嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
5 d. `2 V+ B. L5 E% U1 [8 R$ n因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用6 q8 T4 ~% N  |* E  `
想試又有D驚驚
& j- i- H; K3 E3 f. d
1 a6 f0 I3 _6 Y1 K5 {係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?7 w4 T3 l5 v3 G6 n. A
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
3 B' T! U! e; R2 v! k  E. {
, x) z+ M$ G1 w5 A9 f% C1 j食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
% _! \  |+ W! o4 C1 O; h- o1 D) m3 j; ~' X6 y5 S
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
) @; ?1 G+ o. L想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?' v4 z7 j  r+ \5 k8 k
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
3 g  x) J( g8 H想試又有D驚驚 . o5 `) f0 ~" b6 \1 u4 d/ y
9 h/ S7 Q: a, c" Q, n) c  q
係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?
! T8 j0 a( o0 n0 L7 }8 x6 c$ K有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由" h7 M& ~2 y( c9 ~: f) l, E

- X0 ^( s2 W; u) T2 @順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   * Y8 }4 T$ Z# }8 G- V6 b- i0 Q
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
' U3 W  n0 ^$ Q1 j" c( v9 T" w) Y
( w- |1 v3 I! }) T/ x順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
. B; Y# Y+ M6 f6 [3 X" s
令皮膚滑D同毛少D! @; R+ K9 ~& I# z6 q- N' I5 H, D
呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
/ L8 M/ @8 d. W& }) R. `& r
9 O8 r2 d' U9 J& q$ X0 y' ~令皮膚滑D同毛少D
7 H0 `/ n4 n  ]+ H( f5 q/ D: r呢個已經係原因
& |+ v+ }- e" \  S9 y
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   : y1 o" g" u: M5 N
! p9 f/ e4 Y7 e
令皮膚滑D同毛少D  v& v4 s' k) M, j2 P
呢個已經係原因
- h3 a- P' j# v附送黑眼圈添.....# U# x3 S( Y1 K
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
/ K) O$ h, E. h$ J' Q+ y
) E6 f) c8 N* _# {2 I+ o- R6 A皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩
" Z9 A1 l* O+ ?7 [+ j7 `3 N1 H0 l
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
7 M' c3 M/ }4 @) x: z, A想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  3 S, A; B2 {% X1 I

' J8 l; s1 F  Y6 R- ?: D食藥得既話 話美容行業要關門% n8 h5 B, f  B, B" ]) C
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既/ z; |) b1 o, Y: ^6 j2 B! d

Y# F4 B1 U( m5 l3 a; B去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?! l* P2 ]7 {; {  K; v' r) ^" C
或者問你拿醫生處方
7 s. B  O, k/ @& c) L(原來係香港字食左字, l- k: R5 u% v+ [7 s6 B
- ?2 P  }0 `1 _$ f3 f) N$ }

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表     r7 R) H# j0 P" m
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? 4 u7 F% I- C! U$ u
想清楚會 斷欲望做聖人  
" |' z* }; S/ S. s! [; P4 e4 y3 I: R  i' q1 f& J
食藥得既話 話美容行業要關門9 G, v4 I5 r, R' d0 ?
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既5 y- Y( O% g% {. ~

& M; x( a6 T' x, l# K去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
$ N; V3 ?/ k% z6 n或 ...
5 r  R$ E. q. P無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛, P# u0 i# p* R+ ~3 @7 b
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
& ]1 P$ H' w# c5 X) Y& b* R係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
8 l+ l3 {1 Z, b9 ~9 _) h8 @" Q感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
5 h* i1 U: g+ i4 q. K2 E2 G甘樣仲衰仲辛苦
8 |9 d$ Y6 C  T" {& d# U& y同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎, A( e; z3 z1 _, m) A, c- k% |1 v2 }$ k
當然你有將來又要付出真心 $ F9 u; v! K( U, G8 K. ?
月入無5w真心唔好做男
  l1 @5 n) p, r% Z7 G; N1 _+ _* j, I% ?3 U5 ]7 p+ w; g

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
' X, y+ V4 _8 F- _2 |已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
3 g2 ~: L- V* B" p+ W# @: [係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
2 U: N* u' o+ x+ j: @, u感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女; U: m; v  ^( R) ?
甘樣仲衰仲辛苦 6 c: P; E( F) g" r3 o( ?! f3 I
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
# U# `3 [( R  w( A- {8 U- k4 J當然你有將來又要付出真心 ...
" F7 `( v0 i" g0 Y" _+ i食完藥唔見得有成就囉
; C$ V- ]2 |. W
, v" Q, N# a* Z6 r同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
" t6 @( [. u) Q+ @$ p0 J# l就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉" @- H! ~0 \$ u5 e
! r: h' O$ g1 Q% j0 O

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
5 n, b( z8 M6 o# L9 y, D6 Y3 e已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥; T$ I5 f0 k  M- E5 V
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧5 ~9 ?/ v$ I1 p2 E8 d
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
  s4 }6 _; h5 C  W4 \甘樣仲衰仲辛苦
% d  U* z* q% n6 X+ P% \同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎7 s8 U+ O/ w9 t* j6 r
當然你有將來又要付出真心 ...
# Y$ o( T. G3 O1 P9 k, c1 S
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
' G) [& ~. M' X, A
/ |  E, ?* Q0 ?
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   : v+ i; y1 {  q0 y% o
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥) J- [* ]5 ~( ~
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧3 \, Y+ c$ S  @+ X/ c* {
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
0 [) `4 k' _2 [甘樣仲衰仲辛苦 ! {& E# }0 N2 p; u  ]
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
% Z9 P# r1 _& C當然你有將來又要付出真心 ...

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 9 X" R1 a0 _( K
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
6 {, L8 v, S% G+ j0 |7 H已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥" E6 [4 v- G' \# V$ r
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧* U/ T) W7 c7 c. f' `% v; N; y
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女- D+ c% X: \+ F2 L
甘樣仲衰仲辛苦
% P1 G. |9 @, Z同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 K0 C1 t- Y1 ~1 C5 Y
當然你有將來又要付出真心 ...
1 O# t7 E4 W. V& M" B6 ^% ]
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
7 \7 c3 @- c$ v0 C, ?
- j6 o- K  S8 Q+ A0 F0 \食完藥唔見得有成就囉
: D) [+ I* q) s1 B9 ]8 J. T6 o$ |; t/ `8 }2 l% ]
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
0 x. y2 z0 t. m" h1 g就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
4 N0 j2 l  r; c

u2 E  J5 c8 N* ^' o0 W
1 w& K5 N# p* ?/ l9 F' O佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
8 k& o- b' t0 n' g: ~: P( l2 _6 Q& p% ?8 Z
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   . X. ^5 t2 O9 V) n' p

1 {9 u% _( v% T% t+ v4 D日日想女 性慾依家野係好難控制
6 D. d# e( g( e: Y( v- c
% @7 B, t/ c! p/ f到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難
. {; c+ L- C# Y. _1 _, [* \: u/ O+ w# r5 B; K, b
. R3 _- y( o7 X5 ]0 x9 a7 W
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   6 q, h) z% T- M* U! z

; W  |  [; L7 O. S& R5 X乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
; a, C$ K2 b5 ~5 _! }7 ~# m; Y0 V% C7 I
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖6 Q0 c; c" n- V1 `1 U
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
% j9 B- s! G% {* _; m
7 c5 m0 @. ?3 P[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
" w3 e* o# B+ R9 A- `  D7 k. f佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
6 \6 r- O% E6 u/ |& Y
  y# v% e* @  M9 }) m7 K2 b5 [# z$ c  p到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難5 {% {. Z. g4 C; o( i. b5 b: w1 O
. e2 d% S: U& x# n9 I, j
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
9 q6 B& p% p1 H- q後天保養/天生 ...
. ^3 K$ u1 x& q0 \1 s7 u
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
8 E# d: |& K2 z; x0 I  T唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?& x2 S/ ^& D" `

0 e: F& g" J' w; o3 p/ }' Y3 Q7 Y其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   / X% a- Y' g; h4 e7 l1 I* s$ d

/ {. k) H# }2 ~+ w+ A! S做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser( F5 I- K7 A" q7 x: H
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?& `3 N; T2 ^, M" o* |
* k9 C3 H6 v7 g; U+ x9 }/ P
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
# |# J2 n( d5 e+ k4 W0 U' X$ P可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi