嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug6 y' Z1 o# y& D: G
一開頭放咗入去好舒服- P2 R1 {, W, O2 [" s5 B4 ]( I  H
但慢慢就feel到佢太細
0 W$ U4 C* Q( x) h& p7 A# \妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個2 \. k4 L6 L) {2 z
5 G$ X4 z) k2 h8 X

( }$ N) l  ?# r, Y/ c之前是在用這個; f% @, b) ]) @9 Z
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
* M' w) o: u$ f3 J  @& W1 f
, ]: r! g+ K8 w2 z[ 本帖最後由 wahwahwah333 於 2020-7-17 23:31 編輯 ]

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
$ F  v6 s$ L$ I( ?& {' w% C' t4 p' H' W0 S: n8 ?: ~! t0 ?
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
5 j3 \& W3 [- O- `& N5 ri also use this/ c% r1 ^8 ^) u: R6 t
, g" g, m$ v  {, p( D5 _( [
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
( ^3 d6 X! g0 R/ R我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,  U: S$ Z( L, I8 f: ~' U. v
; S, {2 z5 N* V' i; S: c
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   6 n' r2 A& P# j  t
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
1 `% ?* A: Z5 L# Y6 U& c8 j$ r
  @' X( f4 P0 @, `" K: Y到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
/ ^, R, t4 f. d- I! X- P& [. J  Z
除非你玩到可以用拳頭塞入肛門
+ P$ `' e2 u( n$ |或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   
* `& l2 l& {" ~- J0 i0 A9 w我啱啱買咗人生第一個anal plug  K( r4 O! K6 e9 b3 ^$ ]" u
一開頭放咗入去好舒服
3 G$ u1 Y7 W  n6 T2 O; c0 n! y但慢慢就feel到佢太細
; D& [4 x* O; q! i; t妳地有冇用咩size?
2 x- i9 j* F/ j# p
肛塞我第一次使用它已經上癮8 S, B0 u; o8 x/ [0 h2 `2 C
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
" o2 E& A. O* O+ @+ ~0 U/ x而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   : z( R2 R% O" K# b8 f& R: J

/ P% o4 j1 r  Z# G肛塞我第一次使用它已經上癮
$ ^- i) x, ^+ ?# X) f- t回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
" u% W# s: N9 H而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
6 o9 d7 l* [3 b, i9 t3 W2 k# [" n# Q5 w個個人癖好都唔同,我可以理解,2 y4 X+ g& w& ^' T# w$ s
, E+ \! s7 _! j0 u
不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D
0 I2 M, O" D6 Y
; ?- n) y! N* G都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
( _, n6 `* f0 g
- c/ V& x- ?* X/ s7 M因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,
# J7 U9 c* \% _( H& A8 I4 U, [+ S5 N# z0 v
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
, q7 U' e% Z* li also use this# R4 V$ Q3 G# e1 Z" Q, H
+ h  f) e, ]: T# N
+ y8 K1 v( y2 L6 P- K5 L4 Z7 z  I4 t
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   $ Z' Q9 T) `; Y5 p$ v7 z  P
i also use this
" N9 S- e9 R7 E4 x0 M% h( t  c9 o" i0 ^) f) O; \8 X* q( g) ]
- V+ s0 E( t5 M& ]) y: c) K; w$ K% Z# O2 o! I8 S2 L
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
0 D. N( u) u1 Oi also use this
/ H7 s3 e5 k1 f, c. r7 t) E8 G
4 p* u6 o6 s9 Mhttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
6 S9 b, P' `0 r5 Y
0 N; \5 }- T3 K
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。
8 v4 t9 K" V7 z: B) J5 ?
9 ]4 b* L3 }; |, Q
, {: R3 i* K  E+ o7 V, l0 v9 y2 f3 ]- _% t# z% Q1 z
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   9 A: O/ r5 m. B8 ?
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
; J$ @- p1 s; ^) u+ _
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
( p/ T8 S' g. ]4 ^9 @9 N/ V咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
! ^. b& t# y5 l' b
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   
. z+ k  W9 r. e( K
8 }3 m' V! x! f7 p' N. [9 T" {
! j" k# e5 L) p- u: Q0 d  G  U少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
' F8 j7 N4 b1 C* I4 W; e$ f# t) _
  G2 ^! y- A! j3 ~$ z
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器