嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug
- m, m& E  z& [一開頭放咗入去好舒服" V8 V9 J$ k  ?% A6 j& K, I; G
但慢慢就feel到佢太細
3 `% _9 E) A/ B4 _# e妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個5 w2 q+ U- t! G! m; B8 ^  H. s: z
  i8 L# s( [$ Z4 l9 V

: c$ T1 F# i$ j( S0 [; _之前是在用這個8 R6 x0 H8 y8 _1 r6 G- ^! m% n
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
6 e$ H& z$ D( F/ N% Q
' w* h8 }$ K% C* N' y+ g# }( s7 k[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
/ w/ ^: }* L9 e1 r, P' b& v0 k% i6 S) P
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   $ N4 f+ O: x' B( c" G
i also use this
' Z0 H0 A" e( r7 |* u  c4 V" W3 h8 {, i  i/ W. d3 Z
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
7 F% @, `$ V( f, [6 M( O
我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,8 P& v. F3 O: o3 Z9 G- L  P6 j# u& M% O

3 [- G+ d/ {9 o9 m- f: i到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   
+ _, E7 i1 w' S依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
3 b" g' ?1 ~$ d
' {* T( D% Z, e  O4 L到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
( \  j  S4 L  S2 K7 }1 k, m1 M除非你玩到可以用拳頭塞入肛門- v- _3 A# e7 Q/ Z' W8 T
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   # d* |: z5 f  Q
我啱啱買咗人生第一個anal plug
9 |3 q/ {, e, H# S, r; j一開頭放咗入去好舒服' r) `4 y  t: B  }! s
但慢慢就feel到佢太細
& J. C7 q1 O- F8 t2 T妳地有冇用咩size?
# u- `  r1 T9 P, |8 `肛塞我第一次使用它已經上癮
( }) m& C& L* I4 h" s回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用); R+ U9 P9 Y* r1 H$ L0 Y
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   * A) X9 H( A4 }2 O+ i
# O: O1 }4 |6 `
肛塞我第一次使用它已經上癮
$ N9 ~4 r6 K, b" Z回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)1 Q. ^+ P: Q! P2 I4 a1 y# k# ~- H
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
! T1 l  `" a5 I! k
個個人癖好都唔同,我可以理解,
& [  g6 {: ^3 N" S4 S; c& i$ P% F: c3 F- U% F7 O8 [. k% `- P
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D' j2 k7 n$ a1 J: ~" W, a' l
0 |3 v: W3 j: |
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
5 _% P2 a) C) d  d
5 Y+ }) ?4 W2 A9 \! }9 T7 o因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,
2 e" A- i4 t1 r2 I5 V9 ~% ^! {& p& @2 ^7 T4 s  e: ?( z  a
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   , a* h/ Q# }, @
i also use this/ q  N! Y2 a( M$ ~4 U7 S& O

' m5 _) z! ?& c6 Whttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
5 r) _  `9 A- P$ g

8 Z8 n3 l/ q; w+ N% o- j1 h! k' H# me個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
6 p5 `; ^( |1 h8 Ri also use this
' B' D* x. x& S/ u  ?  q& b/ j7 Q8 @8 \! E9 |# Q1 b
  y1 W( Q' k5 E
) T5 Q1 t% s$ P. z( @; E
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   3 [' p2 v, H4 X
i also use this" K* c7 X7 h% \9 O' Y* T' J) X

1 [1 b. v  D9 ]* d% vhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
! N! Q' p$ }  I2 }8 d7 }
9 `' J- J4 ^: K- ~1 `少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。' g9 t0 T6 I4 Q$ m" T6 w
6 n; ?$ V) a2 G6 D& W8 S+ |

+ M/ H! k) i+ ~& Y
& |! {1 c8 s4 ?4 d[ 本帖最後由 samou 於 2020-7-23 16:45 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   
7 l1 l& O7 d5 y$ Z2 L8 j! J我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
) ~7 r% J5 L, D$ `
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
3 @6 J& j& s; P; b咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
6 h3 a- b2 C, N7 G/ x這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   
& N8 E" k1 `( b. v# [) g$ b; S* P7 s# S) F( n/ I- |* [

# c& M* c& q# K( B少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
1 `1 R& C5 T- d! U" f
4 Z9 w. h$ ^5 B. r6 i! v, m$ y# K# {我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器