 e2 s7 m9 r3 C( Q4 E! a5 Y
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   $ I% }  ~: y" m. t+ v) {+ n  V
% C0 G+ P4 j3 E( [
日日想女 性慾依家野係好難控制
5 ~/ t/ e$ x% ~" f7 Q) {, j7 O; ?/ r$ V( ?) s/ R* j; J1 P1 |
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
9 B5 ?  M7 A8 J- u
) p7 j+ o( h+ p- o# I
) e0 y* y5 u' X9 E( a
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
+ \5 p& L& F7 @& q  P- s" s5 w3 E9 v6 j9 i" s0 \6 i
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
4 A7 ]: F: |7 e2 o. c0 D+ q. j# l+ ]" x0 a
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖, I7 {5 U' B% X5 ?) L" N  x1 ^
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
. ?1 R0 |, O: t: _2 U' k5 I1 V3 ~7 x7 ]$ u3 h/ f

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   1 q: \3 @  m/ Q5 R1 X% a3 {9 g
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
+ V( L, l4 G) w) w5 c& {$ h  d$ ?( F
0 t, J0 U4 A9 J1 K- {  A到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
! ~' g: E! P0 \" n/ {
% i% s" d9 c  C4 Y或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
( W% |" q% ?' q後天保養/天生 ...
& V+ z6 |% e6 H: q3 K! m
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser5 c- b# ?4 ?1 `6 ~8 X) X+ q# n
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?7 k  K9 T" O; ]8 p$ U

& ?* ^/ @. `  G1 c其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   
' W+ N1 d5 J& z$ {# T0 R1 |
9 v* [  h. V! _3 [8 }, M# s. u3 S& n做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser! {( L8 ?7 V: e( }8 s5 h& ?
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
% [4 s+ a: b/ L. E7 e9 T; T0 p2 V9 |0 R% N$ ]$ s% c2 M
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
( f, t# b/ t7 c9 D& d8 q
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi