嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug4 f# ^, u3 e7 ^& G, r$ H8 {
一開頭放咗入去好舒服( P6 Y7 T; S+ I
但慢慢就feel到佢太細
; q8 }& ?* D2 d! R& p) x妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個8 l; a* I9 N; y0 Y( o- c
6 Q5 V6 F: F; p

/ ~9 Q) T8 o0 r1 D0 x" H1 W. w之前是在用這個$ n3 t4 w% g' l' c5 M$ U
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042. V1 m# y- j& T5 q
0 g$ X4 N$ t: _' L

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
/ i# e( V( V/ M; T6 I( v* v: y  ?
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   * v' d$ N! V6 {  n
i also use this( x2 J! K5 K! k2 ~

4 I: a: Y2 T- |3 P0 rhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
8 ~  L9 ]& `0 T+ ^2 h我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,! ^) O  U0 t, d2 ?/ x" B! g' v

5 S: Q, C& M3 z1 Q: J) P- B: V到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   6 }2 }; p0 w5 c) I
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
& n- A- l" K" ?6 X8 W! k6 i" m/ j4 E+ j7 Q1 g$ `$ M, W" _. _
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
1 ?2 z  S6 p8 K. C( D; G除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
+ Q" y0 [6 }, {2 L或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   
% p4 o! F; i7 \我啱啱買咗人生第一個anal plug
, k* O8 N1 n9 D0 H一開頭放咗入去好舒服5 r9 @8 o" ]$ E$ }& v$ O
但慢慢就feel到佢太細2 g" n3 _6 D) x7 w9 I. {
妳地有冇用咩size?
$ P( \8 s6 c# Y# Y8 `6 V
肛塞我第一次使用它已經上癮  s: ]7 }! g6 D. k4 ]& X
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
  ^0 |7 e% u1 B' E而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   ! I6 w: ~# z! q4 Y. k
: `) D2 x4 M' p/ w) h
肛塞我第一次使用它已經上癮/ V- K( P- p% I9 Y3 u
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
7 T' X1 Y9 K8 ^: ]8 {而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
" O: t/ p/ k( \; `* ?+ T3 r8 {1 E
個個人癖好都唔同,我可以理解,3 j/ u1 {5 o! W( J6 ]
4 V4 V7 t, }3 M! v: k6 S
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
. E) c9 }6 X7 t' {0 [& p3 [, i% L5 S9 I$ m$ p2 |
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭- }- P4 Q2 t6 ]5 h- |: X7 q

3 l8 C! X7 N. I, r因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,: m& O0 @. i: P3 S6 f

' Y2 J% i2 p0 n/ C* |. u* B* Q同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
5 v% {' Q- S. [7 L: J# oi also use this! F+ U2 W) Q; k1 l

6 O& g. o) h+ g# r6 s( |https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
2 p8 L, p6 `5 h0 r7 B* Q: G5 \

/ K! t, y5 l* k* h  We個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
' g. [; w( ^+ t: s+ }; li also use this# e2 K. L$ F+ L: G8 i4 C$ t
  W9 v' B  l" k6 e
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
3 l: m! G) Z! H3 i0 x) ^
& @( ^  Q( V; ~7 d7 b) Z
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
, \, S) J2 w  ?6 @1 @i also use this
( d! K' e/ P; ~+ m9 j
0 h  w; x; ]2 K( khttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
7 n# c% P; h2 E1 I* n; T: e5 U' ?3 g2 @# s; F3 w; S, h
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。& \  J+ k$ N6 l. h! E3 R
& j! U7 W$ Z' u4 z6 ^: k+ T% D

1 \- M% c# U7 S# H& v2 m/ L& C$ ]. O! }" |9 {; A, o
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
9 J1 }7 g1 o3 w我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
) {! c- l, o: {: Y我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
! W& L% x3 {2 i% i咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
1 A) t1 x; e/ F% l這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   0 C/ S0 k% U2 S3 o
" c# a# t( s1 i9 t' i! z
/ w/ y5 ~+ y  q
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
2 e1 c7 Q1 t& X% u4 b( ]1 |; R) Z# Z1 Y0 T- n% A
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器