嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug7 F% \( y1 i+ L4 U
一開頭放咗入去好舒服" e! c" R' J8 F+ D4 b8 \
但慢慢就feel到佢太細
. I+ h9 k. }$ K9 L6 L4 v4 X妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
0 y* W4 ~$ t; N5 X' f: m
- C$ d) H" T2 J6 Q2 \2 Y2 z) s# _0 N0 V' |
之前是在用這個. k/ o$ j, ^. @, V* a3 D' e
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
0 l9 _& r% j7 Y
5 |5 O. @2 V8 x[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
4 g/ ?& X- p* Q  p
* }9 S- {( H" c* khttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ; I: H. N. [3 ~1 r! n
, _+ {' q! N# c+ \( @9 K: W# r" G$ [0 T* v, ~$ _
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
5 \& y- A4 y2 h, j我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,0 _. r) J/ g5 ~9 c  R

, s- y; y9 N4 Q4 ^5 u- }到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   # w" [3 d. {3 t. |& h3 @; l. ?
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
! w6 F3 L9 z! a" E+ H
& k# N6 j. T, B! ]6 \# u到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
8 w8 Y) X$ `" y5 n/ O7 P. g4 D
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門) Z& W" \! x/ _9 t( ^( L1 M; r! P
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   * v- T* n4 }5 G% q% Z, Y$ B# ]
我啱啱買咗人生第一個anal plug) }# Y" a( X6 }* P* D- {
一開頭放咗入去好舒服
8 a% @& ?: G( b1 Y但慢慢就feel到佢太細; j3 b3 V( ]) H
妳地有冇用咩size?
5 F% c4 B8 K9 P! N5 z# k
肛塞我第一次使用它已經上癮9 N' y+ E: Y; Z" B' L1 S: N
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用); @! l6 w& ]5 w9 |7 I6 Z6 y
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   : x( o9 j( T, H$ V9 F

" i8 x+ S- L0 O8 a肛塞我第一次使用它已經上癮
& A2 e! z. K6 `) z) ~, y' G回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
# r" y* a# w+ B# E7 x9 A. m; V而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
# V2 m+ a+ x) l" ]. p
個個人癖好都唔同,我可以理解,
8 Y! {3 m: Y: T: ^9 [
) W- F& Q0 e$ H+ z1 X+ C. B- Z不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
) J) W2 o- T9 M# I, o: q
9 T7 V+ F7 |! |- `都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
: p) r0 |& z- Y, C% A
4 V2 A/ ]$ D1 p9 `因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,
, g' |6 Z7 |  }1 q
7 Q) \6 H8 f" Q7 `  m- E% F同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
+ V: N  T6 O" i2 ei also use this
0 P% W2 W) {+ X; h2 L/ \7 @9 I& G9 o/ `: i" t% p
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
3 z& y# Z9 a. a, I
3 _5 V8 F8 V$ z/ I& I/ `e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   0 q: F9 n" I" V/ ~* m, N
0 q, y7 q" \( C+ R2 e* K' h( A# u7 M) S: u$ n
. @$ ~- S. l' g4 e. E
; G, R- C8 x9 i2 Z) s呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   % s+ j' b2 _: B2 V. _
" c+ a: z  p. v$ B) ^
0 _4 p- K0 Z% l, J/ Ghttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
! [2 u7 p+ u2 n( j& f% C& m1 M: L% c/ ]. k' c
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
: _7 E3 k+ a! x: ?6 D4 v; U( ]- g) \2 O, K

2 q, Y  c, m, @- \* o$ k" C) [
3 w7 G- N: S/ z' m" P' R[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   4 M5 v6 J( W' |/ i
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
) b3 C- k, s( o- _6 j; `# @4 h我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
1 O' P! ~0 C1 T咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
  t. I+ v# g: H* o+ K
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   2 \9 S+ k; r: D: v3 t/ [9 y8 E8 g6 G1 e

0 h% h$ m* N, c5 o! R7 `) q% F7 t% a" g9 d! p; Z. ^1 }2 R
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
) |# A5 t. v5 s! F( R2 q% X
7 {4 l6 w, H( H9 e6 A我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器