嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
! @3 [& ]  I4 l, K) ^一開頭放咗入去好舒服
$ J' s1 r! E: A3 B( H+ r但慢慢就feel到佢太細
  C( S. z7 A% J  Y0 q妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個# E5 N8 `# y' Q  k  W

( Z3 ^; b1 f4 F" V1 ~% g  ~* c$ F; p! u% [* L7 n
之前是在用這個
, [7 s3 o2 u! b) Fhttp://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042, y) Z  q9 W7 C  u4 C' z; F

* ?. {2 A7 q- Z( v0 ?9 s) q[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
5 Z) Y/ D3 ]1 m- m4 E
) k: A6 p" l* z) h1 ihttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   0 @/ u* s# W  T1 M% {3 {& t- v
2 [1 f- I/ ?5 G; S4 y8 U1 ~# L2 v( P
& c2 M3 u! [) u! jhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
$ z3 B7 }! L, G7 Y% q7 c2 I我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
. j( x9 @# J2 ^2 b  w, D2 S; G3 R- G: A+ M2 O
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
- m, @" n: f( O" T, L依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,% e6 a! ]: e3 ]1 y' S$ @) Q

+ g. a( V- R# ]# i0 n0 i( q到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
% d* x+ T4 b1 J3 A0 \除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
4 R8 D" I4 ?6 G! n0 n或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   " O8 m1 p; i) f- c
我啱啱買咗人生第一個anal plug8 H3 _4 ]3 w' ~
一開頭放咗入去好舒服
" O- C+ B& ?# w6 Q! k但慢慢就feel到佢太細7 Z; C- Z* M. ?& o
妳地有冇用咩size?
, W% p( _! |' w  d4 L$ N: s1 h
肛塞我第一次使用它已經上癮2 |6 T# }) Z  @3 z0 P" r( l
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
, R" ^# p- r; i2 m而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   
, U0 L- s. x+ |4 ^) T8 X- ^" ?! H- M; R7 ]) [5 [3 B6 i
肛塞我第一次使用它已經上癮2 _) B, L4 l  c' R' H- [' N
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)# P* D0 b" P  U% m0 S4 _  B, ~
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
1 {, y& t" E, u$ ?8 f* E5 w個個人癖好都唔同,我可以理解,# X) |  @& z: R2 }, u7 H  y7 r
8 ?1 ^. G$ Z9 w
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D3 e" y8 E2 Q, O: `1 C$ F- R
  G" g: Q7 k, `3 r9 o& ]
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
* R7 u* c  j5 ?" _; K
7 i( p. r( m& i% X9 c! g  g" c5 l因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,- Y3 ~( n# h1 K
8 W8 G+ [7 p4 P
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   2 }/ h8 u" B- O; _) ]& @
i also use this5 I  @" L4 P- ^
+ S+ [& E2 Q0 J5 E3 ~8 K
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
% `$ D2 _5 n) ^. M3 }0 W) a9 D6 h8 y1 j; t  z% j3 J; l
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   6 X  T( @5 O9 F1 P+ p! m7 e& t! ^
% M- q" E) P- O  x
( ]3 C  c0 G4 L4 M/ Y/ ehttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
! ?1 Y" e* K1 {9 k; \4 o

! O$ z! T( i: b1 T0 K3 {呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
9 U" S4 ?8 e0 x& `8 ~  x; {- \. g0 o) Qi also use this
. r  J; F3 f2 n: G5 J) N9 M. q0 `! m3 ]; ?# T) i0 w& T+ o! h
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
* ~# w- C  k% m3 h! b& n
. i+ Y0 R. O6 G; J6 f
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
5 c9 r, R/ ^4 D% {9 B
* Y; r! J0 J* ?. t# L1 M6 T
$ h( u6 h2 w+ K% N
8 i9 t! r9 k) B0 p0 A+ s[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
; t, k# t7 e0 T3 v- o我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
$ g- s( X2 y! K, c( j. h4 G
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
) g. T) O0 i( F0 r咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
1 u6 e( w" e1 b# b' C
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   
4 c/ L; j: [" K  T. f" d. ^( e5 v) p2 v# v0 e

+ A7 s: q: e# d少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
9 @. P1 k; [, M- c- Q( \
$ G* B) M# [- R: g我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器