嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?. y( {6 v5 d8 q% n, H1 @
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用4 g! w, Y: J0 V
想試又有D驚驚
3 A7 ]- N& t1 H) u) I; n7 n
+ ^4 O7 A+ p8 V0 a" O9 m  X- K係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?$ K' M, A6 F7 Q1 m4 n" p: v
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
3 U) W5 E' L& O8 N7 r) J2 U2 v
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點., |( O9 A  o9 ~6 D: b" }" O9 c

8 K$ Z! b. l- O. D% d
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   " b% K) k% q" d. ^* q
想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?2 B# h- K% p! Y; V
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
/ H+ j: }1 \9 D: |9 D, M, d想試又有D驚驚
9 m$ l5 k( E! s8 k7 q/ f" H1 c: G# w! u6 ^% [6 X
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?- z* R# g4 |1 U% J: E1 R
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由/ O+ o8 A; z* K- i5 {! g
0 n/ P; Z7 ^* {: t; M# P2 }
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   
# v. z0 ?! R+ c5 m6 g+ R- _其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由) {6 z( W: o+ r% e
: ^& n, h- i4 v- ~2 O9 _
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
/ Q9 f5 a) i+ d; q- n" w$ ]. x令皮膚滑D同毛少D
2 ~& B& i$ g! J; F5 b$ x! i( _呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   - K8 b% k7 l% m5 h! G7 ^
% I' J: ~; K! Y7 j4 ]* D
令皮膚滑D同毛少D
; c# h- O, @" `呢個已經係原因
2 o4 w& M5 t0 x6 ^
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
8 c7 ~* E6 L: B' S8 p* T  ?% }' b; F7 q5 T. v' }' r" P
令皮膚滑D同毛少D; e$ v0 G: s3 ^) l, q
呢個已經係原因
) [: C8 w. L6 t
附送黑眼圈添...... z2 [1 O* I5 \. E
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦0 `2 N  E. ]! C7 U4 C* u2 N

" |: E, W) x1 D4 a皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩3 W, C6 I' H0 t6 b
  Y/ [  i) v" \6 U
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? $ \+ S3 U' l; n: F* K6 O2 L7 F
想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
5 ?7 |7 _3 {4 N
' c3 c$ ^/ _9 L! D) x6 R, Q食藥得既話 話美容行業要關門
7 P9 @/ m4 u" J: I4 ]% m: W4 j皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
9 g6 ]% n( B/ q5 d4 \# P0 r* J7 O+ w4 v' O
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
8 V3 |6 {% ], g. V! \或者問你拿醫生處方
# F1 b. R% w( |' N4 F2 Z% C" S(原來係香港字食左字
. U# a* y  Y& u# {
0 d3 p3 I  G* ?- l[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   " `- |& D8 G2 }7 _! p8 ]% M* S
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
- T8 `' Z; G0 o2 \+ K1 X想清楚會 斷欲望做聖人    t0 X9 t) g) l# R' e' M

2 v$ l4 s- b4 W% A/ E  Q9 P- l食藥得既話 話美容行業要關門$ z, j+ H. K  M5 B/ l4 R
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既; B& w( x. q/ {- i9 P0 y* N7 u" g% \
$ E8 a& B) f8 F2 v' b2 \: t
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?$ E0 g* a/ D. }& n
或 ...
- j" K8 Q# s- @無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛
! b* @9 ?' s) u  P7 g9 n! [真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
, J  S9 `3 w3 ^8 t係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧4 F2 A7 l+ {+ ]* A' r
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女; o5 W! L1 T. G: c9 c; G
甘樣仲衰仲辛苦
, H( T  L. c4 c& p同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
7 \# A0 F( K- d1 W. O當然你有將來又要付出真心
$ I, |' [% t# q+ s月入無5w真心唔好做男+ K4 O* x) Q0 @6 K7 k8 V

& ]$ `; K( ]3 S( N8 q& H[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   : m7 I2 l) o0 ^0 t" t3 I* j% i
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥; `- W2 C/ l& ~! Q2 _! t; _
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
2 @' ~5 ~7 E) t  }感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女- R, W. Z/ g' q7 H
甘樣仲衰仲辛苦 / @# {0 L. s5 H9 x% a# k7 |
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
- |% \" Y- j* n8 j- s* f7 ]7 M當然你有將來又要付出真心 ...
, [+ L* `# N4 s; K食完藥唔見得有成就囉4 w; W' w' n- W& q' X

2 U6 _  }, c. {) d同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
8 ]* H. ?/ {9 F. F  K% D* I就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
# z  @/ r7 ]& c$ P; D% M
; N2 y# a9 C5 D) u% L' U' q[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-10 21:14 編輯 ]

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
6 f6 Q1 p6 W6 C& q  v9 K& u已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥# e! l1 b: P: R2 @1 K
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧/ z5 P8 \. [3 o2 G
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女+ m( Z% Q- Z3 o' v/ v0 R
甘樣仲衰仲辛苦 + Y) Q0 Q$ V% e1 x3 ?
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎6 k, e5 o7 b2 k' G3 j. I- v
當然你有將來又要付出真心 ...
4 B/ Q/ W2 f# z
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。7 ?+ |9 O' z) t7 B$ z
( C) d( v& h8 I0 t
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
3 R8 l, A& m  Q' O' f! E/ I4 V! y( N# u已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥, f* E6 R3 x0 x& O, t& z
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧" P* y3 ?0 \1 g0 j/ g+ P
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
. s7 _) ]! k0 u7 `: @6 T甘樣仲衰仲辛苦
" S  j  u) l' x9 s3 w同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
, z6 s! q$ J/ b$ g# z當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 2 C4 X1 g4 J1 R' ^8 q
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   7 \% }9 V+ g1 S& r  Z# H% a' P; V* ]
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥& o& o  w1 _' R0 P- M/ J, a
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
8 D; t! A: K) s7 l- m感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
4 S  v) H$ w6 @2 l) u$ d甘樣仲衰仲辛苦 ' b8 o& M' \7 p8 m2 G) z
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎% s% C! |: C( w7 C/ U( X( q0 w+ u
當然你有將來又要付出真心 ...
1 r% ]9 N7 M7 J日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
5 Y) @) ^  f2 R2 T9 g! E# X; v
2 s+ Y- f- h4 m: y食完藥唔見得有成就囉" I7 _$ C% Q2 p
: n0 _' @2 P3 \) b0 h
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?' b6 G+ G$ V6 X3 q8 o
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
1 i. a4 w) r$ e2 q
: T! O" ]  s: y9 q
+ V& k* ~, U" Q" A
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
; }5 `6 D. U/ i4 e( l" e( Z" Y, y3 O- r0 A- }4 a  v
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   , D' @4 c9 m3 e0 p5 q

. n) ^  m3 w7 G) X& d, D日日想女 性慾依家野係好難控制
% z3 |3 l' h( `8 B% x
! g7 k* k+ l; y4 L& f# S5 D到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
: {, z3 Y' h8 N1 G; Q
% C: t2 G# \. }! F4 \( |8 C  [7 t, @; X! [% n
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   
( U, q7 c& a/ F+ w3 R) Q7 Z9 f. k; k5 K8 @
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
# ?6 ~( Y6 @: O9 l0 Z$ p6 O5 j
4 [. G' ?8 A/ L+ F# B或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
' d$ b9 N; R- j2 g後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
/ [. U  D- R) W) {, j; S% y& ^- c! n+ ]& ?! e/ Q0 Y

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   1 O+ Y5 c% a2 [
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
" t5 y( b% T/ t8 L, m9 g
/ l' s0 u8 ^* w+ \0 z4 r到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難: Q; E9 C1 m2 l7 Z- _

7 I7 n8 S$ R' T& \; T" S* y" c或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖0 f. e0 O6 h6 O! K
後天保養/天生 ...
# f7 M' O* e0 f1 h! ^
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser4 p4 r" R8 y7 h/ C# R6 a2 _0 a
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?
& S, s7 f5 o1 a8 B4 e5 P' a9 m4 w; W9 T( E. l
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表     g) l; t$ W+ h& j! ^, E
: _1 i1 u3 p$ u1 {8 V' f. C% c( v" O
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser8 h" H/ B$ R( u2 [6 v- ]
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?5 B' n3 ~9 \) L" W7 j7 V3 |+ G
8 \3 o  W3 O! Q9 o
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
  @1 i: ^: h, W, {9 n; Y# g2 T
可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi