嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO! L% C9 s8 B' n+ O, p  Y- F) a% w
放飛機  k! S9 U; ?: Q
隔左成日先覆人話電話壞左
3 C* M& L# G! e# ]; @老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出) m5 t+ W) X/ {5 N' l3 n/ w3 n
HI完之後講完D性幻想就約你
9 `1 N9 E: K2 w% w2 x9 P中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦( @/ w/ W* t' H3 P( ]

+ l9 R/ @2 Z) r) W+ G其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
) |( e0 D2 v/ V/ z, v5 A/ S就求其搵CD出火9 w% I. E/ `& Z4 g( O4 Y
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩, b9 h* D; F; T- C3 w8 G0 T7 f
唔識氹人: Q- Q6 R" @2 _; D* u8 {: @
仲有D 頭像都唔敢SHOW( L' D1 W, a+ s2 E: n
一味問你拎相黎睇
" g% j0 [* \& D. ]9 o  r2 D. w/ E5 p/ c, T- q0 I
可以咁講
- A7 w" A  `6 {9 ~4 \唔敢SHOW相一定有古怪* ]' f) A+ y3 b. u# w9 N  q& V
佢地唔SHOW相,根本冇野輸, h  A3 B1 u6 p) v3 v
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
6 f$ X; x# x& o& l$ p而家連相都冇,佢地真係冇野輸+ m" y5 c1 U& ~% {6 l
* \5 [# C% H( @
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html9 y* M1 t" G# \  j! \5 R  F% {, M

" z. _+ P  {% `% Y9 R& i0 z唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   : E4 v$ }+ H: l1 m7 r! b
我都試過WO, D/ t$ d8 k( v/ Y6 z6 \$ M( t  u
放飛機3 F3 n* c: R" n* n8 u
隔左成日先覆人話電話壞左
. v5 g; ^+ Z, b( }) H3 f" o. l0 `老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出; o, @0 \- Y" m' A
HI完之後講完D性幻想就約你2 L0 W7 k: r7 S. {# |/ e0 a
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦% X' t" I4 [1 n3 q  S! X9 B4 P
+ M0 Z, D; |6 s0 \- X, Z
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女% A7 F! D7 m) t/ B% O
就求其搵CD出火
* ^% i' M8 K$ ]" d# g) x+ W4 ]0 C睇講說 ...
: S" s5 P& U6 q
! v! W6 v' J- v4 Z
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉
! L0 c5 m7 p5 f8 ?7 f* p3 j我個人也算是較少約人* X0 Y4 C/ k4 H2 S$ o. i! G
類似的事也試過% X& n& a; F6 b& Y5 P8 i
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
# [1 w' E4 H9 c3 [0 M" ?我都試過WO
  Q* h3 {- s9 K7 q: h- L放飛機
3 B% Q3 t0 L. M' Q1 v# w5 s' w$ Z隔左成日先覆人話電話壞左
& t) X' P! ?  W$ S' R老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出2 N2 }3 i( B* x3 F( N/ L& o
HI完之後講完D性幻想就約你8 D3 w  j: F9 c5 ^: P
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦$ M% I& X0 D# s$ ?

# ]8 D  A* _! `6 m6 }9 |* R其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
* H& J, R' T: F# o. v就求其搵CD出火
, T7 N3 X, C( N  p$ M5 {睇講說 ...
' |3 @9 J/ a, X4 i  k( O: C咁又唔好數臭人
# y$ e; r! y) z; l3 H你問下你自己當初既初心係乜先" J) f9 n. s; x6 [* W$ e, s
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
. {2 ^! P" V) U# B. T* j$ Q1 D5 V3 x+ @/ N/ G1 U: I2 q

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表     b( O" ]* g8 O% l. N1 R# _3 c

+ @% t' E) ^/ q; P7 V咁又唔好數臭人
% m( o) y" _) M) [1 ^' d你問下你自己當初既初心係乜先
2 B0 z' F" O' m* v# I人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
+ o" W0 Z) T* y1 M9 s" p, C8 ]0 p/ J4 c0 T, O
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
3 u5 A$ }! ^% W( A/ h' }5 D+ Q" I我CD係為左滿足自己# r! h! p4 q9 D0 W  k2 |5 X
唔係為左滿足D死毒男既性欲
9 ^+ W* G9 `: K加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人  R& l4 Z2 g" M; w% H
唔好講到CD係為左男人
2 Q" X' ~1 |2 a- \: I) v9 k! R- m7 E( b, ~" {7 J; S

/ r, C+ i/ B+ Z各位CD都要諗- x3 Q9 R8 K# G" ]: B
你CD為左咩?
8 ^+ k4 T! L! \為左自己開心?
3 z( Z0 t. ]* Z  P# o  P定係幫D毒男出火?5 S6 {" k/ {% r3 c  ?4 [" z0 t# X5 a
2 [" _  x( N( ~8 ^2 M) _
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   
, n- d7 ^8 C6 }% D  i9 `5 M# X+ u8 M$ t
. c& H# b" \5 ?5 |# S. S
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....( @, L2 {; w7 [9 _. b5 f' D
我CD係為左滿足自己
. ?; I% X& M8 [唔係為左滿足D死毒男既性欲
* ^3 W) N- v7 \  Y6 Q加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人2 T: y# E' r2 _; h! O1 Q
唔好講到CD係為左男人
: c6 ?! k# Q7 K# \* ^2 k8 y3 H  J+ n( h7 C2 X8 \% M3 A

) W1 C! ^1 ?( N* I' ?+ \7 j各位CD都要諗7 i" J5 q0 }( S
你CD為左咩?2 R& X$ l% p( \+ ^! h
為左自己開 ...
: W! v7 s/ V, ~: [
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
" R' Q& s- b' }- F5 ?2 }. ?4 o你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   . V2 v  J" j9 Z" i
* x: i" ?0 Q9 C
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
& m. d' [: `6 n" u3 e9 z3 b你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
# _$ j/ ]. D6 ?! f+ \; K有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
3 F( N: u) n4 J
& _* M& `" A. ~* ~0 F' E其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
$ f* }1 ]2 ]  }( ^! y; W4 g6 Q你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
7 j$ T) m8 ^3 ^- ?& H3 h- x" U# ]
/ ^% Q3 M' y( f我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?# R( t; r" l1 e7 v6 i, V' m2 a+ P( X
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫4 ?3 f" R0 [5 h7 v4 K7 J# Z
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD  s" M( z: ~4 n
5 h# u4 t5 g- G6 M2 s" T, p5 k
事實係D死毒撚做錯在先
% W# W6 |& v4 J唔通要叫先生?' W+ G, \% ^; P& t8 K
我又冇開名, q! c% ~% |0 p" Y2 q
唱衰緊邊個?' `  n* z* {( ?& M
定係有人對號入座,覺得係自己?- v4 T8 V! k2 Z5 Q4 N$ {
聽完係咪覺得唔舒服?3 P. b8 o  K, j( R; {
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品
. U% A1 e/ t$ K: s5 S9 @/ G5 C2 a
) W. F  I: c# e% ^7 z[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   ! j  @$ L) O9 K$ R/ [7 {, X

* G1 c1 Z4 p) S6 W8 F: i! |0 I+ g/ c+ D3 V% r" M
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?1 j% i! V; R: j! T
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫8 Y4 w; B3 y2 P/ L) n+ v  c
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
) T' [7 I; a% ], ]8 t9 [2 M) p. H5 @- B' U
事實係D死毒撚做錯在先
6 x# J9 X0 S8 C: q. T- z9 @& l0 n唔通要叫先生?
. _. {5 v4 z- o! ?. q% m! C+ F5 ~我又冇開名
; ~7 G. X3 B, f7 S5 X! n唱衰緊邊個?# |- H7 e" y) q* R
定係有人對號入座,覺得係自己? ...
* s+ \; |$ c" r% k( L/ V仲要用死毒燃6 n% ]+ \0 b( }; [7 p
日日自我感覺良好
0 r8 |' s: ~; [/ c+ u好似全世界都欠左你
. y. ~6 [$ T9 j& ]! g有時一個人突然咁大反差,一定有原因; D9 M8 y3 W$ Q2 L; Y& Q. ^1 o
% p0 _* h7 e9 y7 _1 R

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   
5 h3 G( j$ e, i% I; a5 H! H6 e1 d4 u; u/ @. m* O6 m4 T; V0 M
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
- j1 t9 R! f3 f$ ~& w5 ^  v- f9 |% B
你唔好幫住佢
- ~8 R$ y/ O/ a: h1 p9 s佢唔識思考先會咁$ y# Z% C. b* E5 E+ x
有時覺得你地既思維好獨特, w4 }  m. e( z" H" C
對你好,又覺得人地有企圖
% B! m/ q4 U+ \/ ]- A" R2 v對你唔好,就唱人毒男
; {% o8 S* U- `
0 |) Y. Z. t4 o- V" n/ v# {[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。1 K) R6 i1 ^7 T& F* C
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。( U0 `# C8 P- z' Q7 i) c/ P+ T
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。- H8 p" Q8 ]& A; O
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
* A0 e0 w8 h; E1 E咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
- e( c' @" [  _: c9 `: d可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
1 X- c# T, O7 l不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
, c# g0 ~, w/ W: t有時有d人可能想交個朋友  Q: j+ f% V8 F. D/ p# Q  Z
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
6 N: V/ J9 j7 g/ D/ q; B
+ S/ |! n% h% y- B- F你唔好幫住佢
: j/ C  F& x& e  ^佢唔識思考先會咁
7 M9 O2 N1 x3 N4 ~0 t7 Z" G有時覺得你地既思維好獨特
" W4 b7 Y6 f7 `對你好,又覺得人地有企圖4 u7 ]! J. ?8 {" ~0 P; n( ?4 A! r
對你唔好,就唱人毒男
6 @, A( X; l7 l1 h
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]1 L; q) {+ u3 Z3 l% ?
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
% ^3 x; z. t" l: c不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
* I0 Q5 A8 y! |! Q- x& h3 e2 n  ~1 d- K  b+ i8 K9 W; P
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
( N% c: D5 _& v) e; y6 d: v個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
$ f9 S. i. E9 I4 o. z. ?5 Q) e- |' \( V7 m& Q1 d
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD- E! i, H# g* w' m
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
  Y$ X, R- I+ ], V2 x
) Y5 m& h7 L8 }% f- ?5 c" }[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   4 \9 [" Q. \, F: q1 ~8 A
& Y+ E4 e( s2 S: O  |
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
* O: k0 x3 N0 K! N( v8 T可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在4 Z" [5 [* l+ I/ e" \3 O3 s4 w
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
3 a. ^- f: W7 b# }3 B
' f9 U" T" Y. f* x: `Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心5 V3 f: g1 }; U, ^( C- E6 @: g6 e: I
個個搭訕都話想 ...
- k" e6 {& O. F! n一句到尾都係你地心態問題
( e# M7 D5 a& S: r2 y你地就係討厭男人,先去cd
5 o% l) R0 k4 W" |/ T7 c就正如你唔鐘意份工,先去轉工
( r) F! S- w, Q: [& C/ M所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌8 y2 o5 k3 g- g  {4 F2 ]
即係狗眼看人低7 z9 j1 B( I1 w9 \; z

0 b/ ]& e  R) C[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 21:11 編輯 ]