嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有沒有自己的另一半知道自己是CD?

有沒有自己的另一半知道自己是CD?

有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
覺得好的就按一下感謝吧~~

唔好講另一半啦,屋企人知我CD,我即去自殺。
: \5 S( B, B+ G" D$ o7 H( d4 q加上CD好難搵另一半。

有, 仲好支持

Hihi

Bob205td

佢知道時都嬲左好多日,而家只接受到我響屋企穿女裝內褲及絲襪- ]& N6 I! ~  A. Q$ e  w* Q
其他衫裙胸圍就唔好俾佢睇到

前文,
2 n. b9 I, a( }! \0 N
' b! j/ |) A0 L* ]  j2 l幾篇都是這主題
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 game5687051 於 2020-7-25 20:48 發表   
2 T/ N" ?# f8 f, f- J( g有沒有自己的另一半知道自己是CD?有什麼反應呢?
6 {  y1 N# C4 Q* W, T' f7 V) [另一半接受
3 N6 L2 ]; d: _+ e兼一齊出街
.

有呵, 都用了一段時間6 H& M& t2 ~9 x  b; Z6 j* D
開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。$ n$ \  x9 l) b- y/ J/ U
都要好感謝佢

我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

引用:
原帖由 Eliza 於 2020-8-28 08:38 發表   3 G2 H6 H8 U; t7 e
我和另一半是青梅竹馬,很多年前她已經接受+支持.size也相約所以她經常強搶我買的衣服
) P6 w4 ?" G" |+ o5 K

% w+ \0 O2 d- Z. ~$ m7 ^真好,
1 x3 c7 m* K; e6 U4 Z* ~真好
; S% E) M, q' p; J: O. w( r. s% B2 @* a7 t& ^% _( p) z2 F
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 longgraxx 於 2020-8-6 16:45 發表   - g9 _* c7 ^3 ^8 `7 {* D+ S
有呵, 都用了一段時間& r! K& z# s6 D2 ~* i- t
開始時拿她的底褲著慢慢令佢接受, 到現在行街會一齊去買底褲。
! w' E* P' K  k. C# V7 O$ l都要好感謝佢
' \" }' g% h' Y6 `2 U! d
, ^- g; s) z* Q7 U2 L$ E0 m
好似,一切都由 底底開始& @, z. Q2 |% ^5 Z- E

+ m' U7 r6 `2 n2 T# F7 P0 n(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

成日想佢穿載插自己,可惜唔夠膽...