嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug6 W1 P6 v7 _1 r& r6 Y" C7 w
一開頭放咗入去好舒服& l4 z0 ~; F) t3 P# ~
但慢慢就feel到佢太細
' W" S; v% C- G4 s# F: i6 A$ I妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
2 q" q, K7 u& ^* U9 T1 Y
2 }1 j) C: `( f/ I) H5 N/ x& k" v# p; L
之前是在用這個9 i5 ?- s( M" A/ \0 {5 _8 [
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
- m! ]8 k1 V' g* Z+ p; R0 U! H3 s7 s* q0 A9 d

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this( c- G9 \/ M. S( n: i+ f) k7 ?
  P, }  g( H4 P' }! a
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
* v! q. r; Z7 X. V' zi also use this( W+ o* m9 I; `) @! f8 s
, Z. b# X3 Q% M& e, H  s
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
. O6 [: J- ^0 q$ u6 a+ N' J我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,/ O7 B9 B( |3 Y

% @5 ?# s' u* w: W& ?/ O到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   , A, Y% Q+ y) j8 u- c
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,- K, U/ G2 B5 t) l# a

1 ]( `9 p- u4 W( s2 q) _3 U3 @! x# D到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
7 o' c. v4 L7 P) B# O2 L7 m0 n除非你玩到可以用拳頭塞入肛門, G1 o. w& r+ V$ I" i  I8 {# X
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   : x& o* ^( i0 E' w2 Z" K# n. V
我啱啱買咗人生第一個anal plug
* i) f1 Y! B$ k7 l一開頭放咗入去好舒服/ k" ^0 L0 D* }* `* {
但慢慢就feel到佢太細; U4 ]) k8 a, Z  u6 t/ X2 G7 t
妳地有冇用咩size?
+ H: d* s2 I. n5 c8 d& H
肛塞我第一次使用它已經上癮
+ g2 L  r" m5 Z) |回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
# U9 @7 Y) ]0 E* o0 c而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   
8 C7 {6 m: f  V3 d$ E. K$ o- I# O. s
肛塞我第一次使用它已經上癮
. G3 K& p4 c2 t! c7 ^" Z0 ^! `回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)3 R4 d' R* \" ?
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
) t7 T1 O# v7 Y! L
個個人癖好都唔同,我可以理解,
7 f/ o6 P9 ^! F5 P( \
  A2 I; Q* j. F不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
" t( N8 I' ~4 B5 M9 B% f3 L7 t3 Q0 l# v. \. }
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
# e  ]7 }- H$ ^# S1 }1 H7 d
& a, N4 ~+ f1 Q+ e6 w( i因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,
: q; M- u2 D, ?$ ~- e  O, L' g$ |& A! _; a0 D: y
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   - i1 x4 N, [* y" d
i also use this
4 {7 i3 k* j' D; r
: q* C3 ^. y) W% B0 M; j5 ]https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
+ ]3 v5 c9 z4 `" I0 q) a( E
# r, k/ }- h6 C' P
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   * ]+ v" B! W$ D1 k1 ]
i also use this, L% [- q4 x+ Q9 F
; R( P- p/ `5 D+ F* y0 f& h; w* S
$ I+ o( ^% T( f
  u# b5 _5 ?2 a' j' j/ @呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   ( ?5 \1 |+ e7 k: {1 C
i also use this( f7 f( u/ u' M) ^3 u; Q
5 M+ _' j) t" G& D2 z
/ C& x1 E* _4 v* {8 {% H$ g9 K3 Q  E8 s
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
( @% N0 F  n: a0 q$ d9 g9 L& X7 J! b0 F' x: K1 r
5 R3 ^8 v: b% Y7 s. u. G) Q2 }1 R

& s- Z6 G; @9 W! N1 H' A[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
$ f- v" s# U6 a6 F: ^- y我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
0 n" Y3 N6 q$ ^/ l
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   # j: k) ~5 }5 C
咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
# U0 t. h# E7 y& ~# B% m
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   
3 ^8 f3 |/ c- b7 m2 x+ H6 [
: h) G4 Z3 {+ i% h" T/ q, v- S0 e
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
( X  b& t, }& B5 ]
$ G! ?7 D4 H+ P; h# `% ?% a  r
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器