嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug* j" `1 ^. R  q+ N
一開頭放咗入去好舒服* C3 c  E3 x$ d# }( L! S& t$ i
但慢慢就feel到佢太細
8 Q& H; k) l& ?( |# a' W; I妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
' w. I! J8 f$ S) h- X% \) ?7 D1 }5 V: a! M; Q

0 S! @6 U* n$ U. S, P, m1 `之前是在用這個
: t, t$ o; y& fhttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
4 N: I: B3 K  I+ F" [. `& {& ]2 B* ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this5 `( H: a( S2 D; a6 o, I
5 Q6 f, ?6 i' X, l1 w9 ~6 V* q  {
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   * T/ j) {. n6 B5 N
i also use this
$ Y  g( U. w' h$ a* x) V( j, @( q+ K5 s" L. t$ n) [5 Z. ^
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
: u; k, }2 S% o' @
我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,6 y6 i3 p. U  m! k: m0 r

8 g: R4 O! |/ e, \+ n6 U到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   ( l3 X* K; A% E+ X5 A5 W" E$ q( E
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,9 R3 ~9 b  i+ j! v4 F

6 p4 H9 f) ?* T- I8 W( K0 ~- m到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
$ o; y% G, F3 l: w) s
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門  |! Q: \/ z" W; N2 g! Z4 ^
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   0 ^( ?* r) u: _
我啱啱買咗人生第一個anal plug
6 ^0 I' X& L: g7 W) z6 a$ F/ M5 Y一開頭放咗入去好舒服* `4 K, u: q5 R8 ^6 z% N
但慢慢就feel到佢太細4 C5 Z2 r2 v- T- _9 c
妳地有冇用咩size?
$ {4 a! a- j  H- `1 N
肛塞我第一次使用它已經上癮1 ~/ t0 |/ Z  a: u
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
8 A$ F) Z& ^4 P1 A而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   1 U& R+ r- c; G0 F4 f( y7 B( L

8 b! o2 G) t  B" P肛塞我第一次使用它已經上癮, `6 ]6 T: J- V, R3 ~
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
( K2 f' y' k( }! x" n7 p而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
8 l' W+ C0 D% P4 E- V9 Z
個個人癖好都唔同,我可以理解,. V; s& I% G0 ]! j$ g

# _* D8 F+ O3 b4 s, `不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
# f+ C) S* G9 \7 Z
- d6 `$ G! u7 ~都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
5 v6 \# |6 x5 d# Q# }7 Q
4 m4 |* @" g$ p% x1 ], r因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,$ G# f$ ~9 V) I4 [! K
& j" p- ^: f1 I( Y
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
6 \4 p3 h; C- Z2 d2 n( M% |. A1 wi also use this
. ]$ Y3 V  S( T" Q; H4 Q) w  r$ x0 K: `, U, b' `' W4 o; A' P
$ V" }. P- s  i( k2 {$ V

! }% ?7 h7 d% Ne個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ' p% v( o' ~0 ?# u
i also use this
2 H# x3 w7 _  r4 E2 l- c3 q6 g* Q1 v9 {' O
& l% Q+ v+ m# ?; u, G. g& w- ]& A
) }+ |9 t, U& C& M呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
( ]% ^' k% [: W2 h/ t& H0 ?i also use this6 O8 e: l  c7 N/ C- x/ R

3 v- Q! L2 n- l" p2 h4 l+ U3 jhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
4 L) ?, d+ |4 j  `4 y3 _
9 C* E+ F7 k3 W0 F4 _6 v4 l
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。' W/ A) I1 e! M8 U8 C. H( M
! F# U+ i+ h% x* ?

: k/ X5 u: V( ]  R  {8 F) @, }% u
$ F- Q6 `- i% X- v+ }8 n[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   " t1 D# v1 e& x( S
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
7 m0 R7 I( c5 X9 u我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
9 Z/ M9 b4 L+ i) f( R& t咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
8 Y& v8 `$ O* P, q" r這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   1 l1 m$ Y' V7 s( q" R/ b/ o- H
" G1 |5 I! a, `

N" ]* t. g$ U( s$ ]* B! p6 m8 x少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
; z# ^9 [# G: S6 P* z- F: l( ?
! s1 K2 L3 x; Q" x( g8 E
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器