嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO0 ?8 U! f- {/ o1 b9 R( N+ `+ k
放飛機
2 L! z* C1 R3 v; p  m3 ]隔左成日先覆人話電話壞左0 K: k4 V2 f$ V' o" m
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
, |1 f7 F+ K5 n) Y: hHI完之後講完D性幻想就約你/ v2 |$ c3 j8 h7 u3 H  f
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
# ]9 L; |1 P/ X3 A" j3 r+ ~0 R( |: S4 ?% {
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女, h: z: A% M6 `, R$ W2 F
就求其搵CD出火
6 I  j# J* r  p: X1 l# ]睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩& Q9 `  B9 Y! @0 f4 k# B% ]) S
唔識氹人" a0 n; {3 b. A5 Y  M8 I
仲有D 頭像都唔敢SHOW) I3 j% ~% @- |5 F  U! _8 s
一味問你拎相黎睇3 _. k6 G& Y. }: Z- L! H1 y

$ Q, @# b) Y$ v' f: c) c可以咁講
# S" }9 n/ a; \( ~5 i唔敢SHOW相一定有古怪
% d  N% q% x6 U+ C佢地唔SHOW相,根本冇野輸0 Z+ b  @) X5 v6 j+ n9 }1 }" a
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
/ [! n( w* a, H- m2 x2 E2 i* |而家連相都冇,佢地真係冇野輸. P- L* U1 z& j6 A8 ]+ M# h2 v

; O! C7 |0 u9 y) {[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html% ~) i% P( s# X) y; o6 h, ?
& T  V( M* M# @
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   . |6 i* I2 o. _- U8 X
我都試過WO
( z) Y: \# ]' \2 ]( A放飛機$ i! z4 [8 `3 }3 j' l& h
隔左成日先覆人話電話壞左' [" R7 E: D. a- c
4 J: [7 ~, ~. b: V, {2 ?HI完之後講完D性幻想就約你
3 u) m* k/ E8 m. u  @/ D中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
$ @. A/ k2 H1 X% B
% j% ]9 d! |: }% k其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
+ O+ T: Z& F3 Y5 N$ L; G就求其搵CD出火, e. L+ T8 J( W" @) A- [3 ]' o2 {. H
睇講說 ...
+ m# c& s2 K! K- f6 m0 K- ^8 U- b3 @. d8 E
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉6 U; S% \3 G+ _6 u
我個人也算是較少約人& i- c, c. U$ g
類似的事也試過$ J( K% U* z) ?; B$ g5 R2 r; s
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
4 x6 q$ E0 W- ~我都試過WO  ~* t' s2 T# x+ Y0 k2 H' q
放飛機) C1 W. V: W; R, Q# l
隔左成日先覆人話電話壞左3 P9 ?7 @  n+ d7 H9 l
( @* r$ e* W* s8 I& C; }HI完之後講完D性幻想就約你7 m5 }& c: W4 R7 [9 B, K2 P" N
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦
8 w- G4 V3 q0 f$ p- A
/ g( g# D: I4 \- c  I其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
+ {: D* Q; F" F) R就求其搵CD出火: k& V$ b" y5 V# e1 f
睇講說 ...
) i$ v$ I7 ]3 A0 o
咁又唔好數臭人
& U; M& W- q* }/ m$ w' O' J# H你問下你自己當初既初心係乜先
( b' J% x3 E, {. }$ d人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔4 o2 \6 V0 R' t' |# R

0 J& |$ c9 T* t  |) q[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 10:51 編輯 ]

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
& `$ g) X# N" d4 k1 U' }4 d7 v, c# Y5 A, n2 }- V
咁又唔好數臭人
! l! Z8 X! i: y/ P3 i6 N% E你問下你自己當初既初心係乜先
! Z( `# W6 q4 o( G! Z! P# w# t( o人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
3 O( s: {4 f: A- w9 v: B

5 E3 n/ J3 A/ ~7 s唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
7 u- K6 e" k: x( ?& B9 ?" V/ t6 j我CD係為左滿足自己1 c% y) l* C: u# |, w
唔係為左滿足D死毒男既性欲
& p' w% I$ Y. ?6 F加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人8 W. |1 W( E3 k- B! M5 i# {* {
唔好講到CD係為左男人
" Y! Y, q: E1 _+ g! l3 k4 ^
. q6 p+ P* D% q; c+ _2 s- o$ `- |* G# R/ i+ g& i9 J1 Y' Y9 i% @
各位CD都要諗3 b# x" [7 N. O
你CD為左咩?# M$ Z  n0 p) b7 A6 E; P
為左自己開心?( G3 N( V. L8 _( ~: a* r! j
定係幫D毒男出火?2 p' p: [- {( f; m: o/ u. ], G
6 R% D) k1 g2 s$ F7 K( @' B
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   ) @- g/ n7 K! c: H& p
1 U, @- U6 h% N' l8 C) @
& z# ?$ w3 O+ ?. g( U
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....
7 b6 X6 X: ^* Q) y# B我CD係為左滿足自己
$ Q1 a" p. T2 i唔係為左滿足D死毒男既性欲
9 ]9 E% G& F5 K. |; y0 |' u% a加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
4 J- F* I/ E! {7 t4 w# J唔好講到CD係為左男人
) Z! h% n% W2 `: J$ L  B# g* v3 M8 H( h0 n2 W" b% K

. R* P2 A. u. z$ U( S, F* C各位CD都要諗
1 y8 }7 a3 k8 O你CD為左咩?6 }) Q$ z% [' n
為左自己開 ...
' X2 R( _8 ~! {其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
1 ^3 A! o% b$ `你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   / Y3 X' L0 u; c' p2 L" T8 `1 X
. g* P2 Q- _& K7 y3 X
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?
& Z0 I; e1 o& U6 Q, R5 v你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
7 R' s" p" \6 @: g; L% m" G
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   
1 w" T+ g# U5 l) ^# g7 K, q  e/ N3 }% K: z
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?$ v. G* k* f+ k$ h! b& c4 H
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德
; z# L+ J+ [& M" [9 E* x

: t0 `" I( t& D6 T我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
3 P8 m  E% Y: U. y7 l+ `& |我女朋友有時都會同我一齊買衫衫9 y" A  \6 ?) X2 z
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD
( Z2 }; R  e1 D, k0 C0 r- }8 ^9 J" z" {7 }% A0 R* \
事實係D死毒撚做錯在先
0 j: I+ {; H. A- b+ q* r唔通要叫先生?" [  c" z( a, Q
我又冇開名9 b: U5 v+ N+ A5 O3 c/ {; P
唱衰緊邊個?6 S: ]; @" I8 \3 o% [
定係有人對號入座,覺得係自己?
8 t& v) s6 G( x) r5 l2 h聽完係咪覺得唔舒服?
' @1 C3 c3 H- I# u, z從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品0 E- k9 t8 ?. m( U. Y9 F6 g7 I) |
, b- X+ Y4 e% x4 r
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
# x- m6 [1 B$ W2 F1 ~2 p4 P( I/ C! N/ V+ Q

: d0 |" `+ y! L9 S" B我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?' S+ |+ b8 i$ ^, t9 A
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
' J/ `2 d3 L4 C* a- [4 C唔好覺得我因為同男人有關係而去CD" x: ]- m& G: n/ U; r; m( p

9 o$ D# r; b8 {, Z" V0 S: U1 H( S事實係D死毒撚做錯在先; y" m1 C) i! L8 d
唔通要叫先生?
/ |2 R3 p6 i+ F. `2 Q我又冇開名9 k6 n$ o3 F0 ~
唱衰緊邊個?
4 L) T0 r* z2 @& n/ }定係有人對號入座,覺得係自己? ...
1 ~- d7 O$ Q1 n2 x4 l
仲要用死毒燃# o. W- |1 u+ c( Q5 ]% F: T
日日自我感覺良好
# f1 F  i8 H) Z# G好似全世界都欠左你
$ G5 J6 r9 Y$ p4 ~- K有時一個人突然咁大反差,一定有原因
" g( R# t3 v' j4 _- L" l* ]
( m. V6 Z4 Z5 k, E4 \$ `[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:20 編輯 ]

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   8 x& ]1 A. W) N0 x; M

2 w. r$ ]  q% H. l$ d有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
- _2 y- {; v& V( y7 ^4 U3 _
你唔好幫住佢
$ n3 P3 o& R7 m1 _  n% @0 X佢唔識思考先會咁/ T. C1 E0 C' v9 E9 f' S  V. B
有時覺得你地既思維好獨特, W6 N$ T2 j$ i  ^( j& B; g3 {
對你好,又覺得人地有企圖7 J, d; R- |: [: l
對你唔好,就唱人毒男
$ K+ H, m( W9 Q  n4 z0 I' s
. p$ b5 p9 a2 x+ m( D+ A) r: J% C[ 本帖最後由 Monby 於 2020-7-26 13:28 編輯 ]

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
, ^/ k% |' A8 @! k  f4 ^可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。6 f; K) u8 @9 X; A" A
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。! O: y+ U) J! q; O* u! `4 r0 d
真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
" ]' V6 L/ L2 G& \4 ]咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
0 m$ }9 ]* H$ R) f可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
/ |& x- _' ~- V$ Z不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
3 q1 w+ E! m( L- i
有時有d人可能想交個朋友5 W  g# o  N0 `+ X* N  \
想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
$ r# t: U, [8 V! x. z9 u* e; i3 J" ^3 b, H
你唔好幫住佢
+ S2 d) m! B5 y* s. [佢唔識思考先會咁
, M' @# K0 E2 B: }, J有時覺得你地既思維好獨特8 o6 o, e  _. _: n/ ?  R$ R4 y
對你好,又覺得人地有企圖
8 }4 P: C) y: [8 W! m6 h對你唔好,就唱人毒男
7 q1 D2 j( m+ m& B7 j" A* C, p睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
0 H6 J% e0 T  ~0 x* J可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
& m' \( E  @% Y0 L不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
# W8 n5 }; Y. x' U
; g) @& E7 n3 N( V4 X2 BSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心$ d" j0 u; s3 O0 s  `0 I$ U$ |
個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭
' _" D# B$ T2 c/ a# P9 q( V  `
6 x6 U1 ~+ \' k9 X. o3 X6 XBTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD, _  E% U2 x2 ^* m" ]2 s& h$ E
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je$ u! M5 ^1 m/ y# {# [

/ S' W. ^, `' k[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
4 V& r. k' i2 i6 J6 R8 R- I+ n
9 x+ P; `. q/ Z: R0 g2 H睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
0 r1 u+ d' W; _, a) @" T2 J) a可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
* r$ p/ l) B3 j2 o! W  o0 l不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講( k2 U; S! L, ^' K' I  X$ ~

9 S# I1 C7 f! S: l1 V& DSoulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
% U/ l# P9 M$ E* h5 I9 O個個搭訕都話想 ...
5 j0 b0 t' t& b一句到尾都係你地心態問題
( V1 @5 s' G( }6 l$ L你地就係討厭男人,先去cd
; S: J$ A3 W1 [. f5 |+ @1 @就正如你唔鐘意份工,先去轉工
5 @% i) m; Q' c) ~) Y1 O所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌- I& d. G8 T6 m
即係狗眼看人低
$ s5 }2 x5 j3 Y- S2 o7 N. U* {4 u0 M7 G7 s& h" k